|
| Autor |
Správa |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1465 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:02 Predmet: Prve stretko |
|
|
Zdravim takze po dlhom case potrebujem pomoc , idem von s dievcatom ,spoznali sme sa cez pokec , ma tam fotky ona aj ja ... mne sa celkom paci a ona mi navrhla sttretko ... Ale som strasne vystresovany ,ced to poznate .Hodte mi nejake vdacne temy o com zacat kecat ,ci jej dat pri prichode pusu a tak ... pliiiis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:03 Predmet: |
|
|
| Be yourself... no matter what they say.[sting] |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1227 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:03 Predmet: Re: PRve stretko |
|
|
| Joxxo napísal: |
Zdravim takze po dlhom case potrebujem pomoc , idem von s dievcatom ,spoznali sme sa cez pokec , ma tam fotky ona aj ja ... mne sa celkom paci a ona mi navrhla sttretko ... Ale som strasne vystresovany ,ced to poznate .Hodte mi nejake vdacne temy o com zacat kecat ,ci jej dat pri prichode pusu a tak ... pliiiis  |
no to zalezi na tebe, ak si trufas tak jej pri podavani ruk daj aj pusu na lica podla mna tym nic nepokazis. a temy to musis vediet ty co ju zaujima apod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1465 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:05 Predmet: |
|
|
Mi chau : I dont understand . Sorry btw. ked som nervozny co budem nemozem byt sam sebou ... ?
Schyzo , no moje zoznamovanie alebo stretko nikdy neprebiehalo takto toto je prve takeho typu ,ale ved niekto musi vediet vdacnu temu ,mlebo ja zacnem kecat co si nes jedla .kurnik |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
Ja len ze ak sa budes pretvarovat a nakoniec to vzjde nebude to tvoja priatelka ale priatelka Joxxa vymysleneho. Skus sa uvolnit. Predstavuj si ze sa jej stal strasny trapas a ze je tez ohromne nervozna..
//hlavne spomen ze ma poznas.. to na ne zabera  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1227 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
Mi chau : I dont understand . Sorry btw. ked som nervozny co budem nemozem byt sam sebou ... ?
Schyzo , no moje zoznamovanie alebo stretko nikdy neprebiehalo takto toto je prve takeho typu ,ale ved niekto musi vediet vdacnu temu ,mlebo ja zacnem kecat co si nes jedla .kurnik |
daj si jeden-dva poldeci pred tym aby si sa uvolnil, pomoze to a nechcem vyzerat ze sa aj vyznam ale napadlo ma ze by si jej mohol nieco aj pochvalit (viem je to otrepane ), ale temy ma fakt ziadne nenapadaju ja sam nemam s holkami moc o com kecat tak v tomto ti neporadim...sice parkrat sa uz stalo ze som kecal aj celu noc s nejakou ale to az po par pivach (no par...trocha viac ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
Mi-chau : nj musim ta spomenut
schyzo : len akurat su vsetci v obivacke a nechcem tam liezt po flasku , a kupovat sa mi nechce ... no to s tym pochvalenim som planoval ... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:11 Predmet: |
|
|
Mi-chau : nj musim ta spomenut
schyzo : len akurat su vsetci v obivacke a nechcem tam liezt po flasku , a kupovat sa mi nechce ... no to s tym pochvalenim som planoval ... |
tak ma napadlo: spytaj sa jej ake ma zaujmy..ako bude prazdninovat..ako ide skola..a toho sa chyt...ak bude odpovedat len jednoslovne "ano/nie" tak sa na to rovno vybodni lebo to nema buducnost..tot moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2297 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
| spravaj sa tak ako sa spravas stale, "pozna" ta takeho aky si, teda ostan sam sebou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SmrtiKridlo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.05.2008 Príspevky: 23 Bydlisko: BA- Drubravka =) Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
| =)) bud sam sebou predstav sa spytaj sa jej aky mala den =D a zacni kecat o tom co ta napadne =)) ja napr s tymto problem nemam... =) ja skour potom ked sa mi moc paci spravit krok =D 2 aaa to uz som v P =)) ale ty budes lepsi vsak ze? =´) |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 242 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
Ked ona tebe navrhla stretko, tak to mas vyhodu [ ma o teba asi zaujem ] Takze nic ine ako spravat sa tak ako za normalnych okolnosti ti neostava, ale zase ju moc nevychvaluj, ani seba, lebo to bude trapne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 300 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
je blbost planovat si dopredu rozhovor.... rozpravaj o sebe a pytaj sa na nu... alebo najlepsie je, ked ju vezmes do kina.. tam nebude vela moznosti konverzacie... po kine chodte za kofolu a rozpravajte sa o filme... a tema je na svete |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
s tým poldeci súhlasím na uvoľnenie veľmi dobré, a hlavne nestresuj (nemáš,čo stratiť) tvár sa prirodzene ako zvyčajne a pokús sa nadhodiť nejakú rozumnú tému (ktorá by mala zaujímať oboch) a konverzovať občas medzi rečou nejaký kompliment možno pri rozlúčka pusu na líčko (možno, ak by si videl, že má záujem tak aj na pery )....
prajem veľa šťastia  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:35 Predmet: |
|
|
ak ma o teba zaujem aj ona tak aj ona bude mat snahu rozvijat konverzaciu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2559 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 21:39 Predmet: |
|
|
Ale co robis vedu...
Stretnete sa a trocha sa porozpravate, pytaj sa na nu, co ju bavi, co pocuva/pozera/cita a ake ma zaujimave hobby, samozrejme musis pouzit dostatok "aaale vazne aj ja!" a "to som vzdy chcel skusit". Bud hlavne zovialny a ked sa uvolnis tak chodte spravit nieco spontanne a blaznive. Nakoniec povedz ze v poslednom case ta uz nic nebavilo a citil si sa pod psa a tak jej dakujes za nadherny vecer ktory ti konecne zdvihol naladu a dufas ze si to este velakrat zopakujete. Vypocuj si ako sa zachechce, usmeje, pozeraj sa jej s jemnym usmevom 3,5 sekundy do oci a potom ju pobozkaj.
Tamtaradaaaaa Happy End.
//Nedavaj si ziadne poldeci, bude z teba tiahnut. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|