|
|
|
| Máte proxy??? |
| Áno |
|
18% |
[ 5 ] |
| Nie |
|
62% |
[ 17 ] |
| Neviem co to je... |
|
18% |
[ 5 ] |
|
| Celkom hlasov : 27 |
|
| Autor |
Správa |
Marko5211 Light Professional

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 793 Bydlisko: Za siedmimi horami,za sie Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 21:51 Predmet: Proxy... |
|
|
| Nazdar ludia neviem ale chcel by som sa opytat mam net presnejsie rs net ide o to ze do serveru ide optiak a ku ostatnym userom ide satelit...Takze otazka znie da sa vytvorit proxy z tohoto proste pripojenie aby som mal pozmenenu ip bez toho aby sa nieco robilo zo serverom ???dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 23:57 Predmet: |
|
|
Ak sa nemylim, ty nie si z NZ? Neviem o tom, ze by tu bolo nejake satelitne pripojenie. Ani jeden provider v NZ nema priamo k sebe pustenu optiku. Optika konci vo Zapadoslovenskych Energetikach oproti madarskej zakl. skole. Odtial je nasmerovana smerova antena na vodaren. Tam su APcka, server, shaper atd.. Ale to je jedno.
Aby si mal proxy server, ty si ho mozes vytvorit u seba, ale nebudes mat vlastnu IP adresu, kym si ju nezaplatis, lebo net mas od nejakeho ISP. A predpokladam, ze ak sa stale nemylim, tak v NZ ani jeden provider mikro pripojenia nedava verejnu IP adresu a u vsetkych su vsetci klienti za NATkom.
Ked si potrebujes zmenit IP adresu kvoli niecomu, tak jednoducho vybrowsuj na Google! plno proxy, kt. su web based, ako CGI alebo si stiahni soft SocksCAP a s nim sa pripajaj na servery, kt. vy-Google!-is.
O tych NZ viem v podstate vsetko, lebo som robil pre jednu firmu 2 roky cca. |
|
| Návrat hore |
|
 |
caesar1987 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 2172 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 0:47 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
Ak sa nemylim, ty nie si z NZ? Neviem o tom, ze by tu bolo nejake satelitne pripojenie. Ani jeden provider v NZ nema priamo k sebe pustenu optiku. Optika konci vo Zapadoslovenskych Energetikach oproti madarskej zakl. skole. Odtial je nasmerovana smerova antena na vodaren. Tam su APcka, server, shaper atd.. Ale to je jedno.
Aby si mal proxy server, ty si ho mozes vytvorit u seba, ale nebudes mat vlastnu IP adresu, kym si ju nezaplatis, lebo net mas od nejakeho ISP. A predpokladam, ze ak sa stale nemylim, tak v NZ ani jeden provider mikro pripojenia nedava verejnu IP adresu a u vsetkych su vsetci klienti za NATkom.
Ked si potrebujes zmenit IP adresu kvoli niecomu, tak jednoducho vybrowsuj na Google! plno proxy, kt. su web based, ako CGI alebo si stiahni soft SocksCAP a s nim sa pripajaj na servery, kt. vy-Google!-is.
O tych NZ viem v podstate vsetko, lebo som robil pre jednu firmu 2 roky cca. |
co to bolo za firmu??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marko5211 Light Professional

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 793 Bydlisko: Za siedmimi horami,za sie Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 9:47 Predmet: |
|
|
| pocuvaj,nechcem byt drzy ale nemozes vediet vsetko takze za prve v rimavskej sobote je optika ...ano je to tak a viem to na 100% vies znami tam robi... minuly tyzden ju dorobili...a dalej programy ako hideIP platinum poznam su to srac..y a rapidshare aj megaupload uz ma proti tomu ochranu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 13:48 Predmet: |
|
|
Marko5211: Ja som si ta zmylil s jednym userom, tak preto som pisal tak, ako som pisal hore, ze sa jedna o NZ, ale vidiet, nie si z NZ, tak sorry.
PS. Ako vidim, ty si vobec neporozumel, co som ti pisal vyssie, ale hlavne, ze si si rypol.
caesar1987: Teraz neviem, ako sa volaju, ale bolo to este davno NZnet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|