problem z hdd
Takto sa mení
http://www.hojko.com/post1331721.html#1331721
http://www.hojko.com/post1331721.html#1331721
Re: problem z hdd
Ako zistim či je dobra materinska doska aj ked tam nemam procesor.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 13:46)
prečo ked do stareho pc dam 80gb hdd .tak ukazuje že tam neni ani s neho nečita a ked tam vložim 4 gb hdd tak normalne ide.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 13:46)
prečo ked do stareho pc dam 80gb hdd .tak ukazuje že tam neni ani s neho nečita a ked tam vložim 4 gb hdd tak normalne ide.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
zosik 100: Nemas nahodou este stary ATA disk, ktory je potrebne napinovat???
-
hojko
Site Admin
zosik 100: Tak v priapde, ze ti ho nenajde ani v biose, tak nemas spravne nastaveny PIN v zadnej casti disku.
jumper je na master
skus ten jamper odtial uplne odstraniť a ak máš cd-rom mechaniku tiez cez ATA kábel tak tam nahoď jumper ak je mechanika pripojená na konci kábla tak Master a ked na tom istom kábli ale na druhom konektore tak slave..a skus to tak..len ťa poprosím ten pevný disk samsung 160 gb zapoj na koniec toho ATA kábla ktorý ide do toho pevného disku nehovorím, teraz o mechanike.. vtedy ho doska detekuje ako master aj ked tam nieje jumper
ten hdd samsung je šit furt hlasi že sa nanho neda zapisovat a skusil som všetky programy a nič a na inych hdd sa to dalo opravit vždy.
máš tam len niečo zle nastavené....
ale samsung neviem robit hdd to hovori každy
sme se pobavili 
Na tom že samsung nevie vyrabat hardisky.
hej na tom. minule tu niekto robil test raptor vedla samsungu. vysledky pre samsung boli velmi pekne
všetky tri čo som mal 320gb a 160 gb a ešte 120 gb sa vždy dosrali velmi rychlo.
-
typek61
Darca
tak si ich mal reklamovat 
iba jeden bol v zaruke
Kurnik.. mne minulý týždeň odišiel WD100EADS. Ako čert ho ber, ale zobral si so sebou moju 400GB zbierku "motýľov", na ktorej som pracoval dobrých 5 rokov!!! 
Inak mám doma ešte jeden WD100EADS.. ale inej revízie. Si myslíte, že bude fungovať, keď mu vymením dosku?
Chyba sa začala prejavovať tak, že jednoducho sa mi strácala partícia a ani SMART hodnoty už nevedel načítať. A keď som už začal disk zálohovať, zmizol naveky. Teraz už pri štarte počítača celý systém zamrzne na úvodnej obrazovke Windowsu.. ďalej ma pustí iba ak odpojím chybný disk. Podľa mňa dáta budú v poriadku, len elektronika sa dodžubkala.
Inak mám doma ešte jeden WD100EADS.. ale inej revízie. Si myslíte, že bude fungovať, keď mu vymením dosku?
skušal som nane nainštalovat win xp tam ukazovalo že sa neda zapisovat tak som skusil staru 98 a na nej takisto