ja dam prednost radsej skutocnym sportom ako sedeniu doma v tme za bednou a lianiu do seba sprite
ProGaming
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna od sportu to ma daleko ale nezavrhujem to.treba mat na to bunky ale sport je o fyzickej aktivite ktora tam sice je ale potom by sa aj pisanie sms,alebo umyvanie riadu mohlo zaradit medzi sporty.
ja dam prednost radsej skutocnym sportom ako sedeniu doma v tme za bednou a lianiu do seba sprite
tak to sa skaredo mylis.:M4jco:. napísal:Tak podla mna na to nepotrebuje clovek vlohy,stači to iba furt hravat a hravat a vysledok sa dostavi sam.
zapada to do toho?? (nemusi to byt presna definicia ale imho postaci)wikipedia napísal:Šport je ritualizovaná (prostredníctvom tzv. pravidiel) forma fyzickej aktivity alebo zručnosti, ktorej účelom je snaha rekreovať sa: pre súťaženie, pre vlastné potešenie, pre dosiahnutie dokonalosti, pre vývoj zručnosti alebo pre akúkoľvek kombináciu týchto cieľov.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ale zas nepacilo by sa ti tomatko888 napísal:cumenie do kompu neni sport
Lepsie sedet za PC a brat kese ako robit niekde v mraziarnach
k teme : PG vzdy sa mi to pacilo ze sa tam hraju ale radsej sa prikalanam ze to nieje SPORT
a preco je potom sportom sach alebo kamen papier noznice?pinacolada napísal:podla mna od sportu to ma daleko ale nezavrhujem to.treba mat na to bunky ale sport je o fyzickej aktivite ktora tam sice je ale potom by sa aj pisanie sms,alebo umyvanie riadu mohlo zaradit medzi sporty.