Naviac som zdvorilo vychovany a fakt neviem ako taku holku odpalkovat?
Uz som z toho totalne zufaly. Pri tom mam fakt kopu nadhernych kamosiek, nevie niekto poradit ako sa zatraktivnit?
hhLong202 napísal:a to pri tom nie som vobec nejaky skaredy chalan
Keby si bol zdvorilo vychovany, tak nenapises taky vyplod...Long202 napísal: Naviac som zdvorilo vychovany a fakt neviem ako taku holku odpalkovat?
musim jedine suhlasit. tato tema je tak vyplod 13 rocneho "modela" podla mna. taketo kraviny si nechaj pre seba. toto je tak debilna tema, aku som este nevidel (cest vynimkam ako "ako si utierate zadok"). keby po mne sla baba, ktora sa mi nepaci, tak ju urcite nenecham v tom, ze ma sancu a jemne jej dam najavo, ze nic viac nebude. a nie tu pisat bullshity. omg..nordkapp_pb napísal:... tak ked si pri****ne male decko, tak si daj tabulku: do not touch me, do not speak to me, do not watch me ! ... pan nedotknutelny ktory si mysli ze vzdy pojde v zivote len vsetko pekne k nemu ... ako stavim sa ze si sa este s priemerne vyzerajucou holkou nerozpraval ? .... pretoze to sa nemusis iba o mode ako to chodi s niektorymi superhviezdami ... NIKDY by som si nedovolil z ucty k zene dat jej najavo, ze nieje pekna ! .to sa nepatri ... teda pokial by nemala nohu na hlave a podobne ... nemusis hned niekoho palkovat ... uff ...
to je tiez riesenie na urovni ... ty voleSkorocel napísal:Keby si bol zdvorilo vychovany, tak nenapises taky vyplod...
Ak jednoducho nemas rad, ked su okolo teba skaredsie dievcata, tak im to povedz, uvidis, hned ich bude menej, resp. ani jedna...
presne ak ovravis ja osm tie chodil s jednou co bola roska silnejsia a jako mal som na haku lebo som lubil to co mala vo vnutri nie to co bolo navonku a vsetci sa ma pytali tebe je*e sak mozes mat aj na krajsie ale ja nie. Ja lubim to co je vo vnutriEnduro3333 napísal:Najradsej by som ta prefackal.... ja som nikdy nemal to privilegium ze by za mnou zeny lozili a ze by ich bolo treba odhanat metlou....Ja som bol vzdy ten čo pozeral z dialky z tienov... A poviem ti niečo som za to vdačny... naučil som sa vážit ludske hodnoty a neškatulkovat baby podla vyzoru...![]()
Určite keby si prehodil par slovičiek s tými "nepeknými"babami zistil by si ze su na tom charakterovo lepšie ako tie tvoje pekne spolužiačky...
Uvedom sa chlape... aby si mal nejake dobré hodnoty do života ..lebo ostaneš takto sám...
nemas seriozny problem s babami, ale so svojim zdravim, najskor... jak mozes nieco take napisat? mal by si sa zamysliet nad sebouLong202 napísal:Mam seriozny problem so skaredymi babami, furt sa na mna lepia, a to pri tom nie som vobec nejaky skaredy chalan. Ja vobec neviem cim to je?
Naviac som zdvorilo vychovany a fakt neviem ako taku holku odpalkovat?
Uz som z toho totalne zufaly. Pri tom mam fakt kopu nadhernych kamosiek, nevie niekto poradit ako sa zatraktivnit?