|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6455 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2008, 5:01 Predmet: |
|
|
| Uz by to malo fungovat. Pri odosielani prispevku je moznost zadat na upozornenie sukromnou spravou, ak niekto cituje moj prispevkov. Na hlavnej stranke je vpravo hore moznost vyhladat prispevky, ktore su reakcia (citacia) na moje prispevky.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6455 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2008, 18:57 Predmet: |
|
|
|
už som to niekoľkokrát písal. To číslo v profile neznamená počet citovaných, iba počet sledovaných. Link na indexe ti vyhladá všetky príspevky kde ťa niekto cituje (tak napríklad aj teraz tento). V profile máš odkaz na posty ktoré sleduješ. Príspevok sleduješ ak si pri posielaní zaškrtol že chceš byť upozornený. Je to tam preto, aby sa nestalo že zabudneš ktoré a koľko si si ich nechal sledovať, a aby si si ich mohol lahko vyhladať a zrušiť upozornenia.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2008, 19:16 Predmet: |
|
|
| ahaaaa - v tom pripade tam bude u mna svietit velka nula cely cas lebo za 2 a pol roka co som na fore som nesledoval este nic... nedalo by sa nakodit nech sa to zobrazenie da vypnut?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 27 Mar 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
| ahaaaa - v tom pripade tam bude u mna svietit velka nula cely cas lebo za 2 a pol roka co som na fore som nesledoval este nic... nedalo by sa nakodit nech sa to zobrazenie da vypnut? |
nemohol si sledovať nič, lebo som to iba včera (resp dnes o pol druhej ráno) dokončil
a čo sa týka skrytia, ono to malo byť skryté pokial je tam nula, zrejme som bol už prepracovaný a som upravil tú podmienku. Ale neviem prečo som to spravil
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

|
Zaslal: 27 Mar 2008, 19:20 Predmet: |
|
|
audio - myslim tym to ze som nesledoval ani odpovede ani nic... takze ani toto sledovat nebudem... nahod tam pls tu podmienku ze ak nula tak nech sa nezobrazuje a uz bude fajn
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 27 Mar 2008, 19:23 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
audio - myslim tym to ze som nesledoval ani odpovede ani nic... takze ani toto sledovat nebudem... nahod tam pls tu podmienku ze ak nula tak nech sa nezobrazuje a uz bude fajn  |
pozrem to
|
|
| Návrat hore |
|
 |
asontragy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 385 Bydlisko: Kind of ivs Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2008, 3:22 Predmet: |
|
|
inac mi dnes prislo prve info o citacii, je to vynikajuca vec, este raz velmi pekne dakujem za vypocutie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|