PS2

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Spiro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PS2

Príspevok od používateľa Spiro »

Takze idem kupovat PS2 a chcem aby ste sa vyjadrili k tomu na co si mam dat pozor a co skontrolovat aby som sa neobabral.Kto ma doma ps2 urcite viete co sa kazy atd ;) THnx
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PS2

Príspevok od používateľa Cenayus »

spiro napísal:Takze idem kupovat PS2 a chcem aby ste sa vyjadrili k tomu na co si mam dat pozor a co skontrolovat aby som sa neobabral.Kto ma doma ps2 urcite viete co sa kazy atd ;) THnx
ides kupovat ps2 z druhej ruky tak to myslis asi ze?..
lebo na novych asi vela chyb nenajdes:-)) cest vinimkam..takze ?

pozhnas take ze nesud knihu podla obalu.....tu to platit rozhodne nebude ak bude doskriabana a tak tak to bude asi svedcit o tom akjo sa dotycny o nu staral a ako si ju setril....
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

no tak ja by som si pozrel hlavne mechaniku či nejak nevŕzga alebo niečo podobné dalej skontroluj kable či sú nepoškodené a podla toho jaký je to kabel či ti to pojde farebne norma PAL alebo ntsc skontroluj joysticky hlavne analogy či nejak nebehajú volne alebo nejak nevypadávajú a či fungujú dobre tlačítka na dotyk lahko a či sa nezasekávajú. dalej počúvaj či mechanika neškrabe hlavne ked je playko po stojačky potom skontroluj vstup na pamaťovku či tam nie je niečo vopchate pozri či nechýbajú kryty ako na disk a hlavne aby nevypadávali napájací a telkový kabel proste aby sami nevypadli s playka von dalej jak k tomu bude dávať ovládač jako na dvd hm tak skontroluj či idú všetky tlačidlá a či nie je nekjak inak poškodený a spýtaj sa ho hlane na čip jaký je tam ja osobne mám matrix II je to super čip číta všetko čo tam dám. a ešte skontroluj to otočné tlačítko čo je na mechanike či ide lahko zatial toto ak ma napadne napíšem ešte :D
A pýtal si sa čo sa hlavne kazí hm tak sú to tie analogové páčky vylogajú sa alebo niekedy sa zasekne mechanika kamošovi sa to stalo na ps2 tej striebornej a dalej jak má strieborné yoisticky tak sa farba zošúcha a budú čierne ako klasicky :D
Napísať odpoveď