Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Problem s Win XP
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
command
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 14.08.2006

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

krija napísal:
na to aby sa win XP zobrazoval v tom krajsom "novsom" prostredi musi bezat sluzba s nazvom themes a typ spustenia nastaveny na automaticky.
No ale ved ta sluzba sa ma pri spusteni win normalne spustit ked je cerstvo nainstalovany a ne aby som hu musel ja spustat. A akoze ked ta sluzba neni spustena tak mi ani vo vlastnostiach plochy neukaze ten Styl winXP ale ina klasicky styl?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mystique
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 07.03.2005

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem ci ti to mam zopakovat este raz - pouzi windows s sp2, najlepsie origo a pokial to naistalujes dobre tak bude problem jedine v HW, inac odkial beres ze rozne jazykove verzie winu maju iny vykon?? to je zaujimave, o takom niecom som ani nevedel...
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

command: Ako povies, nerozumiem sa tomu, ale na rozdiel od teba mi ide XP styp Razz Ked si pojedol vsetku mudrost sveta, tak si potom hladaj aj chybu. AK ti mozem poradit, tak skus vymenit tu 640kB grafiku co tam mas aspon za taku S3 so 4MB pamatou Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
command: Ako povies, nerozumiem sa tomu, ale na rozdiel od teba mi ide XP styp Razz Ked si pojedol vsetku mudrost sveta, tak si potom hladaj aj chybu. AK ti mozem poradit, tak skus vymenit tu 640kB grafiku co tam mas aspon za taku S3 so 4MB pamatou Wink
No vies moj mne ide WinXP styl a bez problemov ale na inom kompe nejde bo to je kamosov a co sa tyka tej grafiky je tam 512MB 256bit zbernica na rozdiel od tej tvojej S3 4 MB Laughing
Návrat hore
heker
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

command napísal:
No vies moj mne ide WinXP styl a bez problemov ale na inom kompe nejde bo to je kamosov a co sa tyka tej grafiky je tam 512MB 256bit zbernica na rozdiel od tej tvojej S3 4 MB Laughing
Ty si vtipny, riadny trapko z teba. Vies o tom, ze opakovany vtip nie je vtipom?
Návrat hore
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

mystique napísal:
neviem ci ti to mam zopakovat este raz - pouzi windows s sp2, najlepsie origo a pokial to naistalujes dobre tak bude problem jedine v HW, inac odkial beres ze rozne jazykove verzie winu maju iny vykon?? to je zaujimave, o takom niecom som ani nevedel...
No neviem presne co ty robis na kompe ale ja som poznal rozdiel za par sekund nehovorim ze vsetky jazykove variacie maju odlisny vykon ale tu co mam ja urcite ma odlisny vykon. No v HW problem nebude bo pred tym tam slo vsetko v pohode a nainstalovane to je tiez dobre bo momenatlne mam doma viac kompov a vsade ide vsetko ako ma len na tom jednom to nejde Confused
Návrat hore
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker napísal:
Ty si vtipny, riadny trapko z teba. Vies o tom, ze opakovany vtip nie je vtipom?
Ked nemas nic k teme tak tu nespamuj nikto neni na tvoj nazor zvedavy potrebujem poradit ale asi to budem musiet vyriesit sam kedze tu chodia iba taky ako ty
Návrat hore
mystique
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

command napísal:
No neviem presne co ty robis na kompe ale ja som poznal rozdiel za par sekund nehovorim ze vsetky jazykove variacie maju odlisny vykon ale tu co mam ja urcite ma odlisny vykon. No v HW problem nebude bo pred tym tam slo vsetko v pohode a nainstalovane to je tiez dobre bo momenatlne mam doma viac kompov a vsade ide vsetko ako ma len na tom jednom to nejde Confused
Laughing na druhu
to ze na tom jednom to nejde nieje problem winu ale kompu, alebo tvoj... Ziadna jazykova variacia nema rozdielny vykon - uz som par stovak PC preistalil (moze byt akurat tak iba medzi sp1 a sp2), rozdiel vykonu sa preukazal iba ak tak v HW Wink
Návrat hore
heker
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Command, ty ako podpriemerny uzivatel pocitaca nemas pravo hodnotit vykonnostne rozdiely a ani inych ludi. Ked budes mat s pocitacom odrobene viac ako 10 rokov, prejde ti cez ruky tolko HW a SW co si ani lyziciek v hube nemal, tak potom mozes nieco hodnotit, ale do tej doby si mozes len slusne pytat rady! Ludia ti chceli pomoct a ty tu struhas nieco co ani nie si.
Návrat hore
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

mystique napísal:
Laughing na druhu
to ze na tom jednom to nejde nieje problem winu ale kompu, alebo tvoj... Ziadna jazykova variacia nema rozdielny vykon - uz som par stovak PC preistalil (moze byt akurat tak iba medzi sp1 a sp2), rozdiel vykonu sa preukazal iba ak tak v HW Wink
Aha no tak sory experte ale ak si taky expert aku tu u nas v PC shopoch tak to viem pochopit co hovoris Laughing
Návrat hore
mystique
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja este doplnim pre teba command - osobne pouzivam winXP CZ SP2 + dal som si jednu zaplatu aby mi nepadalo dslko a naistalovany ho mam - ehm no , od februara, alebo januara nespominam si presne, a predtym som ho mal vyse roka (mam pretoceny proc, pretocenu grafu a nezaznamenal som jediny BSOD, iba ked som daval prime 8 hodin na 2275mhz pri 1.9V na seprone 2600+ ale to bol problem procu nie winu)
PS - mam taky pocit ze ti ide karma dole Wink
Návrat hore
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

mystique napísal:
Laughing na druhu
No lenze ja som mal na jednom kompe nainstalovane verzie CZ a aj Eng + Slovak lang pack a rozdiel tam urcite bol a aj kamarat hovori ze s tym CZ win co ma doma a to je original ma velke problemy co s mojim WinXP eng nemal pred tym. Tak ja potom neviem kde moze byt chyba
Návrat hore
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

mystique napísal:
Ja este doplnim pre teba command - osobne pouzivam winXP CZ SP2 + dal som si jednu zaplatu aby mi nepadalo dslko a naistalovany ho mam - ehm no , od februara, alebo januara nespominam si presne, a predtym som ho mal vyse roka (mam pretoceny proc, pretocenu grafu a nezaznamenal som jediny BSOD)
PS - mam taky pocit ze ti ide karma dole Wink
No vies ja mam celu karmu vies kde chcem radu a nie hrat sa tu na to komu ide karma dole a komu hore Rolling Eyes
Návrat hore
test
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.03.2005

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chyba je vo vas, ze ste obycajne lamy a hovno viete. Kolko mas ty a aj expert kamarat rokov? Mate uz aspon obciansky preukaz?! Pripada mi, ze ako sa vonku ochladilo, tak aj tvoje myslenie zamrzlo. Vysvetli mi, ako je mozne a ako by to mohlo byt, aby dve rozdielne jazykove mutacie mali rozdielny vykon a stabilitu? Vies co by to znamenalo pre Microsoft, keby sa nieco taketo stalo, nepostihlo by to len cesku verziu, ale aj nemecku, francuzsku, spanielsku, talianku a dalsie... ktorych sa predalo par milionov kusov! Zaujimave, ze tento problem avizujes len ty, clovek, ktory ma pocitac pol roka a nevie si zmenit ani temu v systeme.
Návrat hore
command
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 15:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

test napísal:
Chyba je vo vas, ze ste obycajne lamy a hovno viete. Kolko mas ty a aj expert kamarat rokov? Mate uz aspon obciansky preukaz?! Pripada mi, ze ako sa vonku ochladilo, tak aj tvoje myslenie zamrzlo. Vysvetli mi, ako je mozne a ako by to mohlo byt, aby dve rozdielne jazykove mutacie mali rozdielny vykon a stabilitu? Vies co by to znamenalo pre Microsoft, keby sa nieco taketo stalo, nepostihlo by to len cesku verziu, ale aj nemecku, francuzsku, spanielsku, talianku a dalsie... ktorych sa predalo par milionov kusov! Zaujimave, ze tento problem avizujes len ty, clovek, ktory ma pocitac pol roka a nevie si zmenit ani temu v systeme.
No tak tym som si neny isty testoval si ich asi ne ja ano tak nekecaj. Ty si asi jediny co tu je macher bo ty mas komp 9 mesiacov cize viac ako ja a machrujes co.Ked si taky macher tak porad na ten moj problem. To tu zacaly oni odbocovat z temy ja chcem radu a ne vediet kto robi dlhsie na kompe vobec ma to nezaujima a mam dost rokov na rozdiel od teba
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: