|
|
|
| Autor |
Správa |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 703 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 12:41 Predmet: |
|
|
Ani Krok Spat! tot nase meno.
Nahravku mame iba z jedneho koncertu mozes si vypocut na:
| Kód: |
| www.myspace.com/anikrokspat |
Je to shitna kvalita, nerozumiet dobre text, ale v lete budeme nahravat Demo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
LordHaart Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 124
Zaslal: 27 Apr 2008, 13:15 Predmet: |
|
|
tak to daj potom vedet..
a prajem vela stastia a vela fandov.. nech sa scena rozvija
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 837 Bydlisko: Všade, kde sme spolu... Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 14:02 Predmet: |
|
|
Mne sa to celkom páči, texty zaujímavé.. mali ste tam obrázok.. ako kopal komunistický znak a aj white pride.. ale v tvojich názoroch sa mi nezdá, ako keby si kopal bielu hrdosť, ale skôr naopak.. Teda mi to pripadá prinicipiálne, ako orlík... ale veď sám povedz nejaké to stanovisko..
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 703 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Mne sa to celkom páči, texty zaujímavé.. mali ste tam obrázok.. ako kopal komunistický znak a aj white pride.. ale v tvojich názoroch sa mi nezdá, ako keby si kopal bielu hrdosť, ale skôr naopak.. Teda mi to pripadá prinicipiálne, ako orlík... ale veď sám povedz nejaké to stanovisko..  |
Kope to rasizmus nie bielu hrdost Ja som hrdy na to co som, a viem povedat co sa mi nepaci a co ano. To ze je niekto hrdy na to, ze je biely neznamena ze nesnasa vsedkych ostatnych. Zato vsak nemusim byt rasista ked si uvedomujem ze urcity ludia su v nasej spolocnosti problem. A nemam rad vsedkych zlych ludi... ci su to cigani alebo biely alebo cierny alebo Zidia alebo Madari, to tam nehra ziadnu ulohu. Len mi je hnusne ze niekto, koho nechas zit v tvojej krajne Ti potom robi bordel A kto si to neuvedomuje tak bud nechce alebo mu to je jedno. Mohol si si vsimnut ze nesudim ludi podla nazoru... Nemam problem sa bavit s nackom len preto ze je nacek... je to jeho vec. Takisto s krestanom, pohanom, ciganom... Moj oblubeny ucitel na skole je cernoch ktory nas uci Anglictinu a je z Holandska Nemyslim ze by skodil tejto krajne, skor naopak, svoje nazory nikomu nevnucuje a aspon uci. Kazdopadne nie kazdy moj nazor je nazor kapely takze tak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2333 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 15:24 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
Ani Krok Spat! tot nase meno.
Nahravku mame iba z jedneho koncertu mozes si vypocut na:
| Kód: |
| www.myspace.com/anikrokspat |
Je to shitna kvalita, nerozumiet dobre text, ale v lete budeme nahravat Demo |
ten cover od zony je fakt podareny
zda sa mi to alebo sa tam spieva "daj sa dohola,daj sa dohola" ?
inak dobra hudba.som zvedavy na to vase demo
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Apr 2008, 16:09 Predmet: |
|
|
Je tam "Daj sa do hola!" Ale to je song od Zony ale to daj sa do hola tam vymyslel uz Incident
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 837 Bydlisko: Všade, kde sme spolu... Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 16:13 Predmet: |
|
|
Takže ste niečo, ako Orlík?.. mám to chápať tak?..
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Apr 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
Poviem to tak aby to pochopil aj sprosty
Orlik boli White Power mi niesme Kebyze sme nehrame spolu so SKA kapelou a punkacmi
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Apr 2008, 16:23 Predmet: |
|
|
Konečne som to pochopil... veš, ide jar a mne to pomalšie dopína.. ale to je na dlhšie.. tak Ti želám veľa zdaru s kapelkou a potom informuj, kedy bude demo.. Inak aj ja mám kapelku, len nemáme skúšobňu.. hrávame také streetpunkové veci.. boli sme spolu dvakrát.. a bolo to celkom v pohode.. zatiaľ hráme len prebraté veci.. teda hráme, ako hráme.. doma pri veži.. lebo tá skúšobňa nie je.. ale tak sa to snažíme vybaviť a hádam sa to podarí.. na čo hrávaš?.. alebo spievaš?..
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
LordHaart Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 124
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
Devinska Nova Ves? kurna, kde to je?
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2373
Zaslal: 11 Máj 2008, 14:47 Predmet: |
|
|
| marky: s velmi velkou pravdepodobnostou sa stretneme. nazov kapely ani krok spat mi je povedomy a ak sa nemylim, tak ste mali hrat raz v randali. v tom case som mal aj prist. bolo mi povedane, ze bude hrat ku**a dobry oi a stoji to za to. ale nejako nebol cas. bud som bol chory alebo mal uz program. nepamatam. ale nazov kapelky poznam. ak bude v lete nejaky koncert vo vhodnom case, tak zrejme pridem pozriet.
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2373
Zaslal: 13 Máj 2008, 22:43 Predmet: |
|
|
tusim je to aj to co som myslel. kamarat vravel, ze by rad videl syndromakov. vraj su dobri. a mna zaujal skor trosku odlisny styl (oi!). kazdopadne kazdy by si prisiel na svoje. skoda, ze sa neda chripka naplanovat bych si ju radsej presunul na neskor. mam taky zly pocit, ze kvoli chripke som prekvasil koncert doma s teplomerom a cajom
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|