|
| Autor |
Správa |
shadowman007 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 15 Sep 2008, 10:38 Predmet: Problem s instalaciou tlaciarne |
|
|
Maam operacny system XP,nanovo som instaloval, aktualizoval som cely system a ked vlozim instalacne CD od tlaciarne HP Photosmart C3180 a prva chyba pri instalacii je daco s user input a potom hlasi chybu s aplikaciou HP Installer Recovery Plug-In a sa zatvori instalacia. Toto mi robi prvykrat,nikdy predtym som to nemal,vsetko v pohode sa nainstalovalo. Co maam robit? Poradi dakto?Diqes
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
642.51 kB |
| Rozlíšenie: |
1600x1200 |
| Prezretá: |
15 krát |

|
|
766.54 kB |
1600x1200 |
17 krát |

|
|
1.41 MB |
2304x1728 |
14 krát |

|
|
1.25 MB |
2048x1536 |
11 krát |

|
| a na koniec toto hlasenie..a potom sa zatvori okno instalacie |
|
1.55 MB |
2304x1728 |
14 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
Zaslal: 15 Sep 2008, 11:31 Predmet: |
|
|
V prvom rade presne napíš chybovú hlášku, pretože odpoveď na Tvoju otázku môže byť, že máš dačo zle s user input..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
shadowman007 Novice

Zaslal: 16 Sep 2008, 0:11 Predmet: |
|
|
| dufam ,ze tie obrazky pomozu...dakujem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3904 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2008, 7:30 Predmet: |
|
|
nemam prre teba asi najlepsiu spravu ...
s tymito tlaciarnami som sa uz stretol a presne tento model sa mi dostal do ruk asi tak 5x ... a stale ta ista chyba zopar krat to islo ale po preinstalovani tlaciaren klakla a uz sa proste nedala nainstalovat ... skusal som to aj na uplne cistu instalaciu okien a nepomohlo proste toto je nejaky vadny kus od HP ... pravdepodobne tam odisla doska v tlaciarni alebo co je skor pravdepodobne odisiel tam FW a preto tlaciaren nejde nainstalovat ...
moja rada ak ju mas este v zaruke odnes ju do servisu tam ti ju vymenia za novu ...
ak nie je v zaruke tak skus pozriet na HP stranke ci tam nahodou nie je opravny FW ktorym by sa dana zavada odstranila ... ak nebude na HP stranke tak skus este pozriet na inych strankach (hladaj cez google) ci niekto neupravil FW a podarilo sa mu odstranit danu zavadu ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
shadowman007 Novice

Zaslal: 16 Sep 2008, 9:02 Predmet: |
|
|
| ..no neviem co je ten FW...asi to firmware ne?..este som sa tym nestretol..neviem co s tym...no a ze ci ma vadu tlaciaren neviem..lebo pocas instalacie nie je pripijena tlaciaren...treba ju pripojit len na vyzvu pocas instalaacie..ale tam sa nedostanem bo to skor hlasi chybu a skonci...hoci zaujimave je ze mi tlaciaren furt pri zapnuti cjce vytlacit tu stranu na skusku aby sa nastavil,kartridge,ale nemysliim si ,ze to ma koli tomu taku zavaznu chybu,ze by sa to do PC nedalo naistalovat,neviem fakt
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tomisimi Novice

Stav:  Založený: 30.09.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 30 Sep 2008, 16:42 Predmet: |
|
|
| mam presne ten ist problem ako ty ale s C4180 ....proste neide nainstalovat ale chyba neni v tlaciarni
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hextall Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 153 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 30 Sep 2008, 18:07 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
| proste toto je nejaky vadny kus od HP ... |
Osobne si myslím, že od HP je vadný asi každý kus. Tie tlačiarne sú katastrofa. Toľko moje skúsenosti.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Blindman Star

Stav:  Založený: 13.09.2004 Príspevky: 574
Zaslal: 01 Okt 2008, 5:57 Predmet: |
|
|
| skúste stiahnuť ovladače z netu, videl som už aj ja podobný problém. V poslednej dobe to HP už preháňa s tými inštalačkami. Kedysi mal driver na tlačiareň veľkosť jednej diskety a fungovalo to (tlačiareň tlačila) ale teraz musí mať podľa HPčka ovládač aspoň 500MB aby to bol ovládač. Kam sa hrabe mrkvosoft so svojou veľkosťou Visty
|
|
| Návrat hore |
|
 |
DjBass Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 521 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 01 Okt 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
jj.. skus este stahnut ovladace z netu a uvidis...mozno ti to pomoze.. aj ja som mal problem s nainstalovanim mojej HP na xp... ale teraz mi vista sama nainstaluje a konecne tlaci.. treba ti najst vhodne ovladace a malo by ti to ist
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|