Prosim pomoc som v koncoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

colo napísal:Ak ti mozem poradit nikdy nedavaj najavo dievcatu ako velmi ti ti na nej zalezi.
Po 1. Nikdy nehovor nikdy. Po 2. Ak ti velmi zalezi na dievcati, tak jej to daj na javo, aby vedela na com je a podla mna vztahu prospieva, ked si dvaja navzajom prejavuju lasku aj slovne.
colo napísal:Laska sa neda vyprosit, ani vyplakat.
Suhlasim.
colo napísal:Podla mna ta nelubi tak strasne ako ti to hovori. Uz taka prekazka ako sa u vas vyskytla ju rozhodila a dala si cas na rozmyslenie. Ak baba skutocne miluje , ide "cez mrtvoly". Viem to aj podla mojej setry...
Kazdy je iny, nemozes vsetky dievcata sudit podla svojej sestry. A odkial vies, ze ho tak nelubi ?
colo napísal:Nesmies zo seba urobit lahko dostupny " tovar". Urob sa trochu vzacnym a daj jej najavo ze ta nema isteho, lebo v buducnosti sa ti to vypomsti.
Podla mna maju jasno v tomto a obom na tom druhom zalezi.
colo napísal:...moze sa stat, ze si da s tebou opat cas na rozmyslenie a ked jej to s nim nevyjde, bude vediet ze ty na nu cakas s otvorenou narucou.Inak mozne je aj to, ze ked u teba zostala, mala urcite ocakavania, ktore sa nenaplnili .... A este by som pozistoval kto sa okolo nej pohybuje, mozno je tu este niekto koho chce, ale on na nu kasle..
Dost priskoro rozoberas ich buducnost a to bez toho, aby si dobre poznal oboch zainteresovaných. Z hypotetického hladiska sa moze stat aj to, ze zajtra budu vsetky pekne, inteligentne a zabavne dievcata byvat prave na tvojej ulici (bez urazky :) ). Moc rozmyslas a teraz je to na skodu podla mna :wink:

Dufam, ze za prehladnost a konkretnost tohto prispevku nedostanem zase PMky, ze mam vadny prispevok. Dakujem

EDIT: Ale ked sa to uz vyriesilo, tak som mozno ani nemusel prispievat asi.. Ale chcel som, tak sa stalo, bohuzial.. Hadam sa ten moj prispevok bude dat este stravit ;)
Napísať odpoveď