Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Proxy...
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Máte proxy???
Áno
18%
 18%  [ 5 ]
Nie
62%
 62%  [ 17 ]
Neviem co to je...
18%
 18%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 27

Autor Správa
Marko5211
Light Professional
Light Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 04.12.2005

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 21:51    Predmet: Proxy... Odpovedať s citátom  

Nazdar ludia neviem ale chcel by som sa opytat mam net presnejsie rs net ide o to ze do serveru ide optiak a ku ostatnym userom ide satelit...Takze otazka znie da sa vytvorit proxy z tohoto proste pripojenie aby som mal pozmenenu ip bez toho aby sa nieco robilo zo serverom ???dakujem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 23:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak sa nemylim, ty nie si z NZ? Neviem o tom, ze by tu bolo nejake satelitne pripojenie. Ani jeden provider v NZ nema priamo k sebe pustenu optiku. Optika konci vo Zapadoslovenskych Energetikach oproti madarskej zakl. skole. Odtial je nasmerovana smerova antena na vodaren. Tam su APcka, server, shaper atd.. Ale to je jedno.

Aby si mal proxy server, ty si ho mozes vytvorit u seba, ale nebudes mat vlastnu IP adresu, kym si ju nezaplatis, lebo net mas od nejakeho ISP. A predpokladam, ze ak sa stale nemylim, tak v NZ ani jeden provider mikro pripojenia nedava verejnu IP adresu a u vsetkych su vsetci klienti za NATkom.

Ked si potrebujes zmenit IP adresu kvoli niecomu, tak jednoducho vybrowsuj na Google! plno proxy, kt. su web based, ako CGI alebo si stiahni soft SocksCAP a s nim sa pripajaj na servery, kt. vy-Google!-is.

O tych NZ viem v podstate vsetko, lebo som robil pre jednu firmu 2 roky cca.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
caesar1987
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 02.10.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2006, 0:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Ak sa nemylim, ty nie si z NZ? Neviem o tom, ze by tu bolo nejake satelitne pripojenie. Ani jeden provider v NZ nema priamo k sebe pustenu optiku. Optika konci vo Zapadoslovenskych Energetikach oproti madarskej zakl. skole. Odtial je nasmerovana smerova antena na vodaren. Tam su APcka, server, shaper atd.. Ale to je jedno.

Aby si mal proxy server, ty si ho mozes vytvorit u seba, ale nebudes mat vlastnu IP adresu, kym si ju nezaplatis, lebo net mas od nejakeho ISP. A predpokladam, ze ak sa stale nemylim, tak v NZ ani jeden provider mikro pripojenia nedava verejnu IP adresu a u vsetkych su vsetci klienti za NATkom.

Ked si potrebujes zmenit IP adresu kvoli niecomu, tak jednoducho vybrowsuj na Google! plno proxy, kt. su web based, ako CGI alebo si stiahni soft SocksCAP a s nim sa pripajaj na servery, kt. vy-Google!-is.

O tych NZ viem v podstate vsetko, lebo som robil pre jednu firmu 2 roky cca.
co to bolo za firmu???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Marko5211
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.12.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2006, 9:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

pocuvaj,nechcem byt drzy ale nemozes vediet vsetko takze za prve v rimavskej sobote je optika ...ano je to tak a viem to na 100% vies znami tam robi... minuly tyzden ju dorobili...a dalej programy ako hideIP platinum poznam su to srac..y a rapidshare aj megaupload uz ma proti tomu ochranu...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2006, 13:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Marko5211: Ja som si ta zmylil s jednym userom, tak preto som pisal tak, ako som pisal hore, ze sa jedna o NZ, ale vidiet, nie si z NZ, tak sorry.

PS. Ako vidim, ty si vobec neporozumel, co som ti pisal vyssie, ale hlavne, ze si si rypol. Rolling Eyes

caesar1987: Teraz neviem, ako sa volaju, ale bolo to este davno NZnet.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: