|
|
|
| Autor |
Správa |
usefull Expert

Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 169
Zaslal: 26 Jan 2006, 19:01 Predmet: Problem z grafikou |
|
|
| No skusal som Linux SUSE a nechcela mi povolit 3d acceleraciu aj grafiku som si nainstaloval (resp rozpoznal ju samotny linux) ale 3d akceleraciu mi nedovolil a nevime preco neviete help?sposobene problemi , mal som Linux verziu hry americas army a sekalo to hrozne. Mimochodom graficku mam G-Force 5700 FX |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1307 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2006, 0:39 Predmet: |
|
|
| Tak linux Ti rozpozna, co je to za grafiku a cip, ale ovladace su ine kafe. Linux pouziva standardne ovladace Mesa. Tie su stavane, aby pod nimi bezala akakolvek grafika. Treba si naistalovat nvidia ovladace a bude to ovela lepsie, ak ich este nemas. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BzuCo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2005 Príspevky: 155 Bydlisko: Za plotom Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2006, 8:45 Predmet: |
|
|
Ja som iba lama a mam Fedora Core 3 a kamos, co sa do toho vyzna mi povedal, ze to staci v ovladacoch nastavit, ze iba treba zapnut 3D akceleraciu. Ja som to vsak este neskusal, takze neviem. Ani neviem, kde to hladat. Nuz co. Musim sa naucit pouzivat konzolu. Ale tento problem ma dost stve. Skusim stahnut tie ovladace, ako radis. Inak vdaka za radu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|