Prosim pomoc som v koncoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

nano55 napísal:no ja mam 20 a priatelka ma 17 a cas potrebuje nato ze ci bude somnou chodit alebo nie ale vravi mi ze ma miluje a co teraz?
Hovori sa, ze pre chalana je najhorsie, ze ked nevie, na com je. Skusil som si to, je to pravda a teraz to prezivas ty. Na to je iba jeden liek - cas. Bud sa vsetko ujasni a problem vyriesi alebo to preboli. Riesenie mas teraz iba jedno - rozchod. Ak ju lubis, tak pockaj ten mesiac, verim, ze bude dobre, aj rodicom to bude signalizovat, ze asi nieco na tom je.. Drzim palce :wink:
thief596 napísal:ked ti mam poradit tak by som siel za jej otcom.... ako je tam sanca ze sa mozno nedostanes k slovu.. a zacal by som vetou: Vazne si myslite ze som spal s Vasou dcerou ? keby povedal ano tak by som sa odtocil vo dverach a by zomna vyhrklo: no jasne.. a odisiel by som... a chlapik som zvedavy ako by sa zatvaril :o
a to by si trafil klinec po hlavicke a vsetkemu by bol koniec.
Samuell
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Samuell »

No ja mám 16 a vidím obrovský rozdiel medzi 15 a 18. NEchaj upokojit situáciu a potom to skús nejako vyriešiť s rodičmi.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Vies ak prisla domov ako kowbojka po 10 hodinach jazdy tak sa mu ani necudujem :smt047

myslim ze stareho to prejde , len mu treba dat cas, ale vy ste spravili blbost nedat nikomu vediet , uz si to potom mohol zahrat , povedz tvojej mati nak staremu zavola( ak ti boli vobec fotrovci doma) , ze ta to trapi , a ze ona spala v obyvacke a iba ste film pozerali a spolu s tvojimi rodicmi ... proste halusky rozumis mi? :)
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

cas to vyriesi :wink:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

dobre je ze sa to uz "utriaslo" 8)
nano55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nano55 »

ahojte vsetci dakujem vam za vase rady ale uz mi ich netreba. pretoze sa to vsetko vyriesilo som zase s nou a velmi vam dakujem ahojte nebojte ked ude problem som tu zas papa :wink:
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

tak to som rad ze ste si to vyriesili..ale aspon by si mohol napisat ze ako ste si to vyriesili,...len pre zaujimavost :)
nano55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nano55 »

no vyriesila to na a nie ja. ja som len doma cakal jak :? a plakal a robil v praci. vecer sa to stalo napisala mi sms ze chce mi dat sancu ja som jej momentalne odpisal nech mi ju prosim ta da a potom sme zacali volat a plakal som v telefonate a opytala sa ma ci mi moze nieco povedat ja som povedal ze hej. a povedala mi ahoj kocurik takto ma vola ked je vsetko ok ja som sa este viac rozplakal a potom bolo vsetko ok a povedal som jej ze jej ocko bude tlacit nanu a ona mi povedala ze noaco chce byt somnou este raz dakujem vsetkym 8)
rebrik5
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rebrik5 »

to je len nanej a na jej rodicoch podla mna :(
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Spoty napísal:podla mna je medzi 15 a 18 doslova priepast a nie, ze rozdiel, ale to asi vidime kazdy inak. a ktomu je to dost individualne, ze ?

jednoznacne je v tomto pripadne asi najucinejsi rozhovor. otcovia su sem tam dost infantilny v tychto veciach. ak sa k tomu postavis so spravnou sebaistotou, urcite to prinesie svoje ovocie. teda.... mas velku sancu :P.
ja to mozem je bat :lol:
Spoty zasa len s tebou suhlasit a este pridam ze ked budu mat 20 tak sa budu na tom pekne smiat.. toto su mi halusky ... ale nie vazne daj tomu cas a nerob chlape s toho tragediu.. ja viem si po usi zamilovany.. good luck :wink:
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

"mam dajaku nadej aj ked ma miluje?" :?: :?: :?: :?: :?:
Akoze ci mas nadej :?: :?: :?: Neak mi nedochadza :?: :idea: :?: ked ta miluje tak asi ano ,alebo nie :?: sakra :idea: uz som dopleteny
colo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa colo »

nano55 napísal:no vyriesila to na a nie ja. ja som len doma cakal jak :? a plakal a robil v praci. vecer sa to stalo napisala mi sms ze chce mi dat sancu ja som jej momentalne odpisal nech mi ju prosim ta da a potom sme zacali volat a plakal som v telefonate a opytala sa ma ci mi moze nieco povedat ja som povedal ze hej. a povedala mi ahoj kocurik takto ma vola ked je vsetko ok ja som sa este viac rozplakal a potom bolo vsetko ok a povedal som jej ze jej ocko bude tlacit nanu a ona mi povedala ze noaco chce byt somnou este raz dakujem vsetkym 8)
Ak ti mozem poradit nikdy nedavaj najavo dievcatu ako velmi ti ti na nej zalezi a hlavne ziadne slzy a prosikanie. Laska sa neda vyprosit, ani vyplakat. Podla mna ta nelubi tak strasne ako ti to hovori. Uz taka prekazka ako sa u vas vyskytla ju rozhodila a dala si cas na rozmyslenie. Ak baba skutocne miluje , ide "cez mrtvoly". Viem to aj podla mojej setry, ktorej rodicia branili stretavat sa s frajerom. Bola schopna spustit sa z okna po postelnej plachte, aby sa za nim dostala. Nesmies zo seba urobit lahko dostupny " tovar". Urob sa trochu vzacnym a daj jej najavo ze ta nema isteho, lebo v buducnosti sa ti to vypomsti. Ak sa v jej zivote objavi nejaky iny chalan moze sa stat, ze si da s tebou opat cas na rozmyslenie a ked jej to s nim nevyjde, bude vediet ze ty na nu cakas s otvorenou narucou.
Inak mozne je aj to, ze ked u teba zostala, mala urcite ocakavania, ktore sa nenaplnili .... A este by som pozistoval kto sa okolo nej pohybuje, mozno je tu este niekto koho chce, ale on na nu kasle..
Dorrotka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dorrotka »

podla mna je hlupost davat si nejaky cas na upokojenie situacie...ked si stojis za tym ze sa mate radi tak sa jednoducho porozpravaj s rodicmi,,normalne a otvorenie..a kludne pozvi aj svoju polovicku..myslim,ze tvoj tatko by ho nevyhodil von oknom kebyze sa tam spolu zjavite..za pokus to stoji..
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

ak ta miluje tak je to o.k
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Re: Prosim pomoc som v koncoch

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

nano55 napísal:ahojte mozete mi prosim cas pomoct? mam problem s priatelkou jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet a to len preto ze u mna spala jednu noc a nedala nikomu vediet. teraz mi dala koniec ale vravela ze potrebuje cas mozem od nej cakat ze sa vrati? aj ked jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet? a miluje ma strasne aj ja ju. a nechcem ju stratit prosim pomoc

// no iba jej otec ma nikdy nechce vidiet mamka je v poho dnes mi povedala ze potrebuje cas asi mesiac mam dajaku nadej aj ked ma miluje?
ked´ ťa miluje tak hej...ale nediv sa jej...ked´ na ňu tatko tlačí... nie je to jednoduché... ale možno by si sa mal pokúsiť porozprávať s ním..ak máš dosť odvahy...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

colo napísal:Ak ti mozem poradit nikdy nedavaj najavo dievcatu ako velmi ti ti na nej zalezi.
Po 1. Nikdy nehovor nikdy. Po 2. Ak ti velmi zalezi na dievcati, tak jej to daj na javo, aby vedela na com je a podla mna vztahu prospieva, ked si dvaja navzajom prejavuju lasku aj slovne.
colo napísal:Laska sa neda vyprosit, ani vyplakat.
Suhlasim.
colo napísal:Podla mna ta nelubi tak strasne ako ti to hovori. Uz taka prekazka ako sa u vas vyskytla ju rozhodila a dala si cas na rozmyslenie. Ak baba skutocne miluje , ide "cez mrtvoly". Viem to aj podla mojej setry...
Kazdy je iny, nemozes vsetky dievcata sudit podla svojej sestry. A odkial vies, ze ho tak nelubi ?
colo napísal:Nesmies zo seba urobit lahko dostupny " tovar". Urob sa trochu vzacnym a daj jej najavo ze ta nema isteho, lebo v buducnosti sa ti to vypomsti.
Podla mna maju jasno v tomto a obom na tom druhom zalezi.
colo napísal:...moze sa stat, ze si da s tebou opat cas na rozmyslenie a ked jej to s nim nevyjde, bude vediet ze ty na nu cakas s otvorenou narucou.Inak mozne je aj to, ze ked u teba zostala, mala urcite ocakavania, ktore sa nenaplnili .... A este by som pozistoval kto sa okolo nej pohybuje, mozno je tu este niekto koho chce, ale on na nu kasle..
Dost priskoro rozoberas ich buducnost a to bez toho, aby si dobre poznal oboch zainteresovaných. Z hypotetického hladiska sa moze stat aj to, ze zajtra budu vsetky pekne, inteligentne a zabavne dievcata byvat prave na tvojej ulici (bez urazky :) ). Moc rozmyslas a teraz je to na skodu podla mna :wink:

Dufam, ze za prehladnost a konkretnost tohto prispevku nedostanem zase PMky, ze mam vadny prispevok. Dakujem

EDIT: Ale ked sa to uz vyriesilo, tak som mozno ani nemusel prispievat asi.. Ale chcel som, tak sa stalo, bohuzial.. Hadam sa ten moj prispevok bude dat este stravit ;)
Napísať odpoveď