|
|
|
| Autor |
Správa |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1864 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 8:39 Predmet: |
|
|
| pershing napísal: |
nemas a na klavesnici?
flashnut je spravne  |
mam uz to opravim
| Kefas napísal: |
| dopocul som sa ze reinstalaciou softwaru, sa dost kazia mobily... |
tak to si sa dopocul riadnu somarinu, ja si davam novy FW vzdy ked vide a mobil mi fici ako ma, a to nebol nikdy v oprave |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kefas Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.12.2007 Príspevky: 31
Zaslal: 27 Apr 2008, 14:14 Predmet: |
|
|
| mozem vas poprosit o nejaky firmware (Nokia 3110c)? Mobil je dovezeny z nemecka, tak ze ho tam asi len tazko pojdem reklamovat... A inu kartu som zatial este neskusal, lebo nemam aku, ale skusim ist reklamovat tu co mam a uvidime ci to pojde, dam vam potom vediet... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kefas Amateur

Zaslal: 28 Apr 2008, 20:22 Predmet: |
|
|
Vcera som si asi po tyzdni vlozil kartu do mobilu a vsetko ide ako ma byt, len uvidime dokedy ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kefas Amateur

Zaslal: 30 Apr 2008, 19:14 Predmet: |
|
|
| Tak ze, dnes som sa rozpraval z kamaratom, kt. ma taky mobil ako ja, chcel aby som mu poposielal nejake temy, tak som mu ukazoval, no zrazu sa zacal restartovat... On mi ihned na to povedal, ze jemu teraz roby obcas to iste, ale ze iba vtedy ked ma plnu kartu, ze ked mal 128Mb, tak ze mu to nerobilo, ale ja nemam plnu a aj tak sa mi restartuje... Nemoze to byt v tom, ze ten mobil je nejakym sposobom "alergicky" na gigove karty??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
guess.whoo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 10:57 Predmet: |
|
|
| moze to byt softverova chyba ktoru urobil predajca |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|