PS 3
Tak procesor ma lepsi Xbox, ale grafika je urcite lepsia v PS3 a tu ide skor o grafiku by som povedal. Ma viac rozhrani a tak podobne...
Takze PS3 je urcite lepsia, ale znova ci az o taky cenovy rozdiel...
Len poopravim, ze PS3 ma rozhodne lepsie CPU nez XBOX, hrubu vypoctovu silu ma neporovnatelne silnejsiu.will.i.am napísal:Tak procesor ma lepsi Xbox
Procesor ma lepší x-box?
z krabíc v brlohu na takmer každom titule, žeby?Toy M@ch!n3 napísal:uplink: kde si zobral ze na xbox nie su tituly pod 1080p? myslim ze vsetko hry na xko su len 720p alebo menej (mozno tie z Xbox Arcade maju 1080p)
Toy M@ch!n3 napísal:to je pekne ze hra podporuje 1080p ale to nic nemeni na tom ze sa to len upscaluje z 720p
Aj keď je to len upscalnuté, nič to nemení na fakte že na krabicu sú lepšie spravené a vyzerajúce hry. Spýtajte sa ľuduGangy napísal:LOLZ, zeby upscaling?
Nie nedá sa "zachipovať" Bohu žiaľ. Idú na nej len originálky a hry z PSN, ktoré si stiahneš. Jeden z dôvodov, prečo majú tak mnohí ľudia flashnutý x-box a nie tak mnohí PS3...drobinho napísal:Prosím vás dá sa PS 3 zachipovať?
Ja mam z viacerych tvojich postov pocit, ze s tebou nikdo nema zaujem komunikovat a tak lezies do tem kde vedome riskujes ze zas len zatrepes chu**** ako brno. Pripadas mi ako Dj-xXx, stym rozdielom ze ty uz nemas 13 rokov ako on. A to je dost smutne.uplink napísal:Gangy, máš aspoň jednu z týchto dvoch konzol, alebo si proste len potreboval rýpnuť? Z viacerých postov mám pocit že máš obrovský pocit menejcennosti a kompenzuješ si to "tvrdými" postmi a odpismi. Pripadáš mi ako šváb z MiB, s tým rozdielom že nemáš neobmedzenú silu ako on