|
|
|
| Autor |
Správa |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 9:14 Predmet: |
|
|
Ja som bol zlaty klinec programu. Erm so 4 kamaratmi obleceni v asi o 5 cisiel mensom elastickom obleceni pre zeny a mali sme tancovat na Jennifer Lopez. Pri prvom vykope sa mi mi samozrejme roztrhli elastaky medzi nohami a tak som musel ostat 3 minuty. Funny tho.. Prijemne vzpomienky..
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato987 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 123 Bydlisko: naa vidieku Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2006, 17:53 Predmet: |
|
|
fu ja mam imacky v pondelok a hovorili kazdemu ze co si ma priniest a tak ja si mam priniest trenirky a osusku tak neviete ze co asi tak mozem robit ja si myslim(je nas aj viac) ze budem tancovat striptyz akoze to bude haluz a potom sa ideme spit no nech je sranda to je hlavne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mc krik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 262 Bydlisko: bratislava Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2006, 19:32 Predmet: |
|
|
Najlepší program spravit program takýto-
1/spravit dvojice
2/každá dvojica politrovú vodku + každý redbull a pollitrové pivo
3/každý 10 cigariet + 2 blanty
a nakoniec diskotéka v podání nejakého hip-hopového dj |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3524 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2006, 21:06 Predmet: |
|
|
| Mc krik napísal: |
Najlepší program spravit program takýto-
1/spravit dvojice
2/každá dvojica politrovú vodku + každý redbull a pollitrové pivo
3/každý 10 cigariet + 2 blanty
a nakoniec diskotéka v podání nejakého hip-hopového dj |
Anooo Z akej si ty planety???
Akoze chapem ze to mal byt joke, no dost ubohe
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|