Program ktory my skontroluje cely PC
Program ktory my skontroluje cely PC
Poznate daky takyto a ak by najdene chyby aj dokazal odstranit diky moc 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
registry mechanic, regcleaner, reg doctor, registry booster, registry operator.. je toho mrte
najlepsie je napisat konkretne co chces odstranovat.. ci upravit registre aby boli ciste a defragmentovane.. alebo precistit HDD od bordelu typu zbytocnych suborov.. alebo vycistit HDD od total svinstva A.K.A Spyware, Virusy..
najlepsie je napisat konkretne co chces odstranovat.. ci upravit registre aby boli ciste a defragmentovane.. alebo precistit HDD od bordelu typu zbytocnych suborov.. alebo vycistit HDD od total svinstva A.K.A Spyware, Virusy..
myslim, ze to nedokazes vsetko jednym softom..
na tie zbytocne subory odporucam spominany CCleaner, na spyware napr Spyware Doctor, nejaky antivirus (pozri do tejto temy - osobne nepouzivam), na registre si vyber nieco z toho co napisal Šu-Do...
potom este je tu jeden soft, ktory by som ti mohol odporucit ak mas Windows XP - WinXP Manager - Nástroj pro optimalizaci a čistění systému WIndows XP. Program zárověň slouží i jako "tweak" utilita pro nastavení některých skrytých voleb systému. Obsahuje více než 26 různých dílčích nástrojů pro důkladné nastavení a optimalizaci Win XP.
a este moje najoblubenejsie riesenie - reinstall OS + format ce dvojbodka enter
ale to zrejme nehladas
good luck
na tie zbytocne subory odporucam spominany CCleaner, na spyware napr Spyware Doctor, nejaky antivirus (pozri do tejto temy - osobne nepouzivam), na registre si vyber nieco z toho co napisal Šu-Do...
potom este je tu jeden soft, ktory by som ti mohol odporucit ak mas Windows XP - WinXP Manager - Nástroj pro optimalizaci a čistění systému WIndows XP. Program zárověň slouží i jako "tweak" utilita pro nastavení některých skrytých voleb systému. Obsahuje více než 26 různých dílčích nástrojů pro důkladné nastavení a optimalizaci Win XP.
a este moje najoblubenejsie riesenie - reinstall OS + format ce dvojbodka enter
good luck
-
Šu-Do
Redeemer
takze... odporucam ti precistit HDD od bordelu napriklad s REGINOm.. alebo s TUNE UP 2008... registre s REGISTRY MECHANIC (novy netahaj lebo budes musiet prepnut pouzivany jazyk v programoch na anglicky, ak to vies tak tym lepsie), CCleaner a este na registre Tune UP 2008 a taktiez na defragmentaciu registrov...
samozrejmost je si zdefragmentovat vsetky HDD zväzky
samozrejmost je si zdefragmentovat vsetky HDD zväzky
v tom pripade.. AD AWARE, Spybot Search and Destroy, Spyware Doctor a na virusy NOD32 najnovsi.. ale je to hajzel ten 3kovy pretoze si mysli ze su virusy aj tam kde nie su a potom o ten subor dojdes.. no a na ten HDD bordel pouzi to co som spominal vyssie...ateista napísal:Šu-Do asi toto
precistit HDD od bordelu typu zbytocnych suborov.. alebo vycistit HDD od total svinstva A.K.A Spyware, Virusy
-
DarkIdentity
Amateur
Kedysi som čítala o tomto softe, že získla mnoho ocenení:
http://www.iolo.com/sm/7/pro/
http://www.iolo.com/sm/7/pro/