To už je Psybient.dallas96 napísal:Odporucam este Shpongle
Psychedelic (Trance,Rock)
Re: Psychedelic (Trance,Rock)
Psy-Trance a ako aj iné odvetvia tejto hudby sú velmi zvláštne je to niečo úžastné čo nemôže vytvoriť len taký obyčajný human, táto hudba je tipická svojim rytmom a psychadelikími zvukovími efektmi. Je to jediný hudobný štíl ktorý dokáže dostať človeka do tranzu bez použitia drog a omamných látok. Nalepšie je ked je v lese na priestrannej lúke akcia, stovky ľudí sa sa premávajú pomedzi stromy a nesmierne množstvo stroboskopov všade okolo teba bliká a svieti a točí sa ... je to úžastný zážitok byť na Psy-Akcií. 
Re: Psychedelic (Trance,Rock)
ehm, a to kde sa stovky ludi premavaju pomedzi stromy ? este nikdy som nevidel stroboskop na psy akcii (zeby to k psy vobec nepatriMagicMan napísal:Psy-Trance a ako aj iné odvetvia tejto hudby sú velmi zvláštne je to niečo úžastné čo nemôže vytvoriť len taký obyčajný human, táto hudba je tipická svojim rytmom a psychadelikími zvukovími efektmi. Je to jediný hudobný štíl ktorý dokáže dostať človeka do tranzu bez použitia drog a omamných látok. Nalepšie je ked je v lese na priestrannej lúke akcia, stovky ľudí sa sa premávajú pomedzi stromy a nesmierne množstvo stroboskopov všade okolo teba bliká a svieti a točí sa ... je to úžastný zážitok byť na Psy-Akcií.
moj clovekZera'Thull napísal:Mám strašne veľa tejto hudby, z čoho najlepšie je asi "1200 Micrograms", "Hallucinogen" a "Dark Soho"(prípadne Chi-Ad , Astral Projection, ...)
Ak sa ti páči tento štýl, to 1200 micrograms odporúčam
btw. odporucam aj Man With No Name. s tym som vlastne zacal. alebo aj Suria
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Yep, trafili ste mi klinec po hlavicke
Tento styl (psy-trance) vcelku mozem a ak mate moznost odporucam slovenskeho DJ-a Y-psylon a DJ MP... A inak srdcovky su 1200 micrograms (to je GMS+raja ram+niekto) dalej GMS, Raja Ram, Laughing Buddha, a este plno inych
Uz sa tesim na Chvatimech...juchu..
//Tak ma napadlo, pojde niekto stadeto na chvatimech? Mozeme spravit dalsie hojko stretko..
//Tak ma napadlo, pojde niekto stadeto na chvatimech? Mozeme spravit dalsie hojko stretko..
Konecne som objavil nieco nove, co by ma aspon trochu oslovilo 
Zatial som si pozrel iba Infected Mushroom a je to celkom zaujimave, no stale ostavam v srdci verny progressive tranceu a jeho pribuznym
Psychedelic som v urcitej miere zazil na Transmission, kde nieco podobne hral nejaku chvilu Christopher Lawrence.
btw Royksopp - What else is there ( Thin White Duke Remix ) mi az tak psychedelicky nepripada, ale kedze je to moja oblubena pesnicka, tak sa mi to tiez zapacilo, idem zhanat dalsie veci od Infected mushrrom
//tak Infected Mushroom mi tu hra uz hodinu v kuse
Zatial som si pozrel iba Infected Mushroom a je to celkom zaujimave, no stale ostavam v srdci verny progressive tranceu a jeho pribuznym
Psychedelic som v urcitej miere zazil na Transmission, kde nieco podobne hral nejaku chvilu Christopher Lawrence.
btw Royksopp - What else is there ( Thin White Duke Remix ) mi az tak psychedelicky nepripada, ale kedze je to moja oblubena pesnicka, tak sa mi to tiez zapacilo, idem zhanat dalsie veci od Infected mushrrom
//tak Infected Mushroom mi tu hra uz hodinu v kuse
No a mne je uplne jedno, ze vam tak pripadaju, podla mna je to fajn hudba. U Helica je na prvy posluch jasne, ze on nie je skutocny raper.mirinko napísal:No infected by som si isto nepustil (lebo to ani nemam, a som hrdy ze to nemam) Infected mi pripadaju (a to nielen mne teda) v psy scene, asi ako Helico v slovenskom Hip Hop-e.
Lebo robia vsetko len preto aby mali vyssiu predajnost, a to na ukor kvality trackou. Ked pocujem tie ich "krasne" melodie a "spev" v ich trackoch je mi do grcu, pokazili co sa dalo. Vsak ked vam rezu tak nech, u mna je to hnoj!Digital napísal:Možem vedeť prečo je infected v psy scene ako helico v sk hiphope?
.
to si hadam robite srandu s tymto
.
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
K tvojmu nazoru sa priklanammirinko napísal:Lebo robia vsetko len preto aby mali vyssiu predajnost, a to na ukor kvality trackou. Ked pocujem tie ich "krasne" melodie a "spev" v ich trackoch je mi do grcu, pokazili co sa dalo. Vsak ked vam rezu tak nech, u mna je to hnoj!
.
to si hadam robite srandu s tymto
.
-
papillonbubu
Expert