Prve stretko

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Gangy napísal:Ale co robis vedu...
Stretnete sa a trocha sa porozpravate, pytaj sa na nu, co ju bavi, co pocuva/pozera/cita a ake ma zaujimave hobby, samozrejme musis pouzit dostatok "aaale vazne aj ja!" a "to som vzdy chcel skusit". Bud hlavne zovialny a ked sa uvolnis tak chodte spravit nieco spontanne a blaznive. Nakoniec povedz ze v poslednom case ta uz nic nebavilo a citil si sa pod psa a tak jej dakujes za nadherny vecer ktory ti konecne zdvihol naladu a dufas ze si to este velakrat zopakujete. Vypocuj si ako sa zachechce, usmeje, pozeraj sa jej s jemnym usmevom 3,5 sekundy do oci a potom ju pobozkaj.

Tamtaradaaaaa :arrow: Happy End.

//Nedavaj si ziadne poldeci, bude z teba tiahnut.
radsej nech z neho tiahne nez keby sa tam mal posrat od tremy....resp nech si da a nech si vyplachne niecim usta abo umyje zuby..a je to..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

SchYzo napísal:radsej nech z neho tiahne nez keby sa tam mal posrat od tremy....resp nech si da a nech si vyplachne niecim usta abo umyje zuby..a je to..
Nema 10 rokov, z nicoho sa neposere a tym ze si umyje zuby alebo vyplachne papulu neodstrani zapach alkoholu tak tu netrep kraviny.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Nema 10 rokov, z nicoho sa neposere a tym ze si umyje zuby alebo vyplachne papulu neodstrani zapach alkoholu tak tu netrep kraviny.
hej zato ty si velky frajer bo to vies atd...poviem ti novinku, nie kazdy je taky ostrielany macher ako ty
Gangy
Darca
Darca

SchYzo napísal:hej zato ty si velky frajer bo to vies atd...poviem ti novinku, nie kazdy je taky ostrielany macher ako ty
Ano, ja viem ze ked si yebnes tvrdeho tak ho bude citit aj ked si umyjes zuby lebo to so zubami nema nic spolocneho ty expert. Nikdo nemusi byt ostrielany macher aby sa dokazal rozpravat s opacnym pohlavym, staci ked to nieje dement. U teba uz si ale taky isty niesom.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ale chalani.. sprostym urazanim nic nevyriesite.. dohodnite sa na stretnuti a pobite sa.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ano, ja viem ze ked si yebnes tvrdeho tak ho bude citit aj ked si umyjes zuby lebo to so zubami nema nic spolocneho ty expert. Nikdo nemusi byt ostrielany macher aby sa dokazal rozpravat s opacnym pohlavym, staci ked to nieje dement. U teba uz si ale taky isty niesom.
hoho pozrime ho, silne reci...on nejde von s nejakou kamaratkou pokecat si ale ide na rande uz to pochop...a chlapce 2x si rozmysli ci ma budes nazyvat dementom :wink:
/edit: michau aj to je moznost ale nerad ublizujem ludom...
/edit2: gangy pises o dementoch a tvoj komentar ku karme ti nejak nenahrava v tvojej "inteligencii" :lol:
Gangy
Darca
Darca

SchYzo napísal:hoho pozrime ho, silne reci...on nejde von s nejakou kamaratkou pokecat si ale ide na rande uz to pochop...
Nieje to prvy krat co sa tu do mna opieras kvoli tomu ze ti poviem ze pises kraviny a urcite ani posledny, toto je ale fakt genialne. Ak si ty tak asocialny ze ak ides na rande potrebujes si nieco yebnut tak ti to neberiem ale brat to ako samozrejmost a radit to tu ostatnym je debilita. Asi si toho ale vela nevypil, inak by si vedel ze alkohol citit z hrtana/zaludka a tak dalej, takze umytie zubov je asi tak platne ako ked sa ty snazis utriet si sam zadok - proste to nejde prec.
SchYzo napísal:a chlapce 2x si rozmysli ci ma budes nazyvat dementom :wink:
:smt046 Si dement. Chces adresu?
SchYzo napísal:pises o dementoch a tvoj komentar ku karme ti nejak nenahrava v tvojej "inteligencii" :lol:
Tvrdit ze sa chalan nemoze normalne rozpravat s dievcatom bez toho aby si dal poldeci nenahrava tej tvojej. Ako som ti napisal do karmy ostatni sa nemusia naje*** aby zo seba dostali slovo.
SchYzo napísal: a ak ta nahodou niekedy stretnem tak ti toho dementa napcham naspat do huby :wink:
Vela stastia.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ok koncim toto, nestojis mi za to iba co sa na tebe kosim :lol:
nebudem ti tu davat dalsie argumenty lebo ty by si dal zas dalsie atd, mudrejsi ustupi a tak ustupujem. este jedno, nepamatam sa kedy si mi predtym pisal ze pisem kraviny. a ak ta nahodou niekedy stretnem tak ti toho dementa napcham naspat do huby :wink: howgh.

a autorovi temy uz len to poviem ze vela stastia, nech to dopadne akokolvek neklesaj na duchu...a pochval sa nam ako to dopadlo :wink: :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

SchYzo napísal:..a autorovi temy uz len to poviem ze vela stastia, nech to dopadne akokolvek neklesaj na duchu...a pochval sa nam ako to dopadlo :wink: :)
ak si bude pamatat, a nebude mat okno...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Klidek chlapci ja si vazim rady vsetkych ... Mozno z toho ani nic nebude no uvidime ,ale uz mi z toho drbe riadne :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som si povedala, nejde o život, nejde o nič. Potom by som sa v duchu uistila, že som dobrá, mám na to, určite to zvládnem, aj keď by som si to v skutočnosti nemyslela, ale treba si zdravo zdvihnúť sebavedomie. :wink: O čom kecať? No pokiaľ sa aj ona bude snažiť niečo povedať a nenechá to na teba, tak to bude v pohode. Zaujímaj sa o ňu, čo rada robí, čo ju zaujíma, čo plánuje na leto atď, to zvykne zabrať. :) A daj vedieť, ako si dopadol! GL
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

nemyslel som si, ze to niekedy poviem, ale gangy ma pravdu.... seslop nic... skus sa pozret na to z druhej strany.. ak by tebe prisla na 1 rande dievcina, s ktorej by tiahol alkohol... no dakujem pekne za taky vecer...

ved sa o nic nejdena.. neni tazke si najst temu na rozhovor... len sa netreba zaseknut a dlho mlcat... ako som povedal... rozpravaj o sebe a pytaj sa na nu... a gangy ti dobre radi, ked bude citit, ze sa zaujimas o nu ako o osobu, tiez sa bude citit prijemnejsie... GL :wink:
SchYzo napísal:radsej nech z neho tiahne nez keby sa tam mal posrat od tremy....resp nech si da a nech si vyplachne niecim usta abo umyje zuby..a je to..
tvrdis, ze ked si vypijem a sadnem za volant a capnu ma chlpaty, tak o*ebem alkohol tester, ak si umyjem pred tym zuby? :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Napady s alkoholom mozes podla mna s kludnym svedomim ignorovat. Ten z Teba atraktivnejsieho cloveka nespravi a rozpravat dokazes aj bez toho.

Pozri jedine co Ti k tomu mozem povedat je asi tolko, ze na tomto Tvojom stretnuti nestoji Tvoj zivot. Je to skratka...rande no. Co viac dodat. Ak to pojde dobre, bude to preto, ze ste si zrejme sadli, rozumeli ste si a nieco by z toho mohlo vzniknut. Ak to nevyjde, tak je to podla mna presny opak toho co som pisal par slov dozadu, skratka sa k sebe nehodite. Podla mna je to cele o tomto, ak sa k sebe s nejakou holkou nehodite tak ziadne rady ci skusenosti inych tento fakt nezmenia.

Cize ziadny strest, hlavne, sa toho prosim Ta neboj, ved predsa o nic nejde. Ak bude dobre, tes sa, ak to pojde zle, skusaj inde...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

T= Ty
O= Ona

T: Ahoj
O: Nazdar
T: Čože ako žiješ?
O: A v celku sa to dá, ale v poslednej dobe je akosi teplo
T: No to je, inak ked ti to teplo tak vadí, čo nechodíš na kupaliska?
O: :-) aj by som chodila ale neni s kým alebo neni čas
T: Kludne pod so mnou, ja mam času dosť
O: No ved ešte uvidim, dám ti vedieť :-) a ty sa ako máš?
T: Celkom fajn, blablabla...
O: blablabla
Ked budete sa lučiť T: Inak, v poslednej dobe sa nudievam ale ako vidim, ty ma dokážeš velmi pekne naladiť :-)
O: (pekne sa usmeje na teba alebo povie) no to isto, si nerob srandu aspoň :-)
T: Nie fakt nerobím, aha (daš jej pusu, ona bude v šoku a máš to ;-) )

To je tak v krátkosti, už mi moc nepáli, je noc a dnes ani včera som nespal tak s rezervou :lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no vidim ze zachvilu budeme riesit problemy ako sa pozdravit..ehm :D taka tema tu uz 200% bola :D
taakze, poprve reagujem na gangyho, pisal nieco v zmysle ze ma hovorit ze suhlasi s jej zalubami atd, podla mna by si ju nemal klamat...mal by si to maximalne trocha prikraslit, a ked napriklad ta nieco vobec nezaujima tak jej to povedat..normalne slusne, hodit do toho trocha vtipu, a nieje problem :) aspon umna nieje, ked je normalna pochopi, samozrejme jej nehovor ze vsetko co ona ma rada ty nemas rad, ale to asi nebude :D
poldo by som si nedal :) bud sam sebou, ako keby si sa bavil s niekym koho uz dlho poznas, snaz sa byt priatelsky, trema opade po par minutkach - dovtedy mozes byt kluudne nervozny, nikto ta zato nebude bit, ked je holka taka povaha ze jej to mozes povedat, tak jej povedz, sorry som nervozny, mozes hodit kompliment, nieco vymysliet, je vela variant ;) GL
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ako radili ini, bav sa s nou o tom co radi robite, vase hobby, cinnosti, bavte sa o skole/praci...atd tento fakt navazuje na dalsie a dalsie temy, takze nudza o rozpravanie by asi nebola pretoze asi cez pokec ste si urcite vsetko nepovedali. GL :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

este jedna otazocka - ako dlho sa uz na tom ,,pokeci,, poznate ? pretoze ak uz aj rok a pod. tak rozhovor s nou o tom co ju bavi, a ake ma zaujmy nebude asi moc vhodny kedze to by za ten dlhsi cas uz davno zistil aj cez net ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja by som ju zobral s partou von ... tam sa ukazuje prava tvar :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som prvé stretko volila vo dvojici. Predsa len v tlupe kamošov, ktorí sú skoro ako tvoja rodina sa nemusí cítiť vôbec dobre, skôr stiesnene a málo uvoľnene. :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak asi pri zoznámení by sa dala aj pusa. Ale podla toho či je hamblivá či nie :oops: A ďalej to asi bude už len na tebe ako ďalej s tým naložíš. Veď buď stále aký si bol a nebude podla mňa podiel. Možno budeš trochu nervózny ale to sa časom poddá, ja som trochu veru bol :P ale potom to bude ok. Skús veru ju na niečo pozvať a kecať ohladom toho ako cez net a isto to bude podobé ako, keď si píšete len s tým rozdielom, že sa aj vidíte :lol: Tak vela lucku v tom tvojom stretku ;) :P
Napísať odpoveď