Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Programátorský kútik: prejavte sa!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
juho
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 11.05.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2007, 10:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

zvonenie33 napísal:
HAZARD SYSTEM verzia 1.2
To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Keby ten tvoj program prabrala aj ozajstna sportka.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ryty
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.03.2006

PríspevokZaslal: 29 Máj 2007, 16:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

fruxo napísal:
Nazov programu : Stroboskop
Pouzity programovaci jazyk : C++
Popis : Program ktory simuluje stroboskop rychle blikanie urcitych farieb viete si nastavit rychlost blikania a vybrat vlastne farby !

LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/stroboskop.exe

---------------------------------------------------------------------------------------

Nazov programu : Chat
Pouzity programovaci jazyk : C++, a pouzite sokety
Popis : Program s ktorym si mozete pisat poslete kamaratovy on ho spusti a uz funguje ako server staci sa napojit na jeho ip a mozte si z nim pisat
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/chat.exe

---------------------------------------------------------------------------------------

Nazov programu : Txt editor
Popis : Jednoduchy textovy editor nechcelo sa mi z nim velmi babrat...
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/editor.exe

Nazov programu : Zdrojovy kod
Popis : Zadate do programu adresu a on vam ukaze zdrojovy kod stranky dnes uz nepouzitelne ma to uz kazdy internetovy prehliadac
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/zdrojovykod.exe

Nazov programu : Hra
Popis : Uplne primitivna hra triafate do pohybujucej sa kruznice a ziskavate body, tiez nedokoncena nechcelo sa mi s tym babrat .)
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/hra_by_fruxo.exe

Nazov programu : HTML Farba
Popis : Nastavite si farbu podla vasich predstav odtiene atd proste vsetko a ono vam z toho urobi html farbu napr. #ff0000
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/html.exe

Nazov programu : Hack Steam ! (pheasing)
Popis : Program kde si napisete svoj existujuci login a heslo na steam account a nastavite hry ake si chcete pridat resp. hacknut, no a ono mi to odosle na jednu stranku a zapise sa do txt suboru, pripadne mi to pride na email
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/steam.exe

Nazov programu : Generovac virusov (pre lamy Very Happy)
Popis : Mate na vyber cinnost toho viru ani sa to neda povedat vir ale pre lamky ano napr. vypnutie pc, restart pc,odlasenie, potom zadate cestu kde to ma vygenerovat a ono to tam spravi, odobral som tomuto funkcie cize nebude fungovat pre dobro ludi, casom pridam aj ine haluziny nie len vypninanie pc
LINK
Kód:
http://www.fruxo.vfb.sk/programy/generovac.exe
Exclamation Tie linky uz nefunguju Crying or Very sad su tam celkom dobre softy podla opisu Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pato83
Guru
Guru

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Máj 2007, 22:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

juho napísal:
To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Spustit hru, dat ulozit a vo vytvorenom txt subore prepisat prvý riadok. Pripadne pre zvysenie ega aj druhy Smile Len skoda, ze viac ako 32767 sk sa tam neda dat, bolo by to treba zadat ako longint a mame do smrti vystarane Smile
Návrat hore
juho
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 11:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

pato83 napísal:
Spustit hru, dat ulozit a vo vytvorenom txt subore prepisat prvý riadok. Pripadne pre zvysenie ega aj druhy Smile Len skoda, ze viac ako 32767 sk sa tam neda dat, bolo by to treba zadat ako longint a mame do smrti vystarane Smile
nie navsetkych rovnako bez suborov.so subormi som nic nerobil kedze som nato prisiel pri tej prvej verzii...
Návrat hore
eMPiko
Medium Star
Medium Star

Založený: 11.01.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 21:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

juho napísal:
Stavil si minusove cislo
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
juho
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 13:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

eMPiko napísal:
Stavil si minusove cislo
Presne tak .. Mas sto bodov a kedze tam nedal dolnu hranicu mozete stavit az 32 325 ci tak nejak
Návrat hore
Mek
King
King

Založený: 24.03.2005

PríspevokZaslal: 06 Júl 2007, 20:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

zaujimava tema Very Happy takze pridam svoju semestralku z informatiky, je to jednoducha zbierka hier, naprogramovana v Pascale. Obsahuje hry Kamen, noznice, papier, Keno 10, Zapalky a Zabky. Podporuje aj ukladanie vysledkov a save-game, kde to ma vyznam.

SEMESTR2.rar
 Popis:

Stiahnúť
 Názov súboru:  SEMESTR2.rar
 Veľkosť prílohy:  11.41 kB
 Stiahnutí:  46 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
hmmh
Novice
Novice

Založený: 26.07.2007

PríspevokZaslal: 27 Júl 2007, 11:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dajte si EXPERT mod a skuste prejst prvy level. Mne sa po treningu podarilo dostat az do tretieho Wink
a tam na konci som skoncil. Sad

Ufones.zip
 Popis:
Taka vcelku zaujimava hra...

Stiahnúť
 Názov súboru:  Ufones.zip
 Veľkosť prílohy:  1.37 MB
 Stiahnutí:  59 krát

Návrat hore
inflater
Light Star
Light Star

Založený: 28.03.2007

PríspevokZaslal: 23 Sep 2007, 22:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kód:
www.portixos.tk

zakladna mojho (byvaleho) 16bitoveho OS pracujuceho v nerealnom rezime, cely OS bol naprogramovany v BP 7.0 (no, takticky 32bitovy, ale len zcasti Very Happy).
teraz vytvaram 32bitovu verziu a to v ASM, ocakavajme ju niekedy v oktobri alebo novembri. Smile
stara hybridna verzia tam uz bohuzial nie je, ale na poziadanie mozem dat binarky (ak ich este najdem...)

a este to tu troska osviezim... zajtra Very Happy, poslem download linky

dalej som spravil "hru" v Delphi 5 kde treba co najrychlejsie tocit kolieskom mysi, je to este z dob ked som oslavoval 11 Laughing
a takisto PlaneZ v game-makeri, odstrelovacka lietadiel...
dalej je to stary komunikator pre (uz davno rozpadnuty) team IFS, terminal na seriovy port, verzie 1.0 a 2.0, "BrutallKommander" alias FAKT jednoduchy suborovy manazer, Inflater's Drive Utilities -> na formatovanie diskiet a ich testovanie na chyby, (posledne dva programy boli uvedene na CDcku Freesoft, bohuzial uz neviem ktore cislo Very Happy), lamacka napodobenina "virusu", prastary FTP klient, ani neviem ci fakci (uz asi nie Very Happy)... ratanie odporu rezistorov (program na zakazku Very Happy), primitivny "editor" suborov, nefunkcny a nedorobeny chat program, program na merianie prenosu dat z dob Delphi5 (takisto nefunkcny Sad)... a este par tych srand

// edit: zajtra pridam viac Wink
Návrat hore
trsek
Novice
Novice

Založený: 09.10.2007

PríspevokZaslal: 13 Okt 2007, 23:01    Predmet: Pascal - 340 programov Odpovedať s citátom  

Nebudem to tu uploadovat ked to mam na stranke spracovanie lepsie.
340 programov aj zadani v pascale.

www.trsek.com
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
jorg22
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 26 Okt 2007, 19:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tento program som robil pre vlastnu potrebu v Delphi takze tam nieje osetrene uplne vsetko ale funguje.
Program posiela packety staci si ich odchytit v inom programe skopirovat, zmenit a poslať.
Mala by sa s tym dať aj falšovať IP adresa ale iba verejna, kedze ja verejnu nemam takze som to este neskusal.Mozte mi reportnut ci to tak naozaj facha thx Smile
Program:

Packety_1.2.rar
 Popis:
Posielač packetov

Stiahnúť
 Názov súboru:  Packety_1.2.rar
 Veľkosť prílohy:  187.08 kB
 Stiahnutí:  32 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Slayter
Light Professional
Light Professional

Založený: 28.01.2006

PríspevokZaslal: 26 Okt 2007, 20:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nie, nefunguje Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 25 Nov 2007, 16:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

napodobenina morhuhna, robene v delphi ako bonusovka z objektovo orientovaného programka. Niečo málo pod 400 riadkov, daktoré obrázky sú zle orezané (hlavne náboje) tak si ich môžete upraviť. Malo by to šlapať full screen na každom rozlíšení, ak nie dajte vedieť

morhuhn.rar
 Popis:

Stiahnúť
 Názov súboru:  morhuhn.rar
 Veľkosť prílohy:  958.08 kB
 Stiahnutí:  61 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
caesar1987
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 02.10.2005

PríspevokZaslal: 25 Nov 2007, 17:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
napodobenina morhuhna, robene v delphi ako bonusovka z objektovo orientovaného programka. Niečo málo pod 400 riadkov, daktoré obrázky sú zle orezané (hlavne náboje) tak si ich môžete upraviť. Malo by to šlapať full screen na každom rozlíšení, ak nie dajte vedieť
musim uznat, ze pekne, len castokrat mi nejde nabit.. a niekedy sa neda trafit niektora sliepka..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 25 Nov 2007, 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

caesar1987 napísal:
musim uznat, ze pekne, len castokrat mi nejde nabit.. a niekedy sa neda trafit niektora sliepka..
nabiť sa dá aj medzerníkom (nie len pravým tlačidlom) a to ti ide vždy. (teda ak nemáš plný zásobník) Ten pravý klik ti nevezme len ak si nad sliepkou, lebo zabíjanie je na onclick takže nerozlišuje tlačidlá myši. Mohol by som to dať na onmouseup. Niekedy to možno prerobím
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 4 z 7

Prejdi na: