|
| Autor |
Správa |
command Medium Expert

Stav:  Založený: 14.08.2006 Príspevky: 81
Zaslal: 15 Dec 2006, 18:30 Predmet: Problem s Win XP |
|
|
| Na novy komp som nainstaloval Win XP pro ENG + Slovak Lang PAck Windows siel bez akychkolvek problemov.Len ten co som mu ho instaloval tak cely windows zavyril X vyrmi. A teraz ked ho dam aj preinstalovat komplet Windows tak vobec tam nie je Styl zobrazovania winXP ale len stary ako na win98. Ten windows som instaloval uz na X kompoch ale toto mi zacalo robit prvy krat skusal som ho niekolko krat preinstalovat a stale rovnayk vysledok a komplet windows je tam akysi nestabilny. Dik za rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2100
Zaslal: 15 Dec 2006, 18:36 Predmet: |
|
|
| odporucam format C: a potom naistalovat win |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 15 Dec 2006, 18:41 Predmet: |
|
|
| mystique napísal: |
| odporucam format C: a potom naistalovat win |
No nepomaha bo ja pred kazdy nainstalovanim Win davam format c: |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Zaslal: 15 Dec 2006, 18:48 Predmet: |
|
|
| k tomu zobrazeniu, nepomaha ked das prave na plochu, vzhlad a v polozke okna a tlacitka vyberes motiv - styl win XP?? , skusal si prezriet komp antivirom? ma komp firewal a nejaky antispamovy soft? , naistaloval si tieto veci pred zapojenim do netu?, pouziva dotycny iny prehliadac ako IE? |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 15 Dec 2006, 19:08 Predmet: |
|
|
| mystique napísal: |
| k tomu zobrazeniu, nepomaha ked das prave na plochu, vzhlad a v polozke okna a tlacitka vyberes motiv - styl win XP?? , skusal si prezriet komp antivirom? ma komp firewal a nejaky antispamovy soft? , naistaloval si tieto veci pred zapojenim do netu?, pouziva dotycny iny prehliadac ako IE? |
No ved to je to ze ono to tam ani nie je ten styl Win XP. v kompe nie je ziadny vir ani nic podobne na net som ho nepustal ten komp ono to ide tak hned ako je cerstvo nainstalovany Win. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Zaslal: 15 Dec 2006, 19:11 Predmet: |
|
|
sorry, ale nechce sa mi verit, ze po formate a nainstalovani winu (pod pojmom naistalovany rozumiem aj rozbehany vsetok hw + vsetky drivre) a bez pripojenia na net ti spravi toto... skus iny win, ine cd (najlepsie origo SP2 )  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1548
Zaslal: 15 Dec 2006, 19:14 Predmet: |
|
|
A neodisla ziadna harverova suciastka?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 15 Dec 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
| No bohuzial je to tak ani ja tomu nemozem verit Ale skusal som CZ winXP ten ide ale je tam nestabilny a niektore hry ked nainstalujem a spustim tak resetnu komp co pred tym nerobilo. Vsetky drivery a ostatne veci su nainstalovane na 100% venujem sa tomu uz dost dlho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1130 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 15 Dec 2006, 19:53 Predmet: |
|
|
nevrtal sa v BIOSE ?? mne toto robilo ked sa brcho hrabal tam, kde nemal .. skus dat defaultne hodnoty v tom BIOSE
moj tip je 99% ze to bude v tom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 15 Dec 2006, 19:55 Predmet: |
|
|
| snake2 napísal: |
nevrtal sa v BIOSE ?? mne toto robilo ked sa brcho hrabal tam, kde nemal .. skus dat defaultne hodnoty v tom BIOSE
moj tip je 99% ze to bude v tom  |
No jo heh tak toto ma fakt nenapadlo skusim mozno sa tam aj hrabala ale on je zase taky ze by sa tam ani dostat nevedel.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1130 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 15 Dec 2006, 19:59 Predmet: |
|
|
no pocuj on sa tam ani hrabat nemusel...
bolo to davno este ked som hraval mafiu. kupil som si novu grafajdu - a v hre som si nastavil lepsie detaily - komp nahle zamrzol a restartol sa ale nesol zapat ( zapat sa zapal ale nenabootoval bios ) == nasledny default a vsecko islo o5 v pohodke
som sa cudoval ako moze take nieco zasiahnut do biosa. hovorim za vyskusanie nist nedas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 15 Dec 2006, 20:16 Predmet: |
|
|
| snake2 napísal: |
no pocuj on sa tam ani hrabat nemusel...
bolo to davno este ked som hraval mafiu. kupil som si novu grafajdu - a v hre som si nastavil lepsie detaily - komp nahle zamrzol a restartol sa ale nesol zapat ( zapat sa zapal ale nenabootoval bios ) == nasledny default a vsecko islo o5 v pohodke
som sa cudoval ako moze take nieco zasiahnut do biosa. hovorim za vyskusanie nist nedas  |
OK tak ja sa na to pozrem hned jak sa mi dostane naspat ten komp bo uz som s nim stravil par hodin cca 30 no a vratil som mu ho nech moze aspon na net ist. Dik zatial |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 4138 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 3:11 Predmet: |
|
|
| na to aby sa win XP zobrazoval v tom krajsom "novsom" prostredi musi bezat sluzba s nazvom themes a typ spustenia nastaveny na automaticky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15191 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 3:47 Predmet: |
|
|
Zaujimavy nazor mas na to, ze CZ win je nestabilny. Ja tvrdim to, ze je na tom rovnako ako ENG alebo SK win. Chyba bude skor v tebe, ze to nedokazes spravne nastavit alebo je chyba v PC.
Doporucujem formatnut disk, nahodit tam Win + Service Pack, pouzit automaticke aktualizacie, pouzit najnovsie ovladace (najlepsie WHQL/HCTs). |
|
| Návrat hore |
|
 |
command Medium Expert

Zaslal: 16 Dec 2006, 15:03 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Zaujimavy nazor mas na to, ze CZ win je nestabilny. Ja tvrdim to, ze je na tom rovnako ako ENG alebo SK win. Chyba bude skor v tebe, ze to nedokazes spravne nastavit alebo je chyba v PC.
Doporucujem formatnut disk, nahodit tam Win + Service Pack, pouzit automaticke aktualizacie, pouzit najnovsie ovladace (najlepsie WHQL/HCTs). |
No ver mi ze CZ winXP je cisty smejd rozumiemsa tomu az moc dobre pokial som mal CZ winXP tak pocitac bol lenivy a vecne sa zasekaval ako som dal engWinXP + Slovak Lang pack tak vsetko slo ako malo asi sa tomu az tak moc nerozumies ako si myslis v CZ preklade boly aj nejake chyba ale uz neviem presne ze v com. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|