Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Problem s mechanikami.
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Linux  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
WOOLF
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 20.12.2005

PríspevokZaslal: 20 Jan 2006, 0:19    Predmet: Problem s mechanikami. Odpovedať s citátom  

Mam Linux. Na PC mam 3. mechaniky. CD-ROM, DVD-RW, CD-RW. Ked pripojim tlačiareň k pc a zapnem ju, tak mi vypiše či chcem inštalovať ovladače. Dam ANO, ale vypiše mi nech vložím DVD-FREE s Linuxom do mechaniky CD-ROM(ktora je v Linuxe ako(hdb) A vysunie sa mi. Kua ale ja mám DVD-RW(hdd) Povedal som si, že odpojim teda tu CD-ROMku aj, tak to zatažuje zdroj a potom mi to hadam pojde. A houby. Stale mi vypysuje aby som vložil do (hdb) aj ked už nieje v PC. Kua som zúfalí pač nemôžem nainštaliť ovladače a niektore baliky s toho DVD-FREE...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
q-parser
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 04.12.2004

PríspevokZaslal: 20 Jan 2006, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hmm. A ked si vypojil tu CD-ROM, tak to hdb bola stale cdrom? Este skus inak zapojit mechaniky. Neda sa v tom softe nastavit, z ktorej mechaniky citat? Pokial viem, tak v linuxe sa nedaju zmenit oznacenia zariadeni. A este nechapem, ako je ten soft nakodeny, ked viem, ze chce DVD a odvolava sa na Cd-romku, hmm.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
WOOLF
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 21 Jan 2006, 0:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

To nieje v softwaru. Ono to všeobecne bere DVD-RW ako CD-ROM(ktoru už ani nemam v PC) Ale čiatť DVD ide normalne. Ale všetko ohladne balíkov a inštalácie balíkom mi pri vybraní balíka napíše nech vložím DVD-FREE s Linuxom do hdb. Kua jedna. Už ma to začína srať.
Návrat hore
hurfo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 21 Jan 2006, 15:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja len na rozculenie (asi Very Happy)
Podobne nieco som mal aj ja a potom som zistil ze tam davam zle DVD Laughing

Ale teraz k veci neviem ake mas distro ale ja by som to skusil tak ze by som si tam hodil DVD free ci ako ho oznacujes obnov si zdroj softu s odkazom na tuto mechaniku a potom to skus znova. Mala by sa tym docielit uprava pozadovanej mechaniky a tym padom fachat.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BzuCo
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 14.10.2005

PríspevokZaslal: 02 Mar 2006, 8:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam zase iny problem s mechanikami. Nedokaze mi linux vysunut (ale vymontovat dokaze) DVD-RW a ani CD-ROM. A dokonca mi ani nedokaze vymontovat Floppy. Neviem, co mam robit. PLS help me
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
WOOLF
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 28 Aug 2006, 17:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som tento problem vyriesil uz davno a to tym, ze som presiel s Mandrivy, na Linux Kubuntu co je vlastne Ubuntu s grafickym rozhranim KDE. Ma dobru podporu na Slovenskom aj Ceskom webe a praca s nou je skvela. Hodi sa jak pre zaciatocnikov, tak pre pokrocilich.
Návrat hore
Rixsus
Light Star
Light Star

Založený: 18.11.2005

PríspevokZaslal: 03 Sep 2006, 11:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj ja som mal tez ten problem v mandrake, ale teraz som na suse kde vsetko slape v pohode Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Linux
Strana 1 z 1

Prejdi na: