Problem s nepeknymi holkami...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Long202
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Problem s nepeknymi holkami...

Príspevok od používateľa Long202 »

Mam seriozny problem so skaredymi babami, furt sa na mna lepia, a to pri tom nie som vobec nejaky skaredy chalan. Ja vobec neviem cim to je :? ?
Naviac som zdvorilo vychovany a fakt neviem ako taku holku odpalkovat?
Uz som z toho totalne zufaly. Pri tom mam fakt kopu nadhernych kamosiek, nevie niekto poradit ako sa zatraktivnit?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nemyslim,ze sa na teba lepia preto ze si skaredy... skor preto ze si pre ne atraktivny,nemyslis?
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Tak necakaj kym sa za tebou dovali nejaka jezibaba a prejav iniciativu u nejakej tej tvojej peknej kamosky :wink:
A myslim ze to tak nefunguje ze skaredym babam sa pacia len skaredy chalani, nie?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

toto co tu citam uz nieje fakt pravda kopu chalanov co tu je by aj skaredu chcelo len aby ich niekto miloval a ty takto podla mna ak sa k tomu stavias takto ostanes sam :? a nieje vsetko zlato co sa blisti
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kolko mas rokov?

A co ked sa na teba "lepia"? Co si nedotknutelny? Nehraj zo seba debilceka. Nezabudni, ze aj tie baby, ktorym sa pacis, mozu sledovat tvoje spravanie. Co na tom, ze niekto je menej pekny, este menej pekny? (alebo ob3l1x :D ) Nezasluzia sa, aby si s nimi prehodil slovo, dve?
Omg, riesit ty ale dilemu...

Pouzijem krasne prirovnanie, kolegu Tomasita - Edmund von Narcis.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Skarede? Co vies, mozno maju dobre :smt049 :hehe:

Ale vazne, pokial su fakt extra skarede, tak to je nic moc. Ale pokial su take priemerne, tak by si sa mozno mal zamysliet... Nemam prave najlepsie skusenosti s "krasnymi" babami, dost velke percento z nich su namyslene p**e :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s nepeknymi holkami...

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Long202 napísal:a to pri tom nie som vobec nejaky skaredy chalan
hh :D.. mno, co ja wem, mne sa dost tiez nejako tak stava :? Skarede holky maju na mna cislo, vedia kde byvam, ako sa volam, kolko mam rokov a vselico ine.. to by nebol problem, ale je tu problem ako sa ich zbavit :D Ja ich väcsinou ignorujem /vobec ma nezaujimaju, neriesim.../ alebo sa spravaj ako keby si o nicom nevedel a nic neries az kym sa ta ona neopyta, ci by si si s nou zacal... a ked sa ta to opyta, staci ked jej slusne povies /naznacis/ ze nemas zaujem :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... tak ked si pri****ne male decko, tak si daj tabulku: do not touch me, do not speak to me, do not watch me ! ... pan nedotknutelny ktory si mysli ze vzdy pojde v zivote len vsetko pekne k nemu ... ako stavim sa ze si sa este s priemerne vyzerajucou holkou nerozpraval ? ..:-) .. pretoze to sa nemusis iba o mode ako to chodi s niektorymi superhviezdami ... NIKDY by som si nedovolil z ucty k zene dat jej najavo, ze nieje pekna ! .to sa nepatri ... teda pokial by nemala nohu na hlave a podobne ... nemusis hned niekoho palkovat ... uff ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Long202 ake zeny ta nahanaju??? taketo ???

Nebud fajnovka ... alebo chces nejaku pipku jak vystrihnutu z Playboya ??
Napr jak je mozne ze ta tie krasne kamaratky nechcu ... asi preto ze ta poznaju ... :wink:

//hojko: Obrazok vymazany, daj ho do prilohy.
//Shark: Rozumiem.
Prílohy
Taketo slecny si mal na mysli??
Taketo slecny si mal na mysli??
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Boze a ty mas kolko rokov ?? :roll: ved ked tie baby niesu uplne obludy co asi nie tak aky mas problem bud rad ze ta aspon niekto obletuje akoze ja ta vobec nechapem to tu pises akokeby to bola niejaka katastrofa ... si podla mna o sebe vela myslis ... a co tak to zobrat tak ze mozes mat dobre kamaratky aj medzi nimi hmm ?.....ak to niesu obludy tak ja neviem co tu akoze riesis boze sak sa kus uvedom ..... si to zober tak teba aspon niejake obletuju mne momentalne ziadne :D (no mozno jedna ale to je take vseliake :D )
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

preco nehladas skor chybu v sebe? preco si sam a musis im slusne povedat nie? basnis o peknych spoluziackach, tak ich niekam pozvi, no nie?

ale niekedy zdanie klame, ked nejaka ockova blondinka otvori usta, tak moze z nich vyjst hocico :wink:
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Long202 napísal: Naviac som zdvorilo vychovany a fakt neviem ako taku holku odpalkovat?
Keby si bol zdvorilo vychovany, tak nenapises taky vyplod...
Ak jednoducho nemas rad, ked su okolo teba skaredsie dievcata, tak im to povedz, uvidis, hned ich bude menej, resp. ani jedna...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nordkapp_pb napísal:... tak ked si pri****ne male decko, tak si daj tabulku: do not touch me, do not speak to me, do not watch me ! ... pan nedotknutelny ktory si mysli ze vzdy pojde v zivote len vsetko pekne k nemu ... ako stavim sa ze si sa este s priemerne vyzerajucou holkou nerozpraval ? ..:-) .. pretoze to sa nemusis iba o mode ako to chodi s niektorymi superhviezdami ... NIKDY by som si nedovolil z ucty k zene dat jej najavo, ze nieje pekna ! .to sa nepatri ... teda pokial by nemala nohu na hlave a podobne ... nemusis hned niekoho palkovat ... uff ...
musim jedine suhlasit. tato tema je tak vyplod 13 rocneho "modela" podla mna. taketo kraviny si nechaj pre seba. toto je tak debilna tema, aku som este nevidel (cest vynimkam ako "ako si utierate zadok"). keby po mne sla baba, ktora sa mi nepaci, tak ju urcite nenecham v tom, ze ma sancu a jemne jej dam najavo, ze nic viac nebude. a nie tu pisat bullshity. omg..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Skorocel napísal:Keby si bol zdvorilo vychovany, tak nenapises taky vyplod...
Ak jednoducho nemas rad, ked su okolo teba skaredsie dievcata, tak im to povedz, uvidis, hned ich bude menej, resp. ani jedna...
to je tiez riesenie na urovni ... ty vole :-) ... fakt ze uctive ... nic ti nehovori UCta k zene ako k matke vseho ziveho ? ... hua nech uz je aka chce .. pokial neni prisamfakt je***ta tak si take jednanie nezasluzi ... treba nato nejako rozumne ... proste nech sami vycitia ze nmaju moc sancu ... a nie okato ich odvalit ...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

chlapec, ty uplne normálne idiot. :) vážne, nežartujem, myslím to úplne vážne. :) sice sa usmievam, ale myslim si: "chlape, ty si vôl" :)

Ked uz fakt nemas zaujem mat s nou nieco viac, preco by si sa s nou nemohol normalne porozpravat? normalne pokecat....mozno by z vas boli fajn kamoši a apo čase by si sam zistil, ze s nou by si chcel mat aj nieco viac.

úúVdaka za K- neznamemu odosielatelovi. Ja som K- poslal jediný krát a vtedy som pekne napisal co sa mi nepacilo, vyjadril som svoj nazor a este sa aj podpísal. nemáte úroveň.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

prvy prispevok je hned zalozenie temy (co neodsudzujem), ale ten obsah fakt koniec. ako je napisane predo mnou... preco by si sa nemohol s nou kamaratit? myslis, ze ked je baba "skareda", tak nemoze mat normalne nazory? ze sa s nou neda kecat? ze neviem pomoct? alebo by ti kazila image taka keby ju s tebou vidi niekto z tvojich "in" a "najdokonalejsich" znamych? heh dal by som ti aj k+ za odvahu, ze vypustis na forum taku sprostost, ale tu sa odvaha cenit nema, tak radsej nic teda :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A pre takychto s prepacenim debilkov je ten svet taky aky je ... Ked mas v skole skaredu ucitelku ktora vie vysvetlit ucivo tak sa na nu vsade stazujes aka je yebla a pritom to hovoris len preto ze je skareda?Keby bola tvoja mama, teta, sestra alebo neviem kto skaredy rovno ich posles do <> ?Prosim ta zamysli sa nad sebou a napis rozumny prispevok
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Najradsej by som ta prefackal.... ja som nikdy nemal to privilegium ze by za mnou zeny lozili a ze by ich bolo treba odhanat metlou....Ja som bol vzdy ten čo pozeral z dialky z tienov... A poviem ti niečo som za to vdačny... naučil som sa vážit ludske hodnoty a neškatulkovat baby podla vyzoru... :wink:
Určite keby si prehodil par slovičiek s tými "nepeknými"babami zistil by si ze su na tom charakterovo lepšie ako tie tvoje pekne spolužiačky...
Uvedom sa chlape... aby si mal nejake dobré hodnoty do života ..lebo ostaneš takto sám...
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

Enduro3333 napísal:Najradsej by som ta prefackal.... ja som nikdy nemal to privilegium ze by za mnou zeny lozili a ze by ich bolo treba odhanat metlou....Ja som bol vzdy ten čo pozeral z dialky z tienov... A poviem ti niečo som za to vdačny... naučil som sa vážit ludske hodnoty a neškatulkovat baby podla vyzoru... :wink:
Určite keby si prehodil par slovičiek s tými "nepeknými"babami zistil by si ze su na tom charakterovo lepšie ako tie tvoje pekne spolužiačky...
Uvedom sa chlape... aby si mal nejake dobré hodnoty do života ..lebo ostaneš takto sám...
presne ak ovravis ja osm tie chodil s jednou co bola roska silnejsia a jako mal som na haku lebo som lubil to co mala vo vnutri nie to co bolo navonku a vsetci sa ma pytali tebe je*e sak mozes mat aj na krajsie ale ja nie. Ja lubim to co je vo vnutri :) (ale zas fakt skarede to jako ne ale take symposky)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Long202 napísal:Mam seriozny problem so skaredymi babami, furt sa na mna lepia, a to pri tom nie som vobec nejaky skaredy chalan. Ja vobec neviem cim to je :? ?
Naviac som zdvorilo vychovany a fakt neviem ako taku holku odpalkovat?
Uz som z toho totalne zufaly. Pri tom mam fakt kopu nadhernych kamosiek, nevie niekto poradit ako sa zatraktivnit?
nemas seriozny problem s babami, ale so svojim zdravim, najskor... jak mozes nieco take napisat? mal by si sa zamysliet nad sebou :aasmile2:
Napísať odpoveď