chrono napísal:Neviem, či je rozumné nastaviť pre tú vrchnú časť výšku 8%. Keď mám nízke okno, nezmestia sa tam všetky informácie (teda napr mi písalo, že nick nemôže byť prázdny a ja som tam žiadne políčko nick nikde nevidel).

hmhm, s tym nickom mas pravdu. Povodne, ked som tam mal len policko Adresa, tak som to testoval a do rozlisenia 800x600 bolo to policko s adresou vidiet, no potom som pridal policko Nick a zabudol som na tuto vec

Ale opravil som to, ked si tam miesto 8% das 60px, tak to bude ok.
chrono napísal:Na jednom mieste tam kontroluješ, či nie je v nicku nejaký nepovolený znak. Ja osobne by som tam radšej použil regexp (bolo by to prehľadnejšie).
S regexp nie som celkom kamarat... a je tam viac neprehladnejsich veci
chrono napísal:Nebolo by rozumnejšie si base64_encode(myinfo[0]) uložiť do nejakej premennej (namiesto neustáleho počítania)? Inak mierne som nepochopil, prečo sa tie elementy nečíslujú postupne a potrebné údaje sa neuložia do nejakého poľa (samozrejme, z tých údajov by sa asi mal urobiť hash, aby sa to v tom poli hľadalo jednoduchšie, ale bol by tam problém s triedením).
To prve mierne nechapem... inak s hladanim nie je problem, takze naco to zbytocne komplikovat... problem je akurat s prijimanim dlhych dat vo firefoxe cez ajax (ako som uz v inej teme pisal), a s tym sa nic urobit neda.
chrono napísal:Údaje by si mohol posielať zoradené, alebo aspoň pred tým, ako ich budeš pridávať by si si ich mohol zoradiť (a tak budeš vedieť, že nasledujúci záznam určite nebude pred tým, ktorý sa pridával naposledy). Ďalej by si tam mohol použiť nejaké rozumnejšie hľadanie polohy, kam sa ten nick uloží (lineárne prehľadávanie zoznamu asi nie je najlepšia voľba).
PS: Načo tam je iframe?
Neposialal som to zoradene uz len preto, ze ak sa uz v userliste nejake nicky nachadzaju, tak aj tak sa nebudu pridavat presne tak isto, ako boli poslane, ale "na preskacku". Iny sposob ako linearne prehladavanie mi na um nezisiel

Tolko frame-ov je tam preto, aby sa spravne zobrazilo ich ohranicenie (kvoli comu je kod nevalidny) a aby bolo mozne spravit "zalozkovy" system pre chat spravy. Skusal som rozne ine veci, predovsetkym sa vyhnut ramcom, ale napokon som pri nich aj tak skoncil.
Inak ozaj som necakal, ze sa niekto bude vrtat v kode a napise feedback