Prvy krat v bare alebo na diskoteke
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
bolo to uz davno ale co som tak lapal po spomienkach mohol som mat 12/5 roka a to mi strastne lepilo aby ma tam pustili a naliali kofolu hehe , no na diskoteke to som bol uz aj v 10 rokoch viem ze jeden ucitel taky mlady robil prosti drogovu diksoteku tak tam pustal aj decka .. teraz ked sedim v bare alebo zda sa ze v pohode podniku pridu tam napite 13-14-15 je mi na grc
ja som v 12-13 neskusal ,,chlastat" proste jasne alkohol som skusil ked som mal 5-7 rokov prilezitonstne na novy rok a podobne a k tomu som sa neviazal a je to tak aj teraz kto ma nuti do niecoho tak ho kopnem do vajec nemam rad frazy ved daj si nebu srab a spol mne alkac moc nechuti 
-
Lord PROXI
King
no ehm BUNKER naposledy ked som tam bol sa tam odohravali akesi konfliktynordkapp_pb napísal:... hmm v bare asi v nejakych 14tich ( supovy BUNKER ), a na disko asi v 15 alebo tak nejaky ( a od vtedy asi uz iba 3 kratLOL ) ...
A k teme: bol som asi tak v 15tich po prvy krat a uz ma to nejak v poslednej dobe nelaka... su aj lepsie sposoby zabavy...
-
erytrocyt
VIP
No v bare som bol prvý krát ako 14 ročný. So spolužiakmi zo základnej školy sme sa trošku išli hrať na dospelých a potrapošiť do jedného baru
. Už si nepamätám, ktorý to bol, no viem, že čašníčka všetkých vyhodila okrem mňa, pretože vždy som vyzeral staršie a prišiel som za nimi asi 20 sekúnd neskôr. Vchádzal som dnu a akurát ich vyhadzovala
Tak som urobil akože nič a potom som za nimi vyšiel. V 14 som vyzeral na 17, to len pre infošku.
Na diskotéke 14 ročný : táborová diskotéka, all night, diskotéka na ktorú sa nezabúda...Niektoré veci sa v tú noc stali po prvý krát
Prvý zaľúbený tanec s dievčaťom, prvé bozky , prvé zaľúbené pohľady, prvá nočná prechádzka s dievčaťom, plná strachu, neistoty, ale zároveň nadšenia či očakávania a neopísateľnej krásy... To bolo tak ukrutne romantické, že až strach. 
Na diskotéke 14 ročný : táborová diskotéka, all night, diskotéka na ktorú sa nezabúda...Niektoré veci sa v tú noc stali po prvý krát
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
bocian
Light Professional
Re: Prvy krat v bare alebo na diskoteke
ked som mal 13Rewler napísal:Zaujima ma kedy a za akych okolnosti ste boli prvy krat v bare alebo na diskoteke
-
Smiling...
Light Expert