|
|
|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6422 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 11:39 Predmet: |
|
|
| hrá sa 60 sekúnd, ak je záujem môžem ti to prerobiť aby sa hra ukončila pri nejakom počte nepresných výstrelov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2594 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 12:23 Predmet: |
|
|
Netreba, ta často sa to zasa nebudem hrávať
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2590
Zaslal: 28 Dec 2007, 0:16 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
pato83: tak že reku skúsim a ti poviem strašne sa mi to páči.. V podstate nemôžem prehrať, len vyhrávam. Neviem ako to hodnotíš, ale z počiatočných 100 korún som stavil 30. Uhádol som jedno číslo z desiatich a stále som mal 100. Dobre, stavil som všetko čo som mal (teda celých 100). Uhádol som iba tri čísla z desiatich a mal som zrazu 300. Skúsil som ho okašlať, a zadal som čísla: 3,4,3,4,3,4,3,4. Vyžrebovala sa aj trojka aj štvorka, no mne zarátalo všetky a teda som zrazu mal 2400 bodov.  |
To hodnotenie je absolutne chabe, skratka to len nasobi. A viem aj o tej chybe, ohladne zadania v tipe viac rovnakych hodnot, Vsetko opravim, konecne niekto sa k tomu vyjadril, to je pre mna dostatocna inspiracia. Bude to vlastne kopia klasickeho kena a aj s ich hodnoteniami. Dufam, ze to testnes aj potom. Inak dakujem naozaj, ze si si nasiel cas a stiahol to. Je to moj prvy "funkcny" a dalo mi to zabrat, bo je to vlastne moj prvy jazyk, v ktorom sa snazim nieco seriozne robit. V najblizsej verzii uz nevyhras
p.s.: Ked si si to stiahol, tak si mozes pozriet aj zdrojak, je to tam s koncovkou .py, otvoris to v hociktorom textovom editore. By si hned videl, ako to hodnoti
|
|
| Návrat hore |
|
 |
1nika-zv1 Novice

Stav:  Založený: 29.12.2007 Príspevky: 5
Zaslal: 29 Dec 2007, 16:26 Predmet: pascal |
|
|
prosim vas moze niekto vytvorit program ktory bude robit tieto goniometricke funkcie:
1.premena uhlov v stupnoch na radiany a opacne
2.sinus,cosinus, tg z argumentu zadaneho v stupnoch a v radianoch
3.sinus,cosinus pomocou rozvoja a porovnanie so skutocnou hodnotou
.....prosim:)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4332
Zaslal: 29 Dec 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
1. Zlá téma.
2. Čo tak napísať aj programovací jazyk?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
1nika-zv1 Novice

Stav:  Založený: 29.12.2007 Príspevky: 5
Zaslal: 29 Dec 2007, 16:38 Predmet: pascal |
|
|
program: pascal (turbo pascal)
//audiotrack: hotové, poslané cez ss
|
|
| Návrat hore |
|
 |
martin90 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.01.2008 Príspevky: 6
Zaslal: 22 Jan 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
Ja som spravil Script Editor 2. Nie je to nič moc ale to nevadí.
| Citácia: |
| Je to notepad rozšírený o nejaké funkcie ako napr.: spustenie skriptu, nastavenia (šablóny pre skripty, možnosť zobrazovania v kontextovom menu, výber jazyku), vkladanie používaných HTML, CSS kódov (hlavne dlhšie alebo často používané kódy), tvorba viac-súborových projektov. Má aj bežné notepad. funkcie ako: vyhľadávanie v texte, kopírovanie, vystrihovanie a vkladanie textu, ukladanie, otváranie, tlač, nastavenie tlačiarne. Preddefinované šablóny má k súborom: HTML, PHP, CSS, RSS, XML, JS. |
Inak programujem ďalšiu verziu 3. Tá bude lepšia
| Popis: |
|
 Stiahnúť |
| Názov súboru: |
sesetup2.0.rar |
| Veľkosť prílohy: |
596.95 kB |
| Stiahnutí: |
31 krát |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
x0_0x Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 178 Bydlisko: 127.0.0.1[localhost] Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1492 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2008, 18:52 Predmet: |
|
|
| x0_0x napísal: |
Spravil som si pre domace pouzitie keylogera
Nic moc loguje len pismena bez diakritiky a staci mi A antivir ho nenajde takze dobre.Nevyhoda je ze loguje aj sipky a entery ked sa hybete v menu.Dalo by sa to spravit ale mne sa uz s tim necelo sprtat
edit//Keby ste si logy chceli precitat rucne lebo hentak je dost neprehladne tak je to v subore Key.dat.Iste vam to doslo ale nedalo mi to  |
sem maju ist vlastne vytvory, vlastne napady, vlastne myslienky... nie stiahnute ine pripadne podla tutorialu... a nehovor ze ty si spravil keylogger, vzhladom na tvoje temy/prispevky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
x0_0x Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 178 Bydlisko: 127.0.0.1[localhost] Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2008, 18:57 Predmet: |
|
|
| fruxo napísal: |
| sem maju ist vlastne vytvory, vlastne napady, vlastne myslienky... nie stiahnute ine pripadne podla tutorialu... a nehovor ze ty si spravil keylogger, vzhladom na tvoje temy/prispevky |
A ver tomu ze hej Staci si nastudovat vk codes a zbytok us je sam.prizanvam ze akurat tak menu nieje cisto moj vytvor
edit//a este dodam ze zo vsetkymi problemymi pomahal pan Jiri Valerian
edit2// pre zaujimavost zdrojak samotneho logovania
| Kód: |
....
....
case (VK_LCONTROL): Loguj("[lavyCTRL]");break;
case (VK_SPACE): Loguj(" ");break;
case (VK_BACK): Loguj("[backSPACE]");break;
case (VK_TAB): Loguj("[TAB]");break;
case (VK_RETURN):Loguj("[ENTER]");break;
.....
..... |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
xivo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 672 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
Ci si to spravil ty ci nie je mi to fuk, ale len ze je totalne nenapadny s tym 100% zatazenim procaku a aj akosi vela zabera ....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ichliebdich Light Expert

Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 41
Zaslal: 23 Mar 2008, 12:42 Predmet: |
|
|
caute ludia prosim vas potrebujem spravit v turbo pascale program co znie takto:
Zostavte program, ktorý zistí počet slov vo vete a zoradí slová podľa počtu znakov vzostupne.
Prosim kto sa toho ujme a pomoze mi? Staci mi iba kod a popis k tomu ze co to robi. Dakujem velmi pekne za ochotu dufam ze sa niekto najde
// lebo tu sa o tom bavite a viete to spravit urcite tak sa pytam
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1492 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 13:49 Predmet: |
|
|
| ichliebdich napísal: |
caute ludia prosim vas potrebujem spravit v turbo pascale program co znie takto:
Zostavte program, ktorý zistí počet slov vo vete a zoradí slová podľa počtu znakov vzostupne.
Prosim kto sa toho ujme a pomoze mi? Staci mi iba kod a popis k tomu ze co to robi. Dakujem velmi pekne za ochotu dufam ze sa niekto najde |
preco to davas do tejto temy ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Nadeo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2006 Príspevky: 297 Bydlisko: Levice Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2590
Zaslal: 15 Apr 2008, 18:22 Predmet: |
|
|
V reakcii na nedokonalost programu tu: http://www.hojko.com/post753845.html#753845 , ponukam novu verziu. Poopravovane rozne chyby, vyriesena historia atd, atd. Samozrejme budem vdacny, ak tam niekto najde chybu, ci uz esteticku alebo v programe a upovedomi ma. Vdaka.
P.S: Uzivatelia s windowsom si najdu Keno10_v1.1.exe v adresari Keno10_v1.1\dist . Mozu si vytvorit nan odkaz a bude to pohodlnejsie. Zdrojove subory je mozne samozrejme otvorit v akomkolvek textovom editore.
| Pre uzivatelov linuxovych distier a ak sa nemylim, tak aj na macoch je python nahodený default a ludi, co maju nainstalovany python vo wine. |
|
 Stiahnúť |
Keno_10_v1.1.rar |
6.2 kB |
5 krát |
| Pre win userov bez pythonu. Taktiez by to malo byt spustitelne aj na Windows 9x, ale to nemam ako odskusat. |
|
 Stiahnúť |
Keno_10_v1.1_win.rar |
1.58 MB |
4 krát |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|