|
|
|
| Autor |
Správa |
j.mihi Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 58
Zaslal: 28 Máj 2008, 13:36 Predmet: programovanie java hrier |
|
|
Hladam nieco na programovanie java hier.. alebo symbianovskych.. najlepsie s nejakym navodom... viete o niecom takom?
inak uz som sa to tu raz pytal, ale kedze sami nedostalo dostatocne vycerpavajucej informacie, skusim to znovu.. Da sa nejako hrat java(mobilna) hra na pc, alebo nejaka jednoducha hra z pc (exe+daco) na mobile? (odpoved bola ano.nie.) proste nejaky soft ktory tu hu prerobi, alebo priamo v mobile nejaka aplikacia ktora by to vedela otvorit...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
konyk87 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 661
Zaslal: 28 Máj 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
tu temu si pamatam a odpoved bola dostatocna vzhladom k otazke...
hra z telefonu sa da hrat na pc, ale nebude ti to zrejme nic platne vzhladom k rozliseniu...
neviem ci existuje nejaky soft na to, ale mohlo by sa to dat spravit tak, ze rozbalis .jar subor, dekompilujes ho a prepises zdrojaky aby to bolo spustitelne v pc..na to vsak potrebujes mat nainstalovane Java Virtual Machine a Java Runtime Environment...
hry z pc podla chronovej odpovede nespustis na mobile..vzhladom na autora by som tomu dost veril
ale aj tak nechapem naco ti to je, ked pomaly kazda hra ma nejaku svoju obdobu ci uz na pc alebo mobile...
a naprogramovat hru nie je len tak..to sa nenaucis z vecera do rana...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1937 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
ak ovladas Pascal, tak ti moze pomoct program MidletPascal, ja som sa s tym naucil robit za par hodin a vytvoril som aj jednu uzitocnu aplikaciu.
zial ten program sa uz nevyvija, autori na to hodili bobek a ani neotvorili zdrojaky, takze je to abandoned. Ale funguje to stale dobre
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5017
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:06 Predmet: Re: programovanie java hrier |
|
|
|
Ak chceš hrať hru pre mobil v PC musíš mať nejaký emulátor (napr. Nokia nejaké má), alebo možno bude stačiť WTK (WirelessToolKit od Sunu). Niektoré hry sa dajú hrať celkom dobre a niektoré zase nefungujú vôbec.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Playman Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 1 Bydlisko: NO PREDSA DOMA NE? Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 14:47 Predmet: |
|
|
chces hrat hry na mobil v pc? STIAHNI SI TOTO :
| Popis: |
| ja tym skusam hry, nez ich hodim do mobilu |
|
 Stiahnúť |
| Názov súboru: |
Midpx - emu. java games.zip |
| Veľkosť prílohy: |
1.71 MB |
| Stiahnutí: |
18 krát |
| Popis: |
budes potrebovat aj toto ak mas len .jar to natiahnes na toto a ono ti to vytvori .jad subor (ak nevies naco, tak to len urob a pochopis) |
|
 Stiahnúť |
| Názov súboru: |
JADMaker.zip |
| Veľkosť prílohy: |
70.13 kB |
| Stiahnutí: |
16 krát |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|