|
|
|
| Autor |
Správa |
Mathews Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 40 Bydlisko: Martin Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 2:00 Predmet: |
|
|
| IP, ktore su na obrazku su zle. Prva koncacia sa cislom .36 je vonkajsia IP, cize zdielana IP adresa pod ktorou vystupujete na internete. Ta druha je v ramci siete, v jednom pripade za routerom a v druhom pripade ide o localhost. Aj tak tu zbytocne vypisujes IP adresy, nic ti to nepomoze.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mathews Light Expert

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 4:09 Predmet: |
|
|
Takze to nejak nerozbehame no nic gaya je gaya znivoho nic mame holadnske ip davnejsie anm slo posielat veci a teraz nejde nic nat tym sa len posumejem ale dik za info pomohol si mi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 12:26 Predmet: |
|
|
| Mathews: Kazdopadne je chyba na tvoje strane, ja tiez nemam verejnu IP, mam doma router a posielanie mi funguje v pohode. Pokial ide o IP, ktore ukazuje ako holandske, tak to nie je chyba Gaye, pretoze oni zmenu spravili. IANA to nema aktualizovane a s tymto Gaya uz nic nespravi. Napriklad Google a jeho sluzby tieto IP identifikuje normalne ako slovenske IP.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mathews Light Expert

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 14:06 Predmet: |
|
|
hojko: ale ja mam verejnu ip ak som sa sa spravne docital na zmluve tak mam verejnu ip od 1mb je uz verejna ja mam 2 takze mam verejnu ip a posielanie mi ide s hocikym v pohode len snim mi to nejde kedysi sme si posielali filmy cez qip za 2 min a teraz nejde vobec no nic este raz dik
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
Mathews: Nemas verejnu IP a tu zmluvu by som rad videl kde to je napisane, mozes oskenovat tu cast alebo ju odfotit??? Z tej IP aku mas tu na fore pise celkovo 11 ludi, takze to asi verejna nebude, nemyslis??? Posielanie za 2min bolo realizovane v ramci siete Gaya, preto taka rychlost.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|