asi sme trochu OT nie?
promocie..Bc....darcek
prosim ludia radte uz sa to blizi a ja este stale neviem co mam kupit....velmi vas prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...vacsina ludi mi vravi ze hodinky su prehnane..no veci okolo tisic alebo az nad.a podla mna vobec..ja vobec neviem co mam robit..ale tak nechcem sa citit trapne ze mu nic nedam viete no .. ALE NEZABUDAJTE ZE TO KONCI Bc. nie Ing. tak to nemusi byt nieco take ze vau..ale chcem aby potesilo hlavne..a este raz sa pytam..kvety kupit??? ja si myslim ze ano..co vy na to?
-
pesinko2468
Expert
A co na neho skoci rovno v skole a hupnu na to na zachod??pesinko2468 napísal:...
P.S. a co ten sex ? ved ten neni drahy, urcite by sa potesil si myslim
K teme: Ja budem tiez koncit teraz Bc. priatelka mi uz nieco kupila, ale neviem co takze to ti nepoviem, ale kvety by som dostat moc nechcel, co ja viem pre chlapa...ani tie manzetove gombiky, bo ja a oblek, tak maximalne na svadbu, pohreb, statnice, atd...
Ta cigara je dobry napad, dobre vinko, ak je fajciar tak nejaky elegantny zapalovac, aj model nejakeho auta by bol fajn si myslim, mozno ak nosi prstene, pripadne nejaku retiazku na ruku. Hovorila si ze ho bavi hokej tak ma urcite nejaky oblubeny slovensky extraligovy team tak skus siahnut aj sem (sal, dres, ...). Dolezite, ze tam budes to ho potesi urcite najviac...
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Bc. promocie
Baby, potrebujem od Vás pomoc..
Moja priateľka bude Bc. a rád by som ju potešil niečím prkným.
Už ma napadlo pár vecí. Cena by mala byť tak cca 50 euro. Ide skôr o originalitu než cenu. Je citlivá a taká krehká duša, inak fasa ťenská, ktorá je za každú blbosť.
Diky
Moja priateľka bude Bc. a rád by som ju potešil niečím prkným.
Už ma napadlo pár vecí. Cena by mala byť tak cca 50 euro. Ide skôr o originalitu než cenu. Je citlivá a taká krehká duša, inak fasa ťenská, ktorá je za každú blbosť.
Diky
-
aughostino
Medium Professional
ked mal promocie moj krstny otec tak sme mu kupili vreckove hodinky, take na retiazke ako vídať v starých filmoch podobne ako TU
mozno sa niekto necha inspirovat
ten link som nepridal za ucelom reklamy
mozno sa niekto necha inspirovat
ten link som nepridal za ucelom reklamy
Kvety sa davaju na promocie aj muzom, posielam priklad kytice, v ktorej je typicky "muzsky kvet" - ten biely:
http://lh3.ggpht.com/_AZgk7kPWfWw/SF-3- ... GP1648.JPG
Viac ti poradia v kvetinarstvve.
No a tip na darcek by mohol byt napr. aj opasok, taky elegantny kozeny k obleku v peknej krabicke. Do tych 33 EUR urcite zozenies nejaky pekny. Opasok sa nestrati...
http://lh3.ggpht.com/_AZgk7kPWfWw/SF-3- ... GP1648.JPG
Viac ti poradia v kvetinarstvve.
No a tip na darcek by mohol byt napr. aj opasok, taky elegantny kozeny k obleku v peknej krabicke. Do tych 33 EUR urcite zozenies nejaky pekny. Opasok sa nestrati...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm ... tak sa zapojim ...
... neviem co by som robil s kvetmi ... kvety nepijem ...
... pero je velmi dobra volba, mna by teda urcite potesilo ...
... kolki nosievate manzetaky ? ? ? ked ich tak svorne radite ? ja som to teda studentovi nevidel snad este ani jednemu
...
... ak ma rad auta, dobrym darcekom moze byt poukaz na nejaku akciu (napr. hodinove zvezenie na okruhu s jazdcom na nejakom supersporte, skola smyku, jazdenie v ORC v BA, jazda na BVP a tak
... proste darovat zazitok tiez nemusi byt zle ak by ho to potesilo viac ako pero, alebo dobra cigara
...
... neviem co by som robil s kvetmi ... kvety nepijem ...
... pero je velmi dobra volba, mna by teda urcite potesilo ...
... kolki nosievate manzetaky ? ? ? ked ich tak svorne radite ? ja som to teda studentovi nevidel snad este ani jednemu
... ak ma rad auta, dobrym darcekom moze byt poukaz na nejaku akciu (napr. hodinove zvezenie na okruhu s jazdcom na nejakom supersporte, skola smyku, jazdenie v ORC v BA, jazda na BVP a tak
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nenapadlo sa ta opytat sa ho? mam rad prakticke darceky, tiez sme teraz mali ten isty problem s priatelkou, kedze nas oboch cakaju promocie. vzhladom na to ze nerad nosim prstene, pera stracam, hodinky mam rad kvalitne, tak sme si nakupili handry a blbosti v jednom obchode, nieco co sa paci, potesi a vyuzije. netreba z tych promocii robit neviem co. chill out
-
Mateq
Medium Professional
Nosím, rovnako tak aj minimálne 1 spolužiakovi som videl. Ale tu mi príde ten opasok možno ako vhodnejší darček, keď už by to malo byť niečo z oblečenia.nordkapp_pb napísal: ... kolki nosievate manzetaky ? ? ? ked ich tak svorne radite ? ja som to teda studentovi nevidel snad este ani jednemu...
Ad. Kvety.. sa dávajú aj mužom. Tu by som to nechal na predavačky v obchode, určite inteligentne poradia.