|
|
|
| Autor |
Správa |
dalox Novice

Stav:  Založený: 11.12.2006 Príspevky: 5
Zaslal: 06 Jan 2007, 11:41 Predmet: problem s Windowsom |
|
|
| z ničoho nič sa mi stalo že pri štarte Win mi vyhodilo okno aktivacie windowsu,ked stlačim ano aktivovať win tak mi vyhodi dlašie okno že win je už aktivovaný, tam je len tlačítkok ok, ked ho stlačim vrati ma spať na tu aktivaciu a takto sa môžem točiť dookola,, do nudzoveho režimu sa môžem dostať ale neviem ako to spojazdniť please pomožte je to surne |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 410 Bydlisko: trvalé Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 18:48 Predmet: |
|
|
čím skôr preinštaluj windows, teda aj s formátom...lebo potom ti rýchlo zniči cely HDD ako mne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
Zaslal: 07 Jan 2007, 20:22 Predmet: Re: problem s Windowsom |
|
|
dalox.. a kedy si si ho aktivoval? Ak ešte nie je aktivovaný, tak najlepšia pomoc asi na linke Microsoft.. ak chceš ho aktivovať "bez ich vedomia".. tak skús pokukať lamky.net (ak už funguje) alebo iné warez stránky..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|