|
|
|
| Autor |
Správa |
command Medium Expert

Stav:  Založený: 14.08.2006 Príspevky: 81
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:51 Predmet: |
|
|
| Vidim ze som asi urazil Hojka ked mam hned karmu dole hahaha normalne ma to tak trapi.Aspon vidim ze To tu stoji tak za ... Poradim si asi sam ked tu neni ziadny co by poradil |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2100
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:51 Predmet: |
|
|
| command napísal: |
| No tak tym som si neny isty testoval si ich asi ne ja ano tak nekecaj. Ty si asi jediny co tu je macher bo ty mas komp 9 mesiacov cize viac ako ja a machrujes co.Ked si taky macher tak porad na ten moj problem. To tu zacaly oni odbocovat z temy ja chcem radu a ne vediet kto robi dlhsie na kompe vobec ma to nezaujima a mam dost rokov na rozdiel od teba |
command ako si testoval stabilitu winu? a kolko ti to trvalo?
to ze ti ide karma dole asi znamena ze trepes dve na tri...
BTW ked sa budes drzat toho co som ti napisal tak minimalne prides na to ze bude problem jedine v hw (skor si ale myslim ze pouzivas nejaky pochybny crack) - pretoze CS win s SP2 nieje vobec nestabilny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 715 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 15:53 Predmet: |
|
|
Precitaj si svoje prispevky a zamysli sa nad sebou. Tusim ti to stale nedoslo, o tvojom probleme pisali uz na prvej a druhej strane. Jedina moznost je, ze ti nebezi pozadovany proces, ale ten je defaulte zapnuty. Ak si formatol disk a nainstaloval si normalny system, ci uz bez SP alebo s SP, tak by ti to malo bezat. Ak nebezi, tak je mozno chyba vo Wine, ze mas pack spraveny cez nLite alebo podobny softik.
PS: Dufam, ze to znizenie karmy ti neubera aj z inteligencie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:55 Predmet: |
|
|
| test napísal: |
Precitaj si svoje prispevky a zamysli sa nad sebou. Tusim ti to stale nedoslo, o tvojom probleme pisali uz na prvej a druhej strane. Jedina moznost je, ze ti nebezi pozadovany proces, ale ten je defaulte zapnuty. Ak si formatol disk a nainstaloval si normalny system, ci uz bez SP alebo s SP, tak by ti to malo bezat. Ak nebezi, tak je mozno chyba vo Wine, ze mas pack spraveny cez nLite alebo podobny softik.
PS: Dufam, ze to znizenie karmy ti neubera aj z inteligencie. |
No mne urcite z inteligencie neubuda konecne niekto kto sa zacal venovat aj k teme no lenze ten isty win ide na inych kompoch normalne dokonca aj na totalne rovnakom kompe na akom to nejde. No mal som to niekedy ale to uz nepouzivam ten prerobeny v nLite |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 420
Zaslal: 16 Dec 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
| Ked ide ten isty Win na inych kompoch normalne, tak ako je mozne, ze u teba ide nestabilne a bez temy? Myslim, ze si uz dost seres do tej obsratej huby. |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 20:58 Predmet: |
|
|
| heker napísal: |
| Ked ide ten isty Win na inych kompoch normalne, tak ako je mozne, ze u teba ide nestabilne a bez temy? Myslim, ze si uz dost seres do tej obsratej huby. |
//prispevok vymazany, za odmenu vazenie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1130 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 21:06 Predmet: |
|
|
heej modi/admini kde ste .. ja by som uz tuto temu lockol bez mihnutia oka ..
k teme : myslim ze tento problem sa takto sprostymi recami nevyriesi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 21:06 Predmet: |
|
|
| snake2 napísal: |
heej modi/admini kde ste .. ja by som uz tuto temu lockol bez mihnutia oka ..
k teme : myslim ze tento problem sa takto sprostymi recami nevyriesi  |
No tak si napis Hekerovi on zacal otravovat s takymi recami ja sa len branim |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|