Problem s nepeknymi holkami...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s nepeknymi holkami...

Príspevok od používateľa ades »

eritrocit napísal:Osobne som to riešil tak, že som chytil za ruku najbližšiu kamarátku za ruku, pošepkal som jej do uška aby robila to čo ja,dal som jej pusu na líce so slovami, pôjdeme zlatko?
to je dobry napad, to vyskusam :wink:
A zatraktívniť? Prepáč, ale to či si alebo nie si atraktívny by mal posúdiť niekto iný, nie ty.
asi tak, znie to dost namysleno.
ASELI
Novice
Novice

m

Príspevok od používateľa ASELI »

neviem ci to tu uz bolo pisane necital som to cele ale ja som mal tiez nieco podobne pekne kamosky nic myslel som si ze asi nie som pre ne dost atraktivny no casom som zistil ze to nieje v tom ale v tom ze prave preto ze sa mi pacili nebol som az tak sam sebou zo strachu co ak to pokazim a k takej povedzme to tak ze menej atraktivnej som sa spraval uplne ako som chcel (samozrejme som nebol drzi nemam taku vychovu) ale proste neriesil som co poviem alebo spravim a nakonec som ziztil ze prave to bolo to co ich tak pritahovalo ze som bol absolutne uvolneny zabavny a hlavne to ze som ich do istej mieri ignoroval no lenze ja som este nevedel ze to je tym prisiel som na to az ked som uz bol z toho celho znechuteny ze tie ktore chcem nemam a tie ktore nechcem musim odpalkovat a ublizit a to ma totalne zozieralo tak som proste nechcel ziadnu babu a ku kazdej som sa spraval rovnako z toho su dve ponaucenia bud sam sebou ale naozaj sam sebou neboj sa povedat nic vobec nic a neviem ako to napisat aby si tomu chapal mat taku zdravu ignoraciu v sebe proste nevolat 100x za den robit zo seba poskoka ale proste tam kde sa to hodi rozosmiat a doplnit to spravnm pohladom do oci ked tam nieco preleti pozvat na rande a tak neboj sa povedat slovo rande nezakryvaj to tak ze nemas co robit nudis sa atd ale to co chces a mas v umysle povedat lebo ak pristane na to co chces mas 50% uspechu ide s tebou preto lebo si jej minimalne sympaticky a ked odmietne aspon budes mat o dilemu menej
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

Diestro napísal:Tak necakaj kym sa za tebou dovali nejaka jezibaba a prejav iniciativu u nejakej tej tvojej peknej kamosky :wink:
A myslim ze to tak nefunguje ze skaredym babam sa pacia len skaredy chalani, nie?
Urcite sa skaredym babam pacia aj krasny chalani, to je jasne, ale skarede baby si vedia uvedomit, na akych chalanov maju dispozicie, narozdiel od chalanov... Poznam dost skaredych chalanov a myslia si ze su iny "jebaci" a poznam aj dost peknych chalanov ktori si o sebe myslia este viac...
Cest vynimkam, neviem kam zaradit autora temy, nech si spravi kazdy svoj obraz...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

vincko stotoznujem sa..skarede baby si vyberaju taky stred lebo si myslia ze uspeju, mozno uspeju mozno nie.. takze autor temy napisal ze nie je pekny ani skaredy cize stred a preto sa lepia na teba babenky so strojcekom v hube a strapatimi vlasami :P
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

ASELI: no nieco na tom bude tiez sa divim ze preco sa pacim iba tym ktore mne niesu velmi sympaticke :)

k teme: Poniektori tu mate fakt take nazory jak v stredoveku ze ked niekto nie je najkrajsi tak to je pliaga spolocnosti. Nepochopim preco ked niekto nie je najkrajsi preco by si ho mal hned odhanat ved moze sa z tej osoby vyklut dobra kamaratka. Ja osobne nemam problem vobec s vyzorom rad pojdem von s hocikym a je mi jedno kto na mna ako cumi ze s kym som to von.
ades
Guru
Guru

dnes sme sa zhodou okolnosti rozpravali s kamosom o skaredych a peknych babach (skarede rozumejte nejake co sa na nu neda ani pozriet a pekne akoze kozate, prdelnate a podobne. extrem, ja viem, ale cisto zo srandy). dospeli sme k zaveru, nad ktorym sa oplati pouvazovat: ked sa rozpravas s nejakou pipkou, mas problem sa s nou rozpravat o niecom normalnom, lebo sa jej stale pozeras na kozy a ked s nejakou "skaredou", tak to je najlepsi pokec, lebo sa sustredis na to, aby si rozpraval duchaplne, aby si sa nemusel sustredit na exterier. ono je to dost drsne, ale ked sa nad tym zamyslite, tak je to pravda. este raz podotykam, ze skarede vs. pekne su myslene fakt krajne intervaly. to len tak k teme skarede baby. inak co ty myslis tym, ze je skareda? co jej chyba resp. coho ma viac? kym sa to netyka tretej koncatiny a podobne, tak je to fpoho si myslim :) a este ak to nie je sharkov baywatch :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Suhlasim s adesom, ale z opacnej strany, samozrejme :D. Ono je to tak, ze ked sa uz aj rozpravate s panom Dokonalym, tak zvacsa to speje k tymto trom veciam:
1. Zamyslate sa nad tym, aky je uzasny, az nie ste schopni zo seba vyprodukovat nic normalne, takze sa to konci tym, ze si potom nadavate, ze preco som sa chovala ako lama.
2. Citite sa tak trapne pretoze on je taky uzasny a vy nie.
3. Neustale kontrolujte, ci mate vsetko tam, kde mate mat a ci vyzerate neodolatelne a tym padom sa nemozte sustredit na to, o com sa bavite.
Takze pokial to nie su uz tie spominane extremy, volim sympatakov :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

bolek napísal:Takze pokial to nie su uz tie spominane extremy, volim sympatakov :)
Touto vetou si mi vrazila spomienku na kamaratku co som bol s nou na Zlatch Pieskoch ... Isli po hladine Kajakari ... a ona na celu hubu ... oooooch cum na to jaky je.aci :lol: no ja som tam umieral ...
Ona na to nerehoc sa rychlo zober vodny bike a nahaname ich ... :lol:
ades
Guru
Guru

bolek napísal:Suhlasim s adesom, ale z opacnej strany, samozrejme :D. Ono je to tak, ze ked sa uz aj rozpravate s panom Dokonalym, tak zvacsa to speje k tymto trom veciam:
1. Zamyslate sa nad tym, aky je uzasny, az nie ste schopni zo seba vyprodukovat nic normalne, takze sa to konci tym, ze si potom nadavate, ze preco som sa chovala ako lama.
2. Citite sa tak trapne pretoze on je taky uzasny a vy nie.
3. Neustale kontrolujte, ci mate vsetko tam, kde mate mat a ci vyzerate neodolatelne a tym padom sa nemozte sustredit na to, o com sa bavite.
Takze pokial to nie su uz tie spominane extremy, volim sympatakov :)
no tak to je jasne, nikto dobrovolne nevyhladava nesympatickych ludi. to je cast vedomia, ktoru nemozeme ovplyvnit. ale musim s tebou nesuhlasit: mne je napriklad "putna" ked nevyzeram alebo sa nespravam uzasne, resp. uzasne podla tej danej osoby. to som proste ja, moze proti tomu ta dana osoba prostestovat, ale to je tak vsetko, co s tym moze robit. ale povedal by som, ze ty si to vymenovala zo zenskeho hladiska, muzi sa na to pozeraju inac :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bolek ... takto z vonka sa to neda posudit ... lebo nevies co sa deje v vnutri ... Ten pravy sympatak moze byt vycukany lebo sa mu strasne pacis ... Je to priam tvoj idol ... ale kvoli stresu ti moze pripadat ako maximalny uboziak ...
Cize treba byt trochu tolerantny ... a hlavne chalanovi dat priestor ... aby nemusel byt vyplaseny ... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pod pojmom sympatak, chapem v tomto ponimani akoze normalneho chalana, s ktorym je o com :), pretoze tym padom, ked sa v jeho spolocnosti citim fajn, tak sa spravam nenutene a tak ako vzdy a tak by to malo byt...podla mna. O com by to bolo, keby som sa musela pred niekym pretvarovat?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sak samozrejme ... ja len hovorim o nadviazani 1. Kontaktu ... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:bolek ... takto z vonka sa to neda posudit ... lebo nevies co sa deje v vnutri ... Ten pravy sympatak moze byt vycukany lebo sa mu strasne pacis ... Je to priam tvoj idol ... ale kvoli stresu ti moze pripadat ako maximalny uboziak ...
Cize treba byt trochu tolerantny ... a hlavne chalanovi dat priestor ... aby nemusel byt vyplaseny ... :wink:
Idem to skusit objasnit :). Nesnazim sa sudit ludi na zaklade vyzoru a viem, ze prvy dojem nemusi byt vzdy ten podstatny. Viem, ze na zaciatku moze byt trochu stres, ten predsa mame kazdy. A ja sa snazim dat kazdemu priestor, ved viem, ze na zaciatku to byva trochu rozpacite a tak, ved pozname :wink:. Ale nikdy by som nepovedala o nikom, ze je ubohy na zaklade nejakeho prvotneho dojmu, to skor poviem o ludoch ktorych poznam a svojimi cinmi sa k ubohosti sami dopracovali :?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

chcel som sa zdrzat komentara ale neda mi to...

mam dojem ,ze prispievajuci v tejto teme , na par vynimiek, su vsetci nadherne dokonale bytosti, socialne vyspele a komukativne bytosti ktore bezne na ulici nestretnete. Myslim ,ze niektorym z vas by trochu skromnosti neuskodilo , bez urazky. Charakter ludi je dnes priamo i nepriamo ovplyvneni roznymi vplyvmi. Cim u vacsiny vznikaju utkvele predstavy. Povrchnost a prehnane sebavedomie je dnes "in" a "cool", kedysi skromna vychova je prichodom MTV generacie zlozena k zemi. Skutocne charakternych ludi by som v svojom okoli mohol zratat na prstoch svojich ruk. Najviac ma vsak sklamali ludia, o ktorych som mal pozitivnu mienku a vykluli sa z nich bezcitne ho**da. Mozno aj preto som si prestal vazit ludi a cela nasa spolocnost sa mi zda odstupom casu kolosalne komicka.
A na zaver chcem len dodat , ze ODSUDZOVAT LUDI NA ZAKLADE VZHLADU JE TO NAJUBOHEJSIE CO MOZETE SPRAVIT.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Cubix - pekný sloh, ale podstata ti unikla vo všeobecnosti tvojho príspevku. Čo tak konkretizovať.
Nijako v tvojom príspevku nevidím riešenie problému, snahu o pomoc a pod. Asi ti uniklo, ale o tomto toto fórum je, takže podobné príspevky si naozaj môžeš odpustiť.
Pekný deň.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

cubix suhlasim s tym.. ale s tim uz nic neurobis zmenis 4 miliardi ludi jednim prispevkov ? asi nie..je to nova doba..
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

eritrocit: myslim ze sa snazil aspon trosku prehovorit do duse tym krasavcom ktorim to aj tak nepomoze lebo prednejsia je pre nich krasa. A k tomu konkretizovaniu to ma vymenovat vsetkych ludi ktori takto pisali? Suhlasim s nim vo vsetkom co povedal jeden z mala prispevkov v tejto teme ktori mal zmysel.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

v podstate je to jedno....ked mate spolocne zaujmy.....neni o com :roll:
THOMASS33
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THOMASS33 »

kaslii na ne...newsimaj si ich.ja mam podobny problem,po mne idu take baculky a nesom tucny
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

THOMASS33 napísal:kaslii na ne...newsimaj si ich.ja mam podobny problem,po mne idu take baculky a nesom tucny
no a co ze po tebe idu baculky a niesi tucny ?? :roll: akoze co si tym chcel povedat ze baculky mozu ist iba po tucnych ??? by si sa nemal tolko pozerat na vyzor istotne niesi ziaden Bratt Pitt a aj keby si bol tak to na veci nic nemeni ... ja si myslim ze tiez niesom najkrajsi ci najskaredsi na svete a baby si nevyberam podla vyzoru (jasne ze niejake prvotne sympatie asi musia byt ale nie je to podstatne ) ved i na baculkach sa da najst vela pekneho co ked je niejaka z nich mila, vtipna , a co ja viem co vsetko .. ok ved nemusis s nimi chodit ak nechces ale tato veta ma dorazila "po mne idu take baculky a nesom tucny" :roll:
Napísať odpoveď