|
|
|
| Autor |
Správa |
Silent Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 413 Bydlisko: Web Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:00 Predmet: Proc karmu a ne THX |
|
|
| proc se tu zalozila zrovna karma proc ne treba jen THX jelikoz to nejde do minusu mi davaji karmui minus za take blbosti i kdyz nekjdy za to nemuzu co rikate na to karma bo thx? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 980 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:02 Predmet: |
|
|
a)nauc sa pisat
b)takychto tem je tu 300 tisic, najdi si jednu a precitaj si ju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1737 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:04 Predmet: Re: Proc karmu a ne THX |
|
|
| Silent napísal: |
| proc se tu zalozila zrovna karma proc ne treba jen THX jelikoz to nejde do minusu mi davaji karmui minus za take blbosti i kdyz nekjdy za to nemuzu co rikate na to karma bo thx? |
Mozno preto tolko k-, lebo ti asi nikto nerozumie, kusok viacej spisovnosti...
A chces THX... to funguje tak na wareze, ze pre zakladatela temy, ale ze by to bolo tu, tak to nie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6713 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
prečo máš mínus? lebo
1) napíšeš do témy pol roka starej, a tvoja rada nestojí za nič. Príklad: otázkou bolo ako v cmd zmeniť heslo k adminovi, ty napíšeš že "cmd"
2) píšeš sem ako do chatu, chválabohu že som autoedit dokončil ešte predtým ako si sa registroval
3) pýtaš sa na veci čo je až smiešne že to niekto nevie, behom pár sekúnd mi to google vyhodí v 30 linkoch po zadaní presne toho čo napíšeš do príspevku
4) píšeš ako "retart". Niekedy po tebe musím 3x prečítať príspevok a aj tak nechápem čo si chcel povedať.
5) ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3165 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
karma je vseobecne rozsirena aj na blogoch tak asi preto, je to aj kvazi hodnota uzivatela v ociach druhych
audiotrack, nie je co dodat viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|