|
|
|
| Autor |
Správa |
dj-chrosto Novice

Stav:  Založený: 14.12.2007 Príspevky: 3
Zaslal: 03 Máj 2008, 18:41 Predmet: Program + algoritmus (Pascal) |
|
|
... ahojte... potrebujem do skoly jedno zadanie v pondelok rano odovzdat a neviem si rady... mohol by mi s tym niekto prosim pomoct??? je to na predmet Algoritmy a datove struktury... treba mi k tomu spravit Program v Pascale, k tomu Algoritmus a Prezentaciu (ako co preco)...
Zadanie:
Zrealizujte porovnanie triediacich algoritmov Buble Sort a Quick Sort. Algoritmy porovnajte na triedení číselného poľa. Prvky poľa budú náhodne generované. Porovnanie vykonajte na minimálne troch rôzne dlhých poliach. Minimálna dĺžka poľa (t.j. počet prvkov) bude 1000 a maximálna 32 000 prvkov.
Pre zisťovanie času, ktorý algoritmus spotrebuje na triedenie môžete použiť procedúru GetTime(var Hour, Minute, Second, Sec100: word);
Procedúru treba volať pred začiatkom triedenia a potom po triedení. Získate tak dve hodnoty času, ktorých rozdiel je čas potrebný pre triedenie postupnosti čísel.
V rámci zadania definujte vstupné a výstupné premenné a podmienky, ktoré musia spĺňať. Opíšte základný postup riešenia. Vaše riešenie dokladujte zápisom algoritmu (štruktogram alebo vývojový diagram), komentovaným odladeným zdrojovým textom v Pascale.
Záverečné porovnanie algoritmov doložte tabuľkovou formou a slovným hodnotením.
... vopred vam dakujem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
D4K4P0 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 5
Zaslal: 04 Máj 2008, 16:47 Predmet: |
|
|
prvak na UCM vsak? ja mam presne to iste zadanie tak ak niekto to viete urobit tak nam pomozte.
dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
dj-chrosto Novice

Stav:  Založený: 14.12.2007 Príspevky: 3
Zaslal: 18 Jún 2008, 14:30 Predmet: |
|
|
| D4K4P0 napísal: |
prvak na UCM vsak? ja mam presne to iste zadanie tak ak niekto to viete urobit tak nam pomozte.
dakujem |
... presne ako hovoris...
... dobre, uz neaktualne, pls kos... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|