daj si napr na profesii vyhladat delphi a uvidisprogramator napísal: A napr. ktore velke firmy robia v Delphi???
Programovanie v Delphi
-
programator
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tomasso napísal:a nevedeli by ste kde by som zohnal navod ako mam robit s tym programom
Kód: Vybrať všetko
http://www.zive.cz/poradna/Children.asp?PG=1&Con=57
http://www.martinkasman.sk
-
programator
Medium Star
to mas pravdu, to som aj ja usudul, ze najviac programatorov beru pre C++ alebo Java.tieto dva su najviac rozsirene, Delphi uz je predsalen menej od nich, ale ajtak si myslim, ze to je dobry jazyk.kekso napísal: Pobehal som uz dost vela programatorskych firiem (koli hladania prace) a len v Ziline je ich teda dost vela - aj tych velkych.
Ale napriek tomu pripustam (subjektivny nazor), ze v C++ a C# stale programuje viac firiem ako v Delphi
ved ked si vezmete, ze firma Kross (ktora vyraba alfa jednoduche uctovnictvo,aj podvojne...) svoje programy robia vo VISUAL BASICU, co je este horsi ako delphi....
-
programator
Medium Star
-
programator
Medium Star
-
dado_katkin
Amateur
-
programator
Medium Star
-
programator
Medium Star
a kde a kolko zarabas ak sa smiem spytat?:Dgwixt napísal:ja nehovorim ze je zle, sam v tom robim (akoze zarabam, nie len tak pre zabavu), len ma hneva ked o tom kazdy hovori ako o jazyku ... v Objact pascale sa da programovat aj bez delphi
lebo som este nevidel na slovensku poriadnu firmu co by robila v delphi...
zarabam myslim dost na to v ktorom kute slovenska som.....programator napísal: a kde a kolko zarabas ak sa smiem spytat?:D
lebo som este nevidel na slovensku poriadnu firmu co by robila v delphi...
ked ja robim v delphi to neznamena ze vsetko vo firme sa robi v delphi ... pravdu povediac viem len o mojom projekte co sa v nom robi
Programovanie v Delphi
No s tejto debaty, som si len potvrdil ze najlepsi programovaci jazyk je ten ktory programator najlepsie vie... Ja som zazraty delfinak takze najlepsi je Delphi! Ale mam mensi dotaz, minule som dostal take pytanie ze aky je roydiel medzi C, C++ a C#? no a ja som vayne nevedel aky je v tom rozdiel, nevedeli by ste mi to vysvetlit, len tak informativne...
-
mastermind
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
A už som si myslel, že nedržím krok s dobou, lebo ovládam C++ (iba trochu), avšak vôbec C#, no teraz sa uhol pohľadu otočilmastermind napísal:C# - jazyk vyvinuty microshitom, splna Common language specifitacion, je to plne .NET jazyk a bol vlastne vyvinuty na to aby sa pouzival v .Net frameworku.