Problem s instalaciou Win
cafte
kamos ma problem s diskom,no mozno s diskom
Tak minule chcel dat novy win zmazal a daval novy ale neodosla instalacia ani raz pisalo chybu disku - nechcelo kumunikovat
tak sa rozhodol kupit novy disk
lenze napojil a nejde instalacia
vyskusal 4 x windows - stale iny
vymenil kable k disku
vyskasal 2x napalovacku
a stale sa nedokonci instalacia win, napise chybu a skonci - alebo zamrzne
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 17:33 )
uz neviem v com moze byt chyba
napada ma len maticna doska
kamos ma problem s diskom,no mozno s diskom
Tak minule chcel dat novy win zmazal a daval novy ale neodosla instalacia ani raz pisalo chybu disku - nechcelo kumunikovat
tak sa rozhodol kupit novy disk
lenze napojil a nejde instalacia
vyskusal 4 x windows - stale iny
vymenil kable k disku
vyskasal 2x napalovacku
a stale sa nedokonci instalacia win, napise chybu a skonci - alebo zamrzne
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 17:33 )
uz neviem v com moze byt chyba
napada ma len maticna doska
xp - sme skusali 4 rozne so service pack 1 alebo 2
anglicke verzie vacsinou
1 student release
disk ma ata
chybu vypise rozne - raz pri zaciatku inokedy sa podari dost po
po konies isntalacie ostava 6 minut - to je rekord
presny nazov chyby neviem - nepovedal - len ze napise ze nemoze pokracovat a skonci instal
anglicke verzie vacsinou
1 student release
disk ma ata
chybu vypise rozne - raz pri zaciatku inokedy sa podari dost po
po konies isntalacie ostava 6 minut - to je rekord
presny nazov chyby neviem - nepovedal - len ze napise ze nemoze pokracovat a skonci instal
-
XtremeQTXX
Expert
a nebude nanic DVD-ROM / CD-ROM? ...bo ak je nanic tak to moze z kazdeho CD inde zle precitat
...ak mas daku starsiu CD-ROM kt. je este funkcna tak skus vymenit a vyskusaj tak...lebo ak ti to robi aj po formate disku tak nevidim inde chybu...lebo az s takymto problemom som sa este nestretol.
Este ma napadlo...skus nainstalovat win 2000, ze ci ti to aj pri nej bude robit
Este ma napadlo...skus nainstalovat win 2000, ze ci ti to aj pri nej bude robit
Re: Problem s instalaciou Win
Neviede kde moze byt problem ked sa nedokonci instalacia windowsu??? (XP,Vista)
Ako instalacia sa spusti, led pred koncom kedy sa sam NB restartuje tak uz nenabehne dokoncovanie instalacie... zastavi sa to na ciernej obrazovke a blika kurzor..
Predtym z tym neboli ziadne problemy... na tom NB bola Vista , potom sa tam dalo XP a teraz pri preinstalovany systemu (XP) uz to nechce nabehnut...

Ako instalacia sa spusti, led pred koncom kedy sa sam NB restartuje tak uz nenabehne dokoncovanie instalacie... zastavi sa to na ciernej obrazovke a blika kurzor..
Predtym z tym neboli ziadne problemy... na tom NB bola Vista , potom sa tam dalo XP a teraz pri preinstalovany systemu (XP) uz to nechce nabehnut...
skus inštaláciu z USB
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, neviem, ale toto zastavenie pri konci môže znamenať aj HW poruchu. Posledný podobný prípad som mal s jednou GTX275, kde po poslednom reštarte a pred desktopom freeze a BSoD. Karta bola v čudu.
WIN 7 som tam nainstaloval v pohode, ale ten nechcem.. chcem dat bud XP alebo vistu....
Dal som do toho NB iny HDD, a XP som naistaloval v pohode... povodny som skontroloval,vypisalo ze disk je v poriadku.. dal som ho naspat do NB a uz mi pri dokoncovani instalacie vypisuje
A disk read error occurred press ctrl alt del to restart
Dal som do toho NB iny HDD, a XP som naistaloval v pohode... povodny som skontroloval,vypisalo ze disk je v poriadku.. dal som ho naspat do NB a uz mi pri dokoncovani instalacie vypisuje
A disk read error occurred press ctrl alt del to restart
keď inštaluješ režim disku je AHCI či IDE ?