Programátorský kútik: prejavte sa!

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Tak v takom prípade by asi bolo dobré, keby to tam niekde bolo napísané (alebo nejaký veľký link "Výhody registrácie"). :)
wolker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolker »

ved si to sprav. v admin panely je link menu tam ked nieco napises tak ti to zobrazy dole pod menu co je tam stale
chrono
VIP
VIP

Skúšal som ten tvoj skript.
Čo sa mi tam nepáči, že predpokladá, že je povolené register_globals (a ak nie je, nefunguje [minimálne inštalácia nefunguje]).

//chrono: Je tam ešte ďalší problém. V súbore register.php je include("include/session.php") a tiež include("./header.php"); Problém je v tom, že aj v tom súbore header.php sa vkladá session.php (a teda sa niektoré veci predefinovávajú [a spôsobuje to problémy]).
wolker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

viem az dneska som na to prisiel a uz som to spravil a skusil aj na free hoste takze to uz ide. a tie include sessions som uz odstranil a dal tak aby to islo. a sak instalacia funguje
chrono
VIP
VIP

wolker napísal:viem az dneska som na to prisiel a uz som to spravil a skusil aj na free hoste takze to uz ide. a tie include sessions som uz odstranil a dal tak aby to islo. a sak instalacia funguje
Niektoré veci by sa tam dali mierne vylepšiť. Napr. by bola iba jedna tabuľka podstránky, a v nej by boli uložené všetky podstránky. Potom by sa napr. mohlo k tým podstránkam pristupovať pomocou podstranka.php?id=1 a ukladať pomocou uloz_podstranku.php?id=1.
Podobne by sa mohlo vyriešiť to prídavné menu (čo položka, to nový riadok v tabuľke).
Nastavenia by tiež mohli byť v tabuľke ukladané ako "názov premennej" - "hodnota". Ľahšie by sa tam potom pridávali nové nastavenia.
wolker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ano s tymi podstrnkami mas pravdu to spravim este. ale teraz vôbec nemam cas na nic vela ucenia mam tak to ide pomaly a vies php sa este len ucit a toto je moj prvy taky system
chrono
VIP
VIP

wolker napísal:ano s tymi podstrnkami mas pravdu to spravim este. ale teraz vôbec nemam cas na nic vela ucenia mam tak to ide pomaly a vies php sa este len ucit a toto je moj prvy taky system
Ja som to už trochu upravoval (upravil som takmer celu admin sekciu). Takže keď budeš chcieť s niečím poradiť, môžem ti pomôcť (v rámci mojich schopností).
Ale okrem nejakých kozmetických detailov je to celkom použiteľné. :aasmile29:
wolker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Image Hosting System

Spravil som ďalšiu verziu imagehostingu. Je to prerobene skoro celé Admin panel, pridaná správa odoslaných súborov, iné zobrazenie linkov, nový chat, kompletná adninystrácia chatu, registrovanie slúži len pre správcu súborov, a neobmedzené množstvo podstránok a taktiež inštalácia

Verzia: 3.0

Pouzité techonologie: PHP, MYSQL

Download: www.cs.999net.sk/download/imagehosting.rar

Demo: http://wolker.wo.funpic.org
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

pridam svoj lamacky program robeny v Pascale(kniznica crt)
Program s nazvom hazard system v ktorom si mozte vybrat z 2 hier sportka dostihy
Sportka spociva v tom ze ze si tipnete cislo od 1-10 vsadite peniaze ak si tipnete spravne dostanete 5 nasobok penazi kolko ste vsadili ak si tipnete zle pridete o peniaze co ste vsadili
Dostihy spoivaju v tom ze mate 5 konov na ktoych mozte vsadzat peniaze , kurzy su medzi 1:2 az 1:8 cim vacsi kurz tym mensia pravdepodobnost ze vam to vyde ( ta pravdepodobnost je jedina vec na ktoru som v tom programe pysny)
hry sa prelinaju a peniaze zarobene v jednej mozte investovat v druhej
Urobil som to za 2 dni chyba moznost ulozit hru nakolko neviem pracovat so subormi. Execko mi neslo ale inym ludom slo prikladam teda .exe subor ak vam nepojde dam vam .pas
Prílohy
HAZARD_S.rar
(10.96 KiB) 223 stiahnutí
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Napiste co si o tej hre myslite kto ste si ju zahrali pls
verzia 1.1
poopravene chyby v pravdepodobnosti dostihov a a pridany ukazovatel najvyssieho skore v danej hre
Prílohy
HAZARD_S.rar
verzia1.1
(5.62 KiB) 214 stiahnutí
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

V dostihoch pri zadaní výsky stávky ti po stlačení enteru skoci do dalsieho riadku, to by si mohol dako zakazat, skratka kym nezadas stavku, tak enter nezoberie. A inak sa mi to celkom paci, len ma stve ze som este nic nevyhral :) No a v tej sportke osetrit to aby si nemohol zadat ine cislo ako z intervalu 1 az 10, ja viem, ze je to tam napisané, no pri dostihoch si to osetril, nemozes zadat na kona, ktorý neexistuje. A s tým enter pri zadavaní stávky je to rovnaké aj v sportke. Inak je to fajn, mne sa to paci.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:V dostihoch pri zadaní výsky stávky ti po stlačení enteru skoci do dalsieho riadku, to by si mohol dako zakazat, skratka kym nezadas stavku, tak enter nezoberie. A inak sa mi to celkom paci, len ma stve ze som este nic nevyhral :)
jj aj mna to serie ale neviem ako to odrrbat chces zdrojak? btw hral si 1 verziu ci 1.1?
pato83
Addict
Addict

1. aj 1.1 ale tie postrehy su z 1.1, sak mozes hodit aj zdrojak, autorstvo je tvoje to sa neboj, by som si to pozrel, aj ked viem len malinko, no mozno sa nieco naucim.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

HAZARD SYSTEM verzia 1.2
+ Ukladanie a nacitanie hry
+ V sportke sa da skoncit uz pri zadavni cisla ( predtym ste ho museli zadat a az pri peniazoch sa dalo skoncit )
AK mate navrhy na neaku hazard hru napiste, a popiste ako zhruba by to malo fungvat
Cele ukladanie a nacitanie je robene cez textove subory, vlastne viac-menej odpisane zo stranky http://kifri.fri.utc.sk/~zjavka/pascal/pascal.htm (thx audiotrack)

//mastermind: zdrojak vymazany. staci aj ke zabaleny v archive

//zvonenie33: on NIEJE zabaleny v archive
Prílohy
HAZARD_S.rar
Verzia 1.2
(12.43 KiB) 225 stiahnutí
eMPiko
Addict
Addict

Kartova hra vojna

Príspevok od používateľa eMPiko »

Lamacky program, simulujuci kartovu hru vojna:

Vyber dvoch balickov kariet (zolikove, sedmove).
Hra sa boost systemom (zatazit enter pukom).
Ved skuste
Prílohy
VOJNA.RAR
vojna
(4.51 KiB) 262 stiahnutí
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

zvonenie33 napísal:HAZARD SYSTEM verzia 1.2
To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Keby ten tvoj program prabrala aj ozajstna sportka.
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

fruxo napísal:Nazov programu : Stroboskop
Pouzity programovaci jazyk : C++
Popis : Program ktory simuluje stroboskop rychle blikanie urcitych farieb viete si nastavit rychlost blikania a vybrat vlastne farby !

LINK

Kód: Vybrať všetko

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/stroboskop.exe
---------------------------------------------------------------------------------------

Nazov programu : Chat
Pouzity programovaci jazyk : C++, a pouzite sokety
Popis : Program s ktorym si mozete pisat poslete kamaratovy on ho spusti a uz funguje ako server staci sa napojit na jeho ip a mozte si z nim pisat
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/chat.exe
---------------------------------------------------------------------------------------

Nazov programu : Txt editor
Popis : Jednoduchy textovy editor nechcelo sa mi z nim velmi babrat...
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/editor.exe

Nazov programu : Zdrojovy kod
Popis : Zadate do programu adresu a on vam ukaze zdrojovy kod stranky dnes uz nepouzitelne ma to uz kazdy internetovy prehliadac
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/zdrojovykod.exe

Nazov programu : Hra
Popis : Uplne primitivna hra triafate do pohybujucej sa kruznice a ziskavate body, tiez nedokoncena nechcelo sa mi s tym babrat .)
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/hra_by_fruxo.exe

Nazov programu : HTML Farba
Popis : Nastavite si farbu podla vasich predstav odtiene atd proste vsetko a ono vam z toho urobi html farbu napr. #ff0000
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/html.exe

Nazov programu : Hack Steam ! (pheasing)
Popis : Program kde si napisete svoj existujuci login a heslo na steam account a nastavite hry ake si chcete pridat resp. hacknut, no a ono mi to odosle na jednu stranku a zapise sa do txt suboru, pripadne mi to pride na email
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/steam.exe

Nazov programu : Generovac virusov (pre lamy :D)
Popis : Mate na vyber cinnost toho viru ani sa to neda povedat vir ale pre lamky ano napr. vypnutie pc, restart pc,odlasenie, potom zadate cestu kde to ma vygenerovat a ono to tam spravi, odobral som tomuto funkcie cize nebude fungovat pre dobro ludi, casom pridam aj ine haluziny nie len vypninanie pc
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/generovac.exe
:!: Tie linky uz nefunguju :cry: su tam celkom dobre softy podla opisu :!:
pato83
Addict
Addict

juho napísal:To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Spustit hru, dat ulozit a vo vytvorenom txt subore prepisat prvý riadok. Pripadne pre zvysenie ega aj druhy :) Len skoda, ze viac ako 32767 sk sa tam neda dat, bolo by to treba zadat ako longint a mame do smrti vystarane :)
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

pato83 napísal:Spustit hru, dat ulozit a vo vytvorenom txt subore prepisat prvý riadok. Pripadne pre zvysenie ega aj druhy :) Len skoda, ze viac ako 32767 sk sa tam neda dat, bolo by to treba zadat ako longint a mame do smrti vystarane :)
nie navsetkych rovnako bez suborov.so subormi som nic nerobil kedze som nato prisiel pri tej prvej verzii...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

juho napísal:To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Stavil si minusove cislo
Napísať odpoveď