|
|
|
| PS3 or Xbox360??? |
| PS3 |
|
56% |
[ 33 ] |
| Xbox360 |
|
43% |
[ 25 ] |
|
| Celkom hlasov : 58 |
|
| Autor |
Správa |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 10:51 Predmet: |
|
|
Xbox 360
PS 3
Tak procesor ma lepsi Xbox, ale grafika je urcite lepsia v PS3 a tu ide skor o grafiku by som povedal. Ma viac rozhrani a tak podobne...
Takze PS3 je urcite lepsia, ale znova ci az o taky cenovy rozdiel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 975 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2007, 14:10 Predmet: |
|
|
| no ja mam doma PS3 a som maximlane ... pripajat k normalnemu tv som to este nepripajal ale na HD LCD je to krasne, hry maju dobru grafiku, a je to vlastne multimedia center ... citacka kariet, DVD, bluray, mp3, a pod .. ja by som jedine PS3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1804 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2007, 16:12 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
| Tak procesor ma lepsi Xbox |
Len poopravim, ze PS3 ma rozhodne lepsie CPU nez XBOX, hrubu vypoctovu silu ma neporovnatelne silnejsiu.
V prospech XBOXu hovori cena a mnozstvo dostupnych titulov, v prospech PS3 hovori vykon a bluray. Ja osobne nie som prave konzolovy, ale ak by mi slo o hernu konzolu, vezmem si podstatne lacnejsi xbox, aj kvoli tomu, ze vyvoj hier pre tuto konzolu je jednoduchsi a myslim ze vzdy na nu bude dostupnych viac hier ako v pripade PS3.
Ak ale potrebujem domace multimedialne centrum, tak je funkcne lepsi PS3. |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 10:20 Predmet: |
|
|
| KoCi napísal: |
| Len poopravim, ze PS3 ma rozhodne lepsie CPU nez XBOX, hrubu vypoctovu silu ma neporovnatelne silnejsiu. |
jasne pozeram este raz a mas pravdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 773 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
Inak jak je to u tychto novych konzol s hranim zaloznych hier???
Potorebujem asi tiez nejaky chip co?Alebo normalne napalim na PC a ficim...to asi nie Lebo na TL su hry jak na PS3,Xbox360,Wii....
Tak ma zaujima kde by sa dal kupit nejaky chip,alebo kolko taka uprava stoji,a ci vobec treba upravu a tak...
Lebo by som celkom aj isiel do nejakej next gen konzoly len kupovat hry eeeeeeee  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1610 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 21:53 Predmet: |
|
|
| moj subjektivny nazor je ze xbox sa oplati viac nepytajte sa preco |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2398 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2007, 17:38 Predmet: |
|
|
nechcem zakladat novu temu, ale pozeral som nejake videa na youtube ohladne wii. v japonsku je to teraz trend, tu nikto ani neodpise na prispevok co zabrdol do wii. ja keby som si mal vybrat, tak jedine wii napriklad taky box tam nebol zly a celkovo aj tie sporty. zatial je to len v plienkach, ale aj tak to vyzera celkom dobre. co takto doplnit do hlasovania wii? ja by osm bral asi to |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|