Pseudohacker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

to mohol aj ten chalan hned zistit, ze je to daka blbost. s babami to tak lahko nejde :P
"J"
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa "J" »

To je sranda.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No bud to mohlo byt takto:
GothaR napísal:No zaujimave, ale nezdalo sa mi to, ze ten vojak, ktory by mohol mat odhadom 40 rokov tak dobre poznal styl pisania mladych na icq :) Potom to, ze najprv tvrdil, ze je vysetrovatel, potom povedal, ze je iba operator a sadzbu necha na vysetrovatelovi.
Ale tipoval by som to na to, ze holka si s niekym pisala, ale prisiel tam aj jej kamos, ktory sa rozhodol zabavit :) Lebo ak by to mal byt premysleny fake s tym, ze sa zoberie zaciatok rozhovoru s babou a potom sa to dopise s vysetrovatelom, tak by to bolo premyslenejsie, ale vyzeralo to byt pisane "real-time"
Takze celkovo je to podla mna fake, ale s tym, ze ten chudacik nevedel kolka bije a zozral to aj s rybarskou lodkou :)
alebo to bol fake, proste dvaja chalani sa nudili...

alebo si z neho mohol naozaj aj vystrelit, ved ked niekomu nazenie niekto strach, tak aj zabudne, co a ci naozaj nieco...(zo mna si raz asi 2 a pol roka dozadu urobil kamarat s jeho kamaratom srandu, ohladom nakup a konzumacie alkoholu maloletych a tiez som mal chvilu bobky :D...ten jeho kamarat mi volal ako policajt, ale boli tam nejake nezrovnalosti...a nakoniec mi zavolal ten kamarat, ze to vsetko bol for :D)

A na stranke armada.sk nie je momentalne uplne nic.

Inac, teraz ako rozmyslam to s tym snenezim sa mi nezda, ved vobec neboli v rovnakom meste (keby to bol admin tej stranky)...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sagittarius napísal:Inac, teraz ako rozmyslam to s tym snenezim sa mi nezda, ved vobec neboli v rovnakom meste (keby to bol admin tej stranky)...
nie je problem zistit ake je pocasie v KE. staci kuknut nejaku webkameru, pocasie, zavolat niekomu a mozes potom kludne napisat, ze vonku je chumelica :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nj.. celkom zaujimave citanie.. kto vie... ale ako by vedel o tych francuzskych a rakuskych proxy ?
a o tom servry v BB
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

aj tak s tou chumelicou zacal ten chlapec

ale bol kvalitne dokakany ale bola to kvalitna namotavka....precital som taky dlhy clanok....a zvrtlo sa to az na konci..to ste mihli powedat aj skor :D
Napísať odpoveď