mirinko napísal:Lebo robia vsetko len preto aby mali vyssiu predajnost, a to na ukor kvality trackou. Ked pocujem tie ich "krasne" melodie a "spev" v ich trackoch je mi do grcu, pokazili co sa dalo. Vsak ked vam rezu tak nech, u mna je to hnoj!
.
to si hadam robite srandu s tymto
.
K tvojmu nazoru sa priklanam a to video ,uff, no ak toto mam pokladat za psy...hmm iba ak rofl
hmmm aká milá téma..
Len tak mimochodom, ja milujem Gavrilu a v celku by ma potešilo keby niekto z vás vedel, kde to stiahnuť, prípadne ak to niekto má tak nech to niekde upne a pošle link... bolo by to skutočne milé.... pretože som to nejak sama nevedela zohnať //ty si precitaj pravidla. kinjeril
no tak toto je teda hudba vyborne...hlavne ked idem autom alebo na biku tak stale pocuvam..odporucam uz spominanych 1200 Micrograms hlavne song Ayahuasca
Curuj napísal:nepaci sa mi to. pre mna moc pomale a este cosi tomu chyba
To aj má byť pomalé. Psybient nie je Psytrance. Ale takéto skladby sa bežne hrávajú v nočných kluboch. Škoda, že taký u nás niet.
Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Psybient
last.fm pise o MWNN, ze robia goa-psytrance. coz mi apsolutne vyhovuje povodne som bol informovany tak, ze je to ciste goa.
btw. najlepsie na tomto style hudby je, ze ked sa niekto opyta, co pocuvam. tak totalne nema paru nikdy este nepoculi
V kazdom style najdes nieco fakt dobre ... z goa, fulll on, progressive goa, psybient, psychill,dark ... som zatial neprisiel na chut dark-u. To je zatial na mna moc, i ked tak po polnoci sa vyskakat na dobry dark je tiez naser
Dobré to je. Sa mi páči! U Psytrance ide o energiu, aby ťa poriadne vyburcovala hudba. U Psybient ide o atmosféru, aby sa sa uvoľnil a ponoril do nej. Čo však majú spoločné je, že obe sú ideálne na nočné počúvanie.
mirinko: nemozes hodit nejaky link na ten dark? aby som vedel, co je to zac. mozno sa u mna ujme
Spyx: a ja ze preco sa mi vecer tak tazko odchadza od PC