prosim vas o radu (zase)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
RedBaret
Amateur
Amateur

prosim vas o radu (zase)

Príspevok od používateľa RedBaret »

prosim vas newiete ci by ma zobrali do armady ked mam poskedeny farbocit?viem ze sniper ani pilot byt nemozem,kamos z tym istym poskodenim bol tiez vojak ale za gulometom,no ale to bolo uz davno tak prosim poradte,privital by som rady niejakych vojakov a pod.Za odpovede dakujem
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Pravidlo 19: http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html - vyber si nejaky zmysluplny nazov temy.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

RedBaret.. ako dávno bol ten Tvoj kamoš v armáde? Dakedy brali všetko, potom postupne pred cca 10r to začali obmedzovať, že už iba stačili trochu silnejšie dioptrie a mal si "modrú knižku".. ako napr. aj u mňa.. najskôr ma odviedli a o dva roky si ma zavolali a do očí mi povedali, že som kvôli zlému zraku neschopný.. :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Podľa mňa to už nieje dnes o tvrdosti, schopnostiach atď. Sme slabý štát, ktorý armádu jednoducho nepotrebuje. Skôr potrebujeme policajtov, aby sme si vedeli spraviť sami u seba poriadok. Ja si myslím že naša armáda, už nemá záujem platiť balík ľuďom, ktorých budú vysielať na zbytočné misie, keď to môže urobiť ktokoľvek iný a oni na tom ušetria. Samozrejme zopár ľudí tam máme, (aby to nevyzeralo, že sa neangažujeme) a vraj sú to aj tvrdý chlapci, ale pravdou je, že armáda prepúšťa. Hľadajú, nejakých zdravotníkov, prípadne ľudí ktorý majú vodičský preukaz typu C,D,E a neviem aké, ale vojakov nechcú.
Napísať odpoveď