Hladam nieco na programovanie java hier.. alebo symbianovskych.. najlepsie s nejakym navodom... viete o niecom takom?
inak uz som sa to tu raz pytal, ale kedze sami nedostalo dostatocne vycerpavajucej informacie, skusim to znovu.. Da sa nejako hrat java(mobilna) hra na pc, alebo nejaka jednoducha hra z pc (exe+daco) na mobile? (odpoved bola ano.nie.) proste nejaky soft ktory tu hu prerobi, alebo priamo v mobile nejaka aplikacia ktora by to vedela otvorit...
programovanie java hrier
tu temu si pamatam a odpoved bola dostatocna vzhladom k otazke...
hra z telefonu sa da hrat na pc, ale nebude ti to zrejme nic platne vzhladom k rozliseniu...
neviem ci existuje nejaky soft na to, ale mohlo by sa to dat spravit tak, ze rozbalis .jar subor, dekompilujes ho a prepises zdrojaky aby to bolo spustitelne v pc..na to vsak potrebujes mat nainstalovane Java Virtual Machine a Java Runtime Environment...
hry z pc podla chronovej odpovede nespustis na mobile..vzhladom na autora by som tomu dost veril
ale aj tak nechapem naco ti to je, ked pomaly kazda hra ma nejaku svoju obdobu ci uz na pc alebo mobile...
a naprogramovat hru nie je len tak..to sa nenaucis z vecera do rana...
hra z telefonu sa da hrat na pc, ale nebude ti to zrejme nic platne vzhladom k rozliseniu...
neviem ci existuje nejaky soft na to, ale mohlo by sa to dat spravit tak, ze rozbalis .jar subor, dekompilujes ho a prepises zdrojaky aby to bolo spustitelne v pc..na to vsak potrebujes mat nainstalovane Java Virtual Machine a Java Runtime Environment...
hry z pc podla chronovej odpovede nespustis na mobile..vzhladom na autora by som tomu dost veril
ale aj tak nechapem naco ti to je, ked pomaly kazda hra ma nejaku svoju obdobu ci uz na pc alebo mobile...
a naprogramovat hru nie je len tak..to sa nenaucis z vecera do rana...
Re: programovanie java hrier
Ak chceš hrať hru pre mobil v PC musíš mať nejaký emulátor (napr. Nokia nejaké má), alebo možno bude stačiť WTK (WirelessToolKit od Sunu). Niektoré hry sa dajú hrať celkom dobre a niektoré zase nefungujú vôbec.j.mihi napísal:...
-
Playman
Novice
- Kontaktovať používateľa:
chces hrat hry na mobil v pc? STIAHNI SI TOTO :
- Prílohy
-
- Midpx - emu. java games.zip
- ja tym skusam hry, nez ich hodim do mobilu
- (1.71 MiB) 140 stiahnutí
-
- JADMaker.zip
- budes potrebovat aj toto ak mas len .jar
to natiahnes na toto a ono ti to vytvori .jad subor (ak nevies naco, tak to len urob a pochopis) - (70.13 KiB) 128 stiahnutí