Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Program na pokec.sk DOWNLOAD
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kenny19
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 14:45    Predmet: Program na pokec.sk DOWNLOAD Odpovedať s citátom  

Existuje program na chatovanie cez pokec.sk, ale systemom ako icq - teda nie cez vyskakovacie RP, ale cez normalny program? Ja ho robim s kamosom a tak ma napadlo ci to uz niekto nespravil.

DOWNLOAD:
Kód:
http://saris.110mb.com/pokec/pokec_ind.htm

//bola tam chyba, uz je to opravene
//ked si vyberate miestnosti, funguju len tie nalavo
//ak vam to nepojde musite pockat na dalsiu verziu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 15:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobre tlacitko tam mas, ze "SPET" Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

daj sem tu verziu, obrázok mi teda vela nepovie Wink
aj zdroják by sa hodil. Ja som kedysi začal robiť niečo podobné ale na rp no potom som pre nedostatok času a chuti skončil. Skončilo to tam, že sa dalo prihlásiť, zistil sa stav (či je nejaká nová a od koho) a odhlásiť.. samotné čítanie a posielanie už nejak nevydalo Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
kenny19
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 16:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Dobre tlacitko tam mas, ze "SPET" Very Happy
hej viem Very Happy nerieste to Very Happy program ma jednu chybu, hned ako to opravime dam to sem, asi tak vecer.
//sry ze som to tu dal o par hodin skor ale vyskytol sa jeden mensi problem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
master23
Light Star
Light Star

Založený: 06.02.2007

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 19:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

som zvedavy na ten programik, iked nechodim na pokec
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny19
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 21:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozete stahovat , link na download je hore
Návrat hore
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 22:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zsluszis si K+ ja som v programovani lama, ani susku som teraz nespravil. ta mi drz palce na opravnej. inak v com si to programoval??
Návrat hore
kenny19
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 22:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

will.i.am napísal:
Zsluszis si K+ ja som v programovani lama, ani susku som teraz nespravil. ta mi drz palce na opravnej. inak v com si to programoval??
ja to robim so spoluziakom spolu, programuje on Smile a skusku mam z toho utorok...ja robim vsetko ine len nie programovanie, napr. design, navrh programu...atd. Robene je to v C++
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 23:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aku ma clovek zaruku, ze meno a heslo, ktore pouzije na prihlasenie nebude zneuzite??? Pretoze do programu nie je problem vlozit, aby ho niekde ulozilo, ze???
Návrat hore
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 23:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

presne to ma tiez napadlo. potom ma napadlo, ze nech hodi zdrojaky k tomu programu, ale to by dosiel o svoj know-how Very Happy takze ak to chces vyskusat, tak potom si zaloz novy ucet na pokeci a vyskusaj Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny19
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 03 Jún 2007, 0:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Aku ma clovek zaruku, ze meno a heslo, ktore pouzije na prihlasenie nebude zneuzite??? Pretoze do programu nie je problem vlozit, aby ho niekde ulozilo, ze???
Uklada si ho do pamete, a hned potom sa zmaze, kto neveri staci si pustit program na sledovanie odoslanych paketov a ich obsahu a zisti ze heslo putuje len do pokecu a nie inde. A zdrojak nemozem zverejnit lebo by to potom na azete mohli velmi lahko zmenit a program by sa stal nefunkcnym. Takto nevie nikto - okrem mna a kamosa ako to funguje. Napad bol moj, naprogramoval to kamos.
turtlak69 napísal:
presne to ma tiez napadlo. potom ma napadlo, ze nech hodi zdrojaky k tomu programu, ale to by dosiel o svoj know-how Very Happy takze ak to chces vyskusat, tak potom si zaloz novy ucet na pokeci a vyskusaj Smile
To je asi najjednoduchsie riesenie. Ale zarucujem vam ze ja tie udaje nechcem zneuzit. A naco? Stale je to len nejaky nick + heslo ktore sluzia len na pokec. V podstate by som z toho nic nemal. Ten program ja robim len tak, pre zabavu, lebo taky tu este nieje, a kamos preto lebo neznasa azet Twisted Evil ale chce si pisat s ludmi co tam su regnuti.

Ak klamem, dajte mi hned ban a zmazte to.
Návrat hore
k6
VIP
VIP

Založený: 25.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Jún 2007, 0:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Hahaha, jaky keyloger dobry, ze? Very Happy
Návrat hore
kenny19
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 03 Jún 2007, 0:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

? Myslim ze pre priemerneho uzivatela internetu nieje problem zistit ci je dany program keyloger alebo nie. Skuste toto:
Kód:
http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.html

Tento program vam vypise co kam smeruje. Prosim, citajte co pisem. Ak vam to vadi, zmazte to, ja to sem vobec nemusim davat, chcel som pomoct...
//prave to jednemu znamemu po zadani hesla spadlo...tak prosim ak by niekomu sa nieco take stalo nech sem da systemovu konfiguraciu nech sa na to pozriem
Návrat hore
cTn
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 28.01.2007

PríspevokZaslal: 03 Jún 2007, 12:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jooj ludia ved uz ho tolko neblejmujte, vysla daka dobra utilitka tak ju testnite ved, myslim ze je tu "dost" pro ludi nato aby sa nato prislo a tiez ta idea "ideme kradnut hesla na pokec" hh smiech xD
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 03 Jún 2007, 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

kenny19 napísal:
To je asi najjednoduchsie riesenie. Ale zarucujem vam ze ja tie udaje nechcem zneuzit. A naco? Stale je to len nejaky nick + heslo ktore sluzia len na pokec. V podstate by som z toho nic nemal. Ten program ja robim len tak, pre zabavu, lebo taky tu este nieje, a kamos preto lebo neznasa azet Twisted Evil ale chce si pisat s ludmi co tam su regnuti.

Ak klamem, dajte mi hned ban a zmazte to.
ale tu nejde o to, ze by sme ti neverili. ide o princip Wink ja osobne taky program nevyuzijem urcite, takze je to zbytocne pre mna (btw pod linuxom by to bol aj trosku problem), takze mne je to uplne jedno. jasne, ze vela ludom sa to zide, ale skus to dat stiahnut a a ver, ze tazko niekto napise meno, heslo do neovereneho programu. to je trosku nedomyslene Smile ale verim, ze aj to sa doriesi. good luck Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: