|
|
|
| Autor |
Správa |
command Medium Expert

Stav:  Založený: 14.08.2006 Príspevky: 81
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:06 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
| na to aby sa win XP zobrazoval v tom krajsom "novsom" prostredi musi bezat sluzba s nazvom themes a typ spustenia nastaveny na automaticky. |
No ale ved ta sluzba sa ma pri spusteni win normalne spustit ked je cerstvo nainstalovany a ne aby som hu musel ja spustat. A akoze ked ta sluzba neni spustena tak mi ani vo vlastnostiach plochy neukaze ten Styl winXP ale ina klasicky styl? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2100
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:10 Predmet: |
|
|
| neviem ci ti to mam zopakovat este raz - pouzi windows s sp2, najlepsie origo a pokial to naistalujes dobre tak bude problem jedine v HW, inac odkial beres ze rozne jazykove verzie winu maju iny vykon?? to je zaujimave, o takom niecom som ani nevedel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:10 Predmet: |
|
|
command: Ako povies, nerozumiem sa tomu, ale na rozdiel od teba mi ide XP styp Ked si pojedol vsetku mudrost sveta, tak si potom hladaj aj chybu. AK ti mozem poradit, tak skus vymenit tu 640kB grafiku co tam mas aspon za taku S3 so 4MB pamatou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:16 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
command: Ako povies, nerozumiem sa tomu, ale na rozdiel od teba mi ide XP styp Ked si pojedol vsetku mudrost sveta, tak si potom hladaj aj chybu. AK ti mozem poradit, tak skus vymenit tu 640kB grafiku co tam mas aspon za taku S3 so 4MB pamatou  |
No vies moj mne ide WinXP styl a bez problemov ale na inom kompe nejde bo to je kamosov a co sa tyka tej grafiky je tam 512MB 256bit zbernica na rozdiel od tej tvojej S3 4 MB  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 420
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:18 Predmet: |
|
|
| command napísal: |
No vies moj mne ide WinXP styl a bez problemov ale na inom kompe nejde bo to je kamosov a co sa tyka tej grafiky je tam 512MB 256bit zbernica na rozdiel od tej tvojej S3 4 MB  |
Ty si vtipny, riadny trapko z teba. Vies o tom, ze opakovany vtip nie je vtipom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
| mystique napísal: |
| neviem ci ti to mam zopakovat este raz - pouzi windows s sp2, najlepsie origo a pokial to naistalujes dobre tak bude problem jedine v HW, inac odkial beres ze rozne jazykove verzie winu maju iny vykon?? to je zaujimave, o takom niecom som ani nevedel... |
No neviem presne co ty robis na kompe ale ja som poznal rozdiel za par sekund nehovorim ze vsetky jazykove variacie maju odlisny vykon ale tu co mam ja urcite ma odlisny vykon. No v HW problem nebude bo pred tym tam slo vsetko v pohode a nainstalovane to je tiez dobre bo momenatlne mam doma viac kompov a vsade ide vsetko ako ma len na tom jednom to nejde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:20 Predmet: |
|
|
| heker napísal: |
| Ty si vtipny, riadny trapko z teba. Vies o tom, ze opakovany vtip nie je vtipom? |
Ked nemas nic k teme tak tu nespamuj nikto neni na tvoj nazor zvedavy potrebujem poradit ale asi to budem musiet vyriesit sam kedze tu chodia iba taky ako ty |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:32 Predmet: |
|
|
| command napísal: |
No neviem presne co ty robis na kompe ale ja som poznal rozdiel za par sekund nehovorim ze vsetky jazykove variacie maju odlisny vykon ale tu co mam ja urcite ma odlisny vykon. No v HW problem nebude bo pred tym tam slo vsetko v pohode a nainstalovane to je tiez dobre bo momenatlne mam doma viac kompov a vsade ide vsetko ako ma len na tom jednom to nejde  |
na druhu
to ze na tom jednom to nejde nieje problem winu ale kompu, alebo tvoj... Ziadna jazykova variacia nema rozdielny vykon - uz som par stovak PC preistalil (moze byt akurat tak iba medzi sp1 a sp2), rozdiel vykonu sa preukazal iba ak tak v HW  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 420
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:33 Predmet: |
|
|
| Command, ty ako podpriemerny uzivatel pocitaca nemas pravo hodnotit vykonnostne rozdiely a ani inych ludi. Ked budes mat s pocitacom odrobene viac ako 10 rokov, prejde ti cez ruky tolko HW a SW co si ani lyziciek v hube nemal, tak potom mozes nieco hodnotit, ale do tej doby si mozes len slusne pytat rady! Ludia ti chceli pomoct a ty tu struhas nieco co ani nie si. |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:39 Predmet: |
|
|
na druhu
to ze na tom jednom to nejde nieje problem winu ale kompu, alebo tvoj... Ziadna jazykova variacia nema rozdielny vykon - uz som par stovak PC preistalil (moze byt akurat tak iba medzi sp1 a sp2), rozdiel vykonu sa preukazal iba ak tak v HW  |
Aha no tak sory experte ale ak si taky expert aku tu u nas v PC shopoch tak to viem pochopit co hovoris  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:39 Predmet: |
|
|
Ja este doplnim pre teba command - osobne pouzivam winXP CZ SP2 + dal som si jednu zaplatu aby mi nepadalo dslko a naistalovany ho mam - ehm no , od februara, alebo januara nespominam si presne, a predtym som ho mal vyse roka (mam pretoceny proc, pretocenu grafu a nezaznamenal som jediny BSOD, iba ked som daval prime 8 hodin na 2275mhz pri 1.9V na seprone 2600+ ale to bol problem procu nie winu)
PS - mam taky pocit ze ti ide karma dole  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:41 Predmet: |
|
|
na druhu
No lenze ja som mal na jednom kompe nainstalovane verzie CZ a aj Eng + Slovak lang pack a rozdiel tam urcite bol a aj kamarat hovori ze s tym CZ win co ma doma a to je original ma velke problemy co s mojim WinXP eng nemal pred tym. Tak ja potom neviem kde moze byt chyba |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:42 Predmet: |
|
|
Ja este doplnim pre teba command - osobne pouzivam winXP CZ SP2 + dal som si jednu zaplatu aby mi nepadalo dslko a naistalovany ho mam - ehm no , od februara, alebo januara nespominam si presne, a predtym som ho mal vyse roka (mam pretoceny proc, pretocenu grafu a nezaznamenal som jediny BSOD)
PS - mam taky pocit ze ti ide karma dole  |
No vies ja mam celu karmu vies kde chcem radu a nie hrat sa tu na to komu ide karma dole a komu hore  |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 715 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:45 Predmet: |
|
|
| Chyba je vo vas, ze ste obycajne lamy a hovno viete. Kolko mas ty a aj expert kamarat rokov? Mate uz aspon obciansky preukaz?! Pripada mi, ze ako sa vonku ochladilo, tak aj tvoje myslenie zamrzlo. Vysvetli mi, ako je mozne a ako by to mohlo byt, aby dve rozdielne jazykove mutacie mali rozdielny vykon a stabilitu? Vies co by to znamenalo pre Microsoft, keby sa nieco taketo stalo, nepostihlo by to len cesku verziu, ale aj nemecku, francuzsku, spanielsku, talianku a dalsie... ktorych sa predalo par milionov kusov! Zaujimave, ze tento problem avizujes len ty, clovek, ktory ma pocitac pol roka a nevie si zmenit ani temu v systeme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:49 Predmet: |
|
|
| test napísal: |
| Chyba je vo vas, ze ste obycajne lamy a hovno viete. Kolko mas ty a aj expert kamarat rokov? Mate uz aspon obciansky preukaz?! Pripada mi, ze ako sa vonku ochladilo, tak aj tvoje myslenie zamrzlo. Vysvetli mi, ako je mozne a ako by to mohlo byt, aby dve rozdielne jazykove mutacie mali rozdielny vykon a stabilitu? Vies co by to znamenalo pre Microsoft, keby sa nieco taketo stalo, nepostihlo by to len cesku verziu, ale aj nemecku, francuzsku, spanielsku, talianku a dalsie... ktorych sa predalo par milionov kusov! Zaujimave, ze tento problem avizujes len ty, clovek, ktory ma pocitac pol roka a nevie si zmenit ani temu v systeme. |
No tak tym som si neny isty testoval si ich asi ne ja ano tak nekecaj. Ty si asi jediny co tu je macher bo ty mas komp 9 mesiacov cize viac ako ja a machrujes co.Ked si taky macher tak porad na ten moj problem. To tu zacaly oni odbocovat z temy ja chcem radu a ne vediet kto robi dlhsie na kompe vobec ma to nezaujima a mam dost rokov na rozdiel od teba |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|