Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Program + algoritmus (Pascal)
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dj-chrosto
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 14.12.2007

PríspevokZaslal: 03 Máj 2008, 18:41    Predmet: Program + algoritmus (Pascal) Odpovedať s citátom  

... ahojte... potrebujem do skoly jedno zadanie v pondelok rano odovzdat a neviem si rady... mohol by mi s tym niekto prosim pomoct??? je to na predmet Algoritmy a datove struktury... treba mi k tomu spravit Program v Pascale, k tomu Algoritmus a Prezentaciu (ako co preco)...

Zadanie:

Zrealizujte porovnanie triediacich algoritmov Buble Sort a Quick Sort. Algoritmy porovnajte na triedení číselného poľa. Prvky poľa budú náhodne generované. Porovnanie vykonajte na minimálne troch rôzne dlhých poliach. Minimálna dĺžka poľa (t.j. počet prvkov) bude 1000 a maximálna 32 000 prvkov.
Pre zisťovanie času, ktorý algoritmus spotrebuje na triedenie môžete použiť procedúru GetTime(var Hour, Minute, Second, Sec100: word);
Procedúru treba volať pred začiatkom triedenia a potom po triedení. Získate tak dve hodnoty času, ktorých rozdiel je čas potrebný pre triedenie postupnosti čísel.
V rámci zadania definujte vstupné a výstupné premenné a podmienky, ktoré musia spĺňať. Opíšte základný postup riešenia. Vaše riešenie dokladujte zápisom algoritmu (štruktogram alebo vývojový diagram), komentovaným odladeným zdrojovým textom v Pascale.
Záverečné porovnanie algoritmov doložte tabuľkovou formou a slovným hodnotením.

... vopred vam dakujem...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
D4K4P0
Novice
Novice

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 04.12.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

prvak na UCM vsak? ja mam presne to iste zadanie tak ak niekto to viete urobit tak nam pomozte.

dakujem
Návrat hore
dj-chrosto
Novice
Novice

Založený: 14.12.2007

PríspevokZaslal: 18 Jún 2008, 14:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

D4K4P0 napísal:
prvak na UCM vsak? ja mam presne to iste zadanie tak ak niekto to viete urobit tak nam pomozte.

dakujem
... presne ako hovoris... Very Happy

... dobre, uz neaktualne, pls kos...
Návrat hore
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš
Strana 1 z 1

Prejdi na: