Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Programovanie v Delphi
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Programujete v Delphi?
Ano
45%
 45%  [ 49 ]
Nie
54%
 54%  [ 59 ]
Celkom hlasov : 108

Autor Správa
marosbela
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 14.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Sep 2006, 10:07    Predmet: Re: Programovenie v Delphi Odpovedať s citátom  

ppt napísal:
Mohol by si povedat priblizne v akej cenovej hladine sa pohybujes ty, prosim ta? Pretoze ja sa preve len teraz chystam byt studentom a velmi ma to zaujima. Smile

No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam... kolko casu pri tom stravim a tak...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
...
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 05 Sep 2006, 1:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslim ze daleko uzitocnejsie bude napisat hodinovu sadzbu...aspon orientacne.
Návrat hore
Freelan
Light Expert
Light Expert

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 05 Sep 2006, 6:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

a v com robite tie veci apon v linuxe v com lebo vsetko nachdzam pre windows Rolling Eyes
Návrat hore
ppt
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 05 Sep 2006, 14:24    Predmet: Re: Programovenie v Delphi Odpovedať s citátom  

marosbela napísal:
No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam... kolko casu pri tom stravim a tak...
Ak sa mozem spytat, tak na akej skole studujes? A ten soft vytvaras pre rozne firmy? Mozes pls. napisat priklad nejakeho softu, ktory si vytvoril? V akom programovacom jazyku robis najviac?
Návrat hore
...
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 05 Sep 2006, 15:02    Predmet: Re: Programovenie v Delphi Odpovedať s citátom  

marosbela napísal:
No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam...

20 000 tisic? wow, milionarsku dan na teba :D
Návrat hore
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Sep 2006, 16:07    Predmet: Re: Programovenie v Delphi Odpovedať s citátom  

... napísal:
20 000 tisic? wow, milionarsku dan na teba Very Happy

cooo? malo sa mi zda, teda neviem ake aplikacie robi ale ked to tak zhruba vypocitam, vytvorenie takej priemernej aplikacie s pripadnymi dorabkami a testovanim mi vychadza zhruba na 120 hodin a po vynasobeni tou najnizsou hodinovou mzdou, s akou som kedy kalkuloval, 300 SK to vychodi na 36 000. a to je stale este super cena, pretoze ziadna firma zaoberajuca sa vyvojom softwaru na mieru neurobi taku cenu.
Návrat hore
ppt
Professional
Professional

Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 05 Sep 2006, 16:13    Predmet: Re: Programovenie v Delphi Odpovedať s citátom  

IgiPoP napísal:
cooo? malo sa mi zda, teda neviem ake aplikacie robi ale ked to tak zhruba vypocitam, vytvorenie takej priemernej aplikacie s pripadnymi dorabkami a testovanim mi vychadza zhruba na 120 hodin a po vynasobeni tou najnizsou hodinovou mzdou, s akou som kedy kalkuloval, 300 SK to vychodi na 36 000. a to je stale este super cena, pretoze ziadna firma zaoberajuca sa vyvojom softwaru na mieru neurobi taku cenu.
Jasne, ved keby mala spravit cenu firma, tak by musela urcite zdvihnut hodinovu mzdu ovela viac. Pretoze tych 300sk by musela urcite dat programatorovi a potom by nezvysilo na vyvoj firmy+ine poplatky+... nic.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Prejdi na: