|
|
|
| Autor |
Správa |
kenny19 Medium Star

Stav:  Založený: 15.11.2005 Príspevky: 395 Bydlisko: Veľký Šariš Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 12:57 Predmet: |
|
|
| djroco napísal: |
no nevjem.Ale to sa mi zobrazí iba RP?
Mohli ste spravit sklo+rp a všetko bez nejakých reklám zjednodušené
a všetky miestnosti.A nespravíte aj niečo na spam?Na slko?Aby sa dalo spamovat? |
To je iba na RP. Sklo teraz ani neplanujeme robit. Snad neskor... az bude vsetko zvysne hotove. A na spam nebudeme robit nic. Nieje to tazke, mozno si spravime sukromnu spam verziu
V dalsej verzii kt. bude cez vikend pribudnu nove znaky, upozornenie na novu spravu - RP - bude taka ikona blikat pri mene a mozno aj zvukove upozorneni sfunkcnime. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MaxxxPayne Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 2
Zaslal: 20 Jún 2007, 11:54 Predmet: ALL IN ONE :D :D |
|
|
Spolu autor programator:
Cawte vsetci,
je mi luto ze Vas asi tato verzia dost pochnmurila a sklamala ale vedzte ze to nebolo nic jednoduche vytvorit tetno Program ,mozem vam len jedno slubit ze neprestanem vylepsovat ho kym nebude uplne dokonaly...vsetko co ste mi tu napisali a nedostatky budu odstranene, Velmi pekne dakujem za aj tu malu pochvalu a za kritiku a nedoveru v ostatnych si zapisem a budem dbat na nu aby sa odstranila, bez VASEJ POMOCI by som sa nevedel sustredit na jednotlive problemy,nebojte urcite ich odstranim
Michal
Program bol vytvoreny ako odozva na azet, ze mi zmazali vsetky moje dolezite emaili a naslubovali mi ze mi ich vratia ale az potom co som sa JA OZVAL na admistratorsky mail,nemali ani TOKLO SLUSNOSTI aby mi poslali ospravedlnenie z napriklad vypadku servra,alebo zhorenia disku, uz ich nemam rad no vsak server ich ako taky NECHCEM NICIT a ani spamovat a skodit vsetkym uzivatelom.
Chcem len vytvorit rijemne prostredie pre vsetkych,..ziadne kradnutie hesla.
NAROCNOST PROGRAMU:
Program nieje vobec narocny i ked musim uznat ...ze je pomaly a hlvne tie animacie...v dalsej verzii co teraz som naprogramoval bude OVELA ovela zrychlilene ta ze len tak prebliknu....dakujem za pochopenie a trpezlivost
LINUX:
Padla aj otazka ,že ako s Linuxom.
Hmmmm na to tazko povedat, sam mam doma naistalovanu Mandrivu no neskusal som to na nej este kopilovat, ale urcite to pojde pretoze robimlen kompatibilnymi kniznicami uricite ste si vsimli kniznicu SDL
Hlavne tato kniznica je pre mna zakladom a jej sa drzim.
V podtate staci zdrojaky skompilovat a musi to ist na skoro vseetko cize malo by to ist aj Linuxom akym kolvek.
PS: A zdrojaky Vam nedam,prepacte makal som nad tym jak somar a skoro ma vyhodili zo skoly ...sak Thomasx moj Best grafik co vam doteraz odpovedal vie o com hovorim.
Makal som nad tym fakt.
SKLO A INA PODPORA PROGRAMU NA AZET:
Takze Thomas Vam pravdu povedal,ze zatial neplanujeme podporu skla ostatneho.NO JE TO LEN DOCASNE.
!!!Nechceme sa vrhat hned naraz do vsetkeho.!!!
Dokocim ovladanie RP a potom aj email aj sklo ,nebojte
Sami ste skritizovali tvrdo tuto verziu a to beriem...pretoze je UBOHA no tato co nasleduje bude milim prekvapenim k lepsiemu
Skusim co najviac vasim pripomienok do nej VLOZIT
CHYBY A VYLEPSENIA
Zatial vam len zverejnim ze sa mi len toto podarilo chcecknut
pridany vypis zoznamu zo subora
pridane tlacitko Pridaj
Aktivovanie na zoznamu
pridanie kurzora na meno,heslo v logine
doplnenie VSETKY MIESTNOSTI
FIX HIDDEN REFRESH TLACITKO
FIX2 SYNCHRO POSIELANIE A PRIJMANIE (NEKONECNA SMYCKA CAKA KYM NEODOSLE FUNKCIA A POTOM POSLE)
FIX DIALOG SPRAV ZOBRAZOVANYCH TOTAL PREROBENY
FIX3 SKRYTIE HESLO PRI LOGINE
FIX VYPIS ZOZNAM PRIJMATELOV
FIX VYTVORENIE POTREBNYCH UKLADACICH ADRESAROV
FIX PRIDAVANIE A NASLEDNE PREDCISTENIE ZMENENYCH
FIX2 MAX Z 45 NA 243 ZNAKOV POSIELANIE SPRAV
FIX TEXT MEDZERA KURZOR
FIX RP SEND AND NULL KURZOR
| k6 napísal: |
Hahaha, jaky keyloger dobry, ze?  |
Ak sa bojis o svoje data, nieje problem aby som ti predviedol ako si mozes pozriet vsetky data kam posiela PA program data...to je detail.
A dokazem ti ze nas PA program vylucne kominukej len z Azetom a ziadnym inym
| audiotrack napísal: |
daj sem tu verziu, obrázok mi teda vela nepovie
aj zdroják by sa hodil. Ja som kedysi začal robiť niečo podobné ale na rp no potom som pre nedostatok času a chuti skončil. Skončilo to tam, že sa dalo prihlásiť, zistil sa stav (či je nejaká nová a od koho) a odhlásiť.. samotné čítanie a posielanie už nejak nevydalo  |
To je skoda ze si ho nedokoncil, mozno ze bol lepsi nez moj
Toto nieje narazka na teba =>
Nemam nic proti konkuerncii,ale nemam rad poznamky (program vytvoreny len pre zber a kradnutie loginov...som si vsimol temu plugin Miranda)
PS: Aj tak nechapem komu na co je cela databazy tych loginov..sak tam neni nic dolezite.....chcel by som vidiet toho tutka co si dava dolezite emaili na podobne na azet
Mozno ze len jedna vec....niektore kocky nechcun ukazzat fotky ta tak by sa to zislo ale robit kvoli tomu len program heh to je somrina.
| master23 napísal: |
| som zvedavy na ten programik, iked nechodim na pokec |
Aj tvohju zvedavost si cenime nesnmierne,... kazdu
Len skoda ze je to len ALFA VERZIA takze neni tam moc toho k videni jak hovori moja kocka z ceska
Odkaz este pre vsetkych->
Ale musite potom uznat aj Thomasovi ze dokazal taky zacinajuci program PA celkom pekne ozivit grafikou a az to som mu nesmierne vdacny
| turtlak69 napísal: |
presne to ma tiez napadlo. potom ma napadlo, ze nech hodi zdrojaky k tomu programu, ale to by dosiel o svoj know-how takze ak to chces vyskusat, tak potom si zaloz novy ucet na pokeci a vyskusaj  |
Citas mi z duse ..vedz ze nebolo presediet dnuka tolko noci ked vonku sa kazdy zabaval a ja drel na programe.
Robim jak spominal Thomas v C++ ,ale viac toho uz v len cistom C a atk preto to trva...chcem aby to bolo KOMPATIBILNE...cize co najviac pocitacov sa to dalo z roznymy opercnymy systemamy....
Win95/98/ME..cela skala aaz po Win Vista,Linux...vsetky najpouzivanejsie...
a aj na
FreeBSD
UNIX
MacOS
A to najvecsia vdaka SDL
| hojko napísal: |
| Aku ma clovek zaruku, ze meno a heslo, ktore pouzije na prihlasenie nebude zneuzite??? Pretoze do programu nie je problem vlozit, aby ho niekde ulozilo, ze??? |
Zo ziaciatku to bol problem...apelujes na spravnu strunu...ale pouzivam lepsiu ochranu nez AZET
Program chrani hesla na maximum moznosti ako sa len ...dokonca mam jenu specialnu funkciu co ho pred sledovanim s pamete poziva jednoduchu posunutu sadu znakov a cisel....ale proti odchytavaniu sa bohuzial neda skusal som ale server AZET zo mnou prestal komunikovat ak som to co len chcel zasifrovat cez SLL ty saskovia na azete to nemaju podporovane ani to
| -=wolf=- napísal: |
povedal som si ze to vyskusam ci to ide...zadam meno a heslo a padne to  |
MNo asi bol problem z s tym ze Thomas ked robil staru verziu instalacku tak zabudol dolozit nejake adresa na ktore bol program citlivy...ale uz aj to je FIXnute v novej verzii...este ju doladim a kudne vyskusaj....dakujeme za upozornenie...dorobil som aj funkciu co si nepotrebne adresare spravi i sama a keby dao predsa len tak v subore stderr.txt zapisuju sa vsetky CHYBY.....tak dakujem za pochopenie
| tomasso napísal: |
| neviem cim to je, ale ja ked sa prihlasujem tak mi tam nechce pisat cisla |
Ano mas pravdu bol problem s cislami...Dovod je ten ze,
Funkcne su len vsetky pismena + plus nejake znaky a cisla na anglckej klavsnici hore nad pismenami nie na alfanumerickej na pravo...ale aj to uz som osetril v novej verzii...
Teraz pracujem na spickovym zoznamom ktory ti ukaze aj blikaju spravy ako na ICQ kto ti napisal a doladujem pridavanie novych...trosku si musis pockat na novu verziu...dakujem za pochopenie
| audiotrack napísal: |
rovnaký problém
a ešte by ste to mali prerobiť nech tam pri zadávaní hesla píše hviezdičky alebo tak.. |
Uz som to doplnujem dakujem za upozornenie
Dal som tam xxxx cize ixka vadi
Ako dal by som aj hviezdicky,ale xka sa mi viac pacia.
| Spiro napísal: |
co tak tam spravit nejaku historiu ? ....mozno ze ten styl by som zmenil na nieco ine jednoduchsie ...  |
Dakujem za skveli navrh
...uz som implementoval aj historiu....specialne v adresary users a tam sa ukladaju textove subory z menami podla uzivatela ktoy ti poslal a cely vas dialog...
Ale neviem ktoru verziu teraz najdes na nete...
Viem ze teraz este sa nechcem zbytocne chvastat,ale mal by som ju pustit s thomasom cez Weekend asi tak o tyzden ta bude mat sto pro aj Historiu aj dalsie super vylepsovaky...
Tak len prosim trosku pockaj...dakujem za pochopenie
| Nadeo napísal: |
a co ked si autor programu loguje mena a hesla ?  |
Sorko za to ze ta tak trochu skuril thomas...ale vedz ze sa mu trosku necudujem ,vies snazi sa kazdemu co najviac vysvetlil o nasom programe a ma toho tak trochu dost.
Na tvoju odpoved ti rad spoluautor cize ja odpoviem.
Chapem ze mas strach ako aj ostatny maju ved citam,ale pochopze pre mna nebolo dolezite ziskavat hesla a loginy...co by som stoho mal ako ked mas pristup ku tym vsetlkym...na co by to bolo...len na srandu a zabavu bo viem ze na azete niesu dolezite a zaujimave data...len kecy.
Ale ak mi stale neveris rad ta naucim skenovaniu portov a sam si doma prezries kazdy jeden POSLANY BAJT cez mfsniff.
A ukazem ti ze len z Azetom komunikuje.
| jauznevimco napísal: |
Par poznatkov ako to bolo u mna:
Kurzor neblika.
Pri stlaceni backspace, to nemaze po jednotlivych pismenach, ale len jedno, treba viacnasobne stlacat backspace.
Pri stlaceni del to zmaze cely text.
Oznamovaci riadok na prihlasovacej obrazovke je kvoli obrazku pozadia necitatelny.
A hlavne pri ukazani mysou na nejaku poslozku menu sa vobec nevyselektuje(ani po odklilknuti) a takto vobec nevies co je iba oznamovaci text a co funkcne tlacidlo.
Na odoslanie spravy nie je tlacidlo, funguje iba enter. Poznam kopec magorov co nevedia ani na co enter je.
To je asi tak vsetko co ma napadlo pri tych par klikoch. Osobne Pokec vobec nepotrebujem k zivotu. Vela zdaru. |
kurzor je uz spraveny...
a backspace nemam zapnute repeat....ale bude aj to v novej verzii znacim si neboj...
Vdaka za kazdu kritiku cenim si to.
Ocenim aj ja s tvojej strany aspon trosku pochopenia...ak troska pockas tak nova verzia bude aj tvoje kriteria zakladne splnat, urcite ich zoberiem na vedomie.....
Na tlacitkach maka uz aj moj Best grafik Thomas...len je skuskove tak ho nesurim...
takze len dodam.....dakujem za pochopenie
nefungujú čísla,paste and copy,...
určite treba na tom popracovat |
Vdaka az upozrnenie
Kedze robim vsetko od zakladu bez pomoci Win kniznic musis trosku pockat
cisla a paste budu,ale mensi problem bude s copy..ale i to bude no skor a vdaka aj za tvoj nazor.urcite to doladim aby aj tebe vyhovoval program...tak maj s nami trochu trpezlivosti
no nevjem.Ale to sa mi zobrazí iba RP?
Mohli ste spravit sklo+rp a všetko bez nejakých reklám zjednodušené
a všetky miestnosti.A nespravíte aj niečo na spam?Na slko?Aby sa dalo spamovat? |
Mno este dodam k tvojim otazkam tolko,ze na SPAM mam rovkay nazor ako Thomas asi a tak ho odsudzujeme ale ani nie...No ako to myslim.
Ze urcite budem bojovat proti spamu a zneuzivaniu nasho programu na SPAM.
Ale ZAROVEN CHAPEM ,ze napriklad DJ-ovia a podobny ludia co chcu upozornit na nejaku reklamu budu to vyzadovat...tak to dam do programu...ako len specialna funkcia len pre SKLO ale to neskor..az ked bude po beta verzii ale do RP nedam...aj tak ten server stale pada...tak nechecm aby totalne skolaboval pod nasim programom
Potrebujem trosku trpezlivosti testery moji prvy...vedzte ze som rad a dakujem VAM VSETKYM za aspon taku i ked dost kriticku odozvu....
Makam na tom neustale nebojte
| chrono napísal: |
To ešte neznamená, že ti to tie heslá neposiela na Azet. (len provokujem)
Správne som pochopil, keď si myslím, že celý program je kreslený pomocou SDL? (nechce sa mi to sťahovať, a pravdepodobne by to v Linuxe aj tak nefungovalo správne [cez Wine]) |
Nie nie...ide o specialnu technologiu,anici vytvaraju kniznice totalne fukcne s fukciami kompatibilnymi pod vsetky pouzivane OS a tak to musi ist..urcite...a aj bez WINE staci len prelozit zdrojaky pod tym operacnym systemom...
A ak mi nedoverujes poviem ti len tolko,ze ja nemam co skyvat,ale zdrojaky si vazim kedze tam je cez 3000 RIADKOV ciste kodu v C
a to s tym naucenim skenovania portu myslim vaze..ak mi neveris mozem ti to ukazat...ze to nic ine neroby len komikuje z Azetom a LEN S TVOJIM UCTOM....nechapem preco by som mal kradnut hesla a loginy....
ked ma neazujima
1.SPAM a ostatne reklamy(na vyzitie vasich nickov ako na reklamu)
2.kecy druhych ludi
Spravime neskor jak dokoncime program namakany test a zapojim DO TOHO AJ NEJAKY CASOPIS ak sa nam podari to vymakat na uroven
//zuzkazuzka: na to, že si taký expert, by si si mohol uvedomiť, že príspevky sa dajú aj editovat a keď ich sem nahádžeš 15 + 8 za sebou, to už trochu brnká aj na moje nervy. Poučné väzenie na pár hodín nech ti je mementom. A tých zvyšných 15 príspevkov si prosím edituj sám, inak celú tému zmažem.
Oki pochopil som...mno zatial necham to na Thomasa kennyho...len som mu chcel kusa pomoct z vysvetlenim o Nasom Programe.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4600
Zaslal: 20 Jún 2007, 14:15 Predmet: |
|
|
| MaxxxPayne napísal: |
| A ukazem ti ze len z Azetom komunikuje. |
Správne som pochopil, keď si myslím, že celý program je kreslený pomocou SDL? (nechce sa mi to sťahovať, a pravdepodobne by to v Linuxe aj tak nefungovalo správne [cez Wine]) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Piti Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.11.2004 Príspevky: 108 Bydlisko: Slovakia, Zilina Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2007, 8:50 Predmet: |
|
|
shit....twn web
| Kód: |
| http://saris.110mb.com/pokec/pokec_ind.htm |
mi nejak nejde...a ani cez proxy
nemate to nahodou hostovane u websuportu?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PaTrIcIuS Light Star

Stav:  Založený: 04.05.2005 Príspevky: 252
Zaslal: 04 Júl 2007, 4:49 Predmet: |
|
|
neviem ci som blby ale mne sa tam nedaju pisat cisla  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

|
Zaslal: 05 Júl 2007, 0:06 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
Ano, je to cez SDL, ale v linuxe to nejde.
| Piti napísal: |
shit....twn web
| Kód: |
| http://saris.110mb.com/pokec/pokec_ind.htm |
mi nejak nejde...a ani cez proxy
nemate to nahodou hostovane u websuportu?  |
hostovane to je na 110mb.com myslim ze to jasne vyplyva z adresy, je to free webhost takze obcasne vypadky su bezne
| PaTrIcIuS napísal: |
neviem ci som blby ale mne sa tam nedaju pisat cisla  |
skusal si stlacit SHIFT a pisat s cislami ktore su nad pismenami? ja mam totizto notebook, na compe s numerickou klavesnicou som to este neskusal |
|
| Návrat hore |
|
 |
PaTrIcIuS Light Star

Stav:  Založený: 04.05.2005 Príspevky: 252
Zaslal: 05 Júl 2007, 3:31 Predmet: |
|
|
no tak shift nefunguje
ked pouzijem shift tak mi tam vyplni stvorceky a napise ze zle heslo ???
nechapem |
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

|
Zaslal: 05 Júl 2007, 12:05 Predmet: |
|
|
| PaTrIcIuS napísal: |
no tak shift nefunguje
ked pouzijem shift tak mi tam vyplni stvorceky a napise ze zle heslo ???
nechapem |
Tak neviem, musime sa na to pozriet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saborati1 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.05.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 05 Máj 2008, 10:22 Predmet: |
|
|
aHOJ , kENNY19 chcem sa opýtať stiahla som si tvoj program na zisťovanie hesiel v pokeci, ale po zadaní nicku a hesla mi vypiše ze zadali ste blbe meno alebo heslo takže mi nejde sa prihlásiť čo robím zle? |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1466 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 11:25 Predmet: |
|
|
| zrejme sa na to vykaslali.. zial predtym boli posty z minuleho roka.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saborati1 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.05.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:23 Predmet: |
|
|
| ups tak dátum mi ušiel no škoda |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|