Pure
Tak kedze vysiel cracknuty rls, tak som to dnes vyskusal a je to celkom fajn. Optimalizacia je podla mjho nazoru vyborna, slape to ako hodinky na poriadnych detailoch, len mi vadia tie dlhe loadingy. Potesilo ma ze sa da hrat online (aj ked ten system je zatial znacke neohrabany) a nasralo ma ze tam dali prilis vela ovladacich prvkov, na gamepade sa to da zvladat ale na klavesnici asi musite byt chobotnicou. Tiez som si vsimol ze maju zabugovane tiene, niekolkokrat sa mi stalo ze som bol na zemi a tien bol aj tak niekde dvadsatmetrov predo mnou a po chvili mi opat skocil pod podvozok (akoby slnko bolo tesne nad zemou, akurat ze tien nebol natiahnuty od podvozku ale hodeny niekam do prdele).
re
mne sa hra spusti a vypise mi chybu aplikacie odoslat alebo neodoslat... robilo mi to s crackom aj s yasu. proste zacne nacitavat hru a ako je dysnei video tak to padne do windowsu a chyba aplikacie a toto robi stale neviete kde je problem stiahol som 2 verzie hry a setkym idu len mne nejde any 1 any 2 prosim o radu..
CPU:C2DE6750
Grafika: Ati sapphire X1650 pro ultimate 256mb
Ram:2*1GB vitesta EE
doska:p35 gigabyte ds3.. myslim ze v HW nebude problem
CPU:C2DE6750
Grafika: Ati sapphire X1650 pro ultimate 256mb
Ram:2*1GB vitesta EE
doska:p35 gigabyte ds3.. myslim ze v HW nebude problem
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
este posledna rada o ktoru ziadam, v controls je special trick, kazdy character ma svoj vlastny, niekedy aj nejaky odomknem, ale nevie, kde sa da vybrat(teda ak sa da vybrat), a ako sa pouziva, stlacim danu klavesu, a nic sa nestane(mam nabitu tu vec napravo dole az po hviezdicku), nemohli by ste napisat ktore klavesy to mam stracit ? dam Q a sipku, nic, dam iba Q, nic,... 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
kua ked to mountnem v daemone tak to nic nespravi...neviete mi niekto helpnut? robi mi to pri vsetkom nie len pri tejto hre, ale nedavno mi to este normalne islo...
so starym daemonom som normalne mountol image a spravilo mi to virtualnu mechaniku..v tomto novom daemone to mountnem, chvilu cakam lebo sa tvari ze neico robi ale ziadnu virtualnu mechaniku mi nezobrazi...dal som potom naspat starsi daemon a ten mi uz tiez nezobrazil virtualnu mechaniku...neviete co s tym moze byt? taktyo problem som s daemonom nikdy nemal...
so starym daemonom som normalne mountol image a spravilo mi to virtualnu mechaniku..v tomto novom daemone to mountnem, chvilu cakam lebo sa tvari ze neico robi ale ziadnu virtualnu mechaniku mi nezobrazi...dal som potom naspat starsi daemon a ten mi uz tiez nezobrazil virtualnu mechaniku...neviete co s tym moze byt? taktyo problem som s daemonom nikdy nemal...
re
treba dat cislice ktore mas nad Q teda 1 ked mas odomknuty 1 trikAXO napísal:este posledna rada o ktoru ziadam, v controls je special trick, kazdy character ma svoj vlastny, niekedy aj nejaky odomknem, ale nevie, kde sa da vybrat(teda ak sa da vybrat), a ako sa pouziva, stlacim danu klavesu, a nic sa nestane(mam nabitu tu vec napravo dole az po hviezdicku), nemohli by ste napisat ktore klavesy to mam stracit ? dam Q a sipku, nic, dam iba Q, nic,...
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 22:47 )
tu pridavam presny popis tomuto dufam pochopi kazdy.. sice to neni odoma ale dufam ze to pomoze
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
D34Dlife
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
Tak stiahol som to a je to fakt dobra hra ! grafika je pekna a paci sa mi aj to ze si mozem vyrobit vlastnu stvorkolku a dokonca zmenit farbu prilby
inac ak chcete ziskat viac bodov tak stlacajte pri trikoch A ( aspon tak je to nazaciatku nastavene) ale nejde to pri vsetkych ... uroby vam to iny trik a da viac bodov
inac ak chcete ziskat viac bodov tak stlacajte pri trikoch A ( aspon tak je to nazaciatku nastavene) ale nejde to pri vsetkych ... uroby vam to iny trik a da viac bodov