profesionalni sportovci

O športe...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Digital napísal:K tým motokáram ... všetci ktorý to nepoznali to brali na lahkú váhu a smáli sa že to nemože byť nic zložité... look this ...

zly link :wink:
Ja by som sa hrozne chcel venovat niecomu profesionalne, ale ked na vsetk otreba peniaze, venoval som sa jazde na koni, ale prestal som z dovodu prestahovania a aj finacneho dovodu.
To je ta chyba ze bez penazi sa neda skoro ani pohnut :?
Hoc ma clovek na nieco talent, ale ked nema peniaze moze ist do prdele....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ja mám zase problém s tým, že pokiaľ by som chcel hrávať basketbal profesionálne, musel by som prestúpiť do inej školy a pre mňa je dôležitejšie to, čo teraz študujem, i keď by som sa aj rád venoval tomu basketbalu...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Pilifo napísal:No ja mám zase problém s tým, že pokiaľ by som chcel hrávať basketbal profesionálne, musel by som prestúpiť do inej školy a pre mňa je dôležitejšie to, čo teraz študujem, i keď by som sa aj rád venoval tomu basketbalu...
kde hras?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja by som chcel pokračovať vo futbale ale zdravie neposlúcha. Problémy s pravým kolenom, s trieslami, natiahnutý úpon kvôli ktorému som musel pauzovať 8 mesiacov. Zatiaľ sa to ako tak dá, ale neviem ako dlho to ešte vydržím :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chcel by som hravat profesionalne hokej, ale vzhladom na to, ze rodicia ma k sportom od mala neviedli, neskor uz bolo zbytocne zacinat. Takze momentalne len amaterska sutazna uroven ... To iste florbal, ktory hram 6tym rokom co som v Cechach. Narozdiel od hokeja ma florbal tu vyhody, ze clovek moze byt akokolvek stary na to aby zacal, staci chciet a hlavne driet a moze hravat zavodne. Dalsia obrovska vyhoda je jeho relativna financna nenarocnost.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja som hraval stolny tenis,ale ziadne uspechy vyraznejsie som nedosiahol,nemal som dobre podmienky na trenovanie,len cez skolu som mohol :x
Napísať odpoveď