Prva hadka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Eritrocit:asi mas pravdu, bude treba jej dat pokoj, podla jej lahostajnosti a ignoracie to vyzera, ze to fakt chce. Co sa tyka toho, ze sa to nerobi, tak to mate pravdu a fakt ma to dost ranuje
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

krupica_dnb napísal:neviem, v tomto som aj ja blbý.... tiež keď sa pohádame tak vždy doleziem....
A to z jedného dôvodu- nenávidím hádky..... Nemôžem sa pozerať keď sa niekto háda a už vôbec sa nechcem hádať ja- radšej odídem.... ak ťa má rada taxa to určite spraví- motžno chce aby si bol chvíľu v neistote.. Ja by som jej nedal pokoj kým sa to nevyrieši ale pravda že niektoré ženské (za 4 mesiace by si mohol vedieť že ona taká mrcha nie je) to strašne využívajú, tak na to pozor...
Aj ja som bol taký, do dopy kým som nestretol ju!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

MystiQ:A čo si jej vtedy povedal, keď si na ňu vyletel?? Najlepšie asi bude dať jej pokoj.. Otoč kartu. Musí ona dojsť za tebou a keď dojde, tak sa nestavaj do pozoru, ale jej daj najavo, že to trocha prehnala a že ťa to zaskočilo a mrzí ťa to. Veď koniec koncov je to pravda. Len na ňu nevyleť zasa prosim ťa :D
-tiež ale je tu jedna možnosť o ktorej sa nepatrí hovoriť - si jej lahostajný. Možno jej už na tebe nezáleží, kamarátky jej mohli niečo nakecať (hlavne tie žiarlivé) a nebude mať chuť si ta získať.. Držím palce, napíš, ako to prebieha.. :wink:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

pametam si na svoju prvu hadku, ked so mnou priatelka nehovorila narovinu. Zacal som na nu kricat a nakonec som ju odstrcil a isiel domov, celu cestu som premyslal co budem robit ked sa na mna isto kvoli tomuto vykasle a pametam ako na mna ludia po ceste na autobus pozerali ked mi zacali stiekat po tvari slzy a cely som sa triasol. Busom som nakoniec isiel iba jednu zastavku lebo som nedokazal potlacit plac. Doma som to vobec nezvladal a ked bolo najhorsie tak zavolala. Este ten den som ku nej bezal, drzeli sa za ruky a obaja plakali. :roll: od tej doby sa mi daco take nestalo, asi som uz odvtedy nebol da dakoho ako ona taky blazon ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Colortraincleaner napísal:...

:aasmile29: Z tohoto by si všetci mali zobrať príklad.
Aj napriek tomu že sa pohádali, večer si padli do náručia a poučili sa. Bro, za tento príspevok k+. Keby to šlo aj dva :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

yo, keby každé hádky končili takto... :never:
Sperow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sperow »

ja som sa s mojou priatelkou raz pochytil, ale kôli takej kravine, ze som chcel zostat v jednom klube s priatelmi a ju by som iba odkopol domov...
tak sa na mna nahnevala, ze necelé dva dni so mnou ani neprehovorila.. :cry: kebyze to je kôli niecomu horsiemu, nepoviem... ale kôli takéjto kravine.. uplne ma ignorovala....
..uz nechcem zazit taký pocit.... hlavou ti prebehne vela rôznych myslienok... aj tých najhorsich..velmi som sa preto trápil :( ale nakoniec sa umúdrila a este aj ona sa mi ospravedlnila, ze nemala na mna tak vyletiet.. a robit také scený :)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Sperow napísal:ja som sa s mojou priatelkou raz pochytil, ale kôli takej kravine, ze som chcel zostat v jednom klube s priatelmi a ju by som iba odkopol domov...
tak sa na mna nahnevala, ze necelé dva dni so mnou ani neprehovorila.. :cry: kebyze to je kôli niecomu horsiemu, nepoviem... ale kôli takéjto kravine.. uplne ma ignorovala....
..uz nechcem zazit taký pocit.... hlavou ti prebehne vela rôznych myslienok... aj tých najhorsich..velmi som sa preto trápil :( ale nakoniec sa umúdrila a este aj ona sa mi ospravedlnila, ze nemala na mna tak vyletiet.. a robit také scený :)
po akom case sa umudrila???
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Inak ja som mal po prvej hádke dobrý pocit a to som u vtedajšej holky (teraz neviem, či som s ňou už chodil alebo nie) narobil taký cirkus že až. :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kurnik, uz to je tyzden a stale sa nic nepohlo :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dobre Mistiq: Nemení svoje správanie? Začni sa k nej správať tak ako ona k tebe. Možno o tom vnútorne nebudeš presvedčený, a bude ťa to doma trápiť, že sa k nej správaš škaredo, ale možno jej to dojde.
Nechcem ti tým povedať aby si k nej bol ako pes. To určite nie. Buď k nej taký, aká je ona k tebe.

Skúšal si sa s ňou o tom porozprávať?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Dobre Mistiq: Nemení svoje správanie? Začni sa k nej správať tak ako ona k tebe. Možno o tom vnútorne nebudeš presvedčený, a bude ťa to doma trápiť, že sa k nej správaš škaredo, ale možno jej to dojde.
Nechcem ti tým povedať aby si k nej bol ako pes. To určite nie. Buď k nej taký, aká je ona k tebe.

Skúšal si sa s ňou o tom porozprávať?
to je v tom, ze od zaciatku tyzdna je chora a navsteva u nej nie je mozna(viacero dovodov), no vcera som jej prezvonil a odzvonila hned :)
midnight_man
Guru
Guru

prva hadka?

Príspevok od používateľa midnight_man »

prva hadka? heh,,ked som prisiel neskoro ,,mali sme ist von a prisiel som o 45 min neskor,,,cely vecer som zehlil..zehlil..mojkal... :-),,a nakoniec sa mi podarilo...baby si na taketo veci strasne potrpia,,,pozor na to,,,aj tak uz niesme spolu,,ale toto si pamatam,, :-(
Sperow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sperow »

MystiQ napísal:to je v tom, ze od zaciatku tyzdna je chora a navsteva u nej nie je mozna(viacero dovodov), no vcera som jej prezvonil a odzvonila hned :)
mozno ju to uz preslo.... mozno... moju to preslo po 3 dnoch.. ked som jej to dal najavo, ze uz ma nebaví hrat sa na toho, ktorý za to vsetko môze... nech si uvedomí pre akú kravinu sa nahnevala... a odvtedy uz nebola ziadna taká hádka.. a to chodíme spolu cca 1,5 roka :wink:
--k babám sa netreba správat len najlepsie ako sa dá... treba nech pocítia, ze si vás musia aj zasluzit :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MystiQ: To že ti odzvonila je super, ale ešte to nič nemusí znamenať. Keď si na mňa spomenie kamarátka, a prezvoní mi, tiež jej odzvoním :? Ale predsa nebudeme pesimisti.
Takže ak odzvonila, skús jej napísať niečo pekné. Nie nejakú básničku z internetu.
Niečo v zmysle že je ti smutno že je chorá, chýba ti a už sa tešíš kedy bude zdravá ako rybyčka :) Veď ty si to už nejako sformuluješ.
A uvidíš aká bude reakcia, podľa nej sa zariadiš čo ďalej.
Dúfam, že to dobre dopadne :)

Teraz ma napadlo. Keď ma nechala priateľka a doma som večer sedel pri káve bol neskutočne krásny západ slnka. Obloha bola krvavo červená, tie farby dodnes mám pred očami. Napísal som jej:,, Lucinka, pozri sa vonku, aký je dnes krásny západ slnka. Mrzí ma, že sa naň pozerám sám... Prajem ti krásne sníčky. " Erik
Neodpísala, ale od jej bratranca som sa dozvedel, že po tejto sms-ke sa veľmi rozplakala...
Chcem ti tým povedať že by si jej mohol napísať niečo, čím by si jej naznačil, že ju máš rád a že ti chýba...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj, môže byť že ti len chce dať pocítiť aké to je keď ti chýba- možno si sa aj ty choval trochu ľahostajne alebo to tak cítila a chce ti to dať pocítiť tiež... Určite si to čo najskôr vydiskutujte a potom daj vedieť ako si dopadol :)
no tiež sa mi pár krát stalo že mi toto baba spravila, že ma nechala pár dní na pochybách a keď sme sa stretli povedala že to bola taká skúška že ako sa zachovám.... Vždy som sa tak na$ral že som ju niekam poslal- nezmášam to...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sperow napísal:mozno ju to uz preslo.... mozno... moju to preslo po 3 dnoch.. ked som jej to dal najavo, ze uz ma nebaví hrat sa na toho, ktorý za to vsetko môze... nech si uvedomí pre akú kravinu sa nahnevala... a odvtedy uz nebola ziadna taká hádka.. a to chodíme spolu cca 1,5 roka :wink:
--k babám sa netreba správat len najlepsie ako sa dá... treba nech pocítia, ze si vás musia aj zasluzit :wink:
Hovoríš mi z duše!

Ale inak ako tu podaktorých (eritrocit) čítam, mám nutkanie napísať jednej kamarátke,že ju mám rád a záleží mi na nej. :) A to ja takéto často nerobím, teda len zriedka.
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Aj ja som mal nieco podobne.Bolo to strasne,ten pocit ist domov a vediet ze mas nieco nedokoncene.Nieco ta stale hrizie na dusi!!
Len som sa chcel spytat ako to dopadlo??
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To nutkanie ma už prešlo, bo sme sa chytili zasa a pre kravinu na mňa vybehla a vlastne nechápem doteraz čo sa stalo. Ale čo, nedá si vysvetliť (nie že by bolo veľa čo) tak čo už...
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Ja som mal tiez taku priatelku, vcera sme sa rozisli... A ona sa vedela urazit na kazdej malickosti, urazala mojich kamaratov, ktori jej nic neurobili... Ale z nej vyzarovalo nieco a stale som ju mal rad. Bola jak ta z reklamy na kofolu :D
Napísať odpoveď