quoting

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uz by to malo fungovat. Pri odosielani prispevku je moznost zadat na upozornenie sukromnou spravou, ak niekto cituje moj prispevkov. Na hlavnej stranke je vpravo hore moznost vyhladat prispevky, ktore su reakcia (citacia) na moje prispevky.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm? - http://www.hojko.com/post840708.html#840708 - tu ma citoval k6 a v profile ziaden citovany post a ked kliknem hore ze zobrazit vami citovane prispevky tak tam su 4... chybka se vloudila?
Prílohy
hm.JPG
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Maki napísal:hmm? - http://www.hojko.com/post840708.html#840708 - tu ma citoval k6 a v profile ziaden citovany post a ked kliknem hore ze zobrazit vami citovane prispevky tak tam su 4... chybka se vloudila?
už som to niekoľkokrát písal. To číslo v profile neznamená počet citovaných, iba počet sledovaných. Link na indexe ti vyhladá všetky príspevky kde ťa niekto cituje (tak napríklad aj teraz tento). V profile máš odkaz na posty ktoré sleduješ. Príspevok sleduješ ak si pri posielaní zaškrtol že chceš byť upozornený. Je to tam preto, aby sa nestalo že zabudneš ktoré a koľko si si ich nechal sledovať, a aby si si ich mohol lahko vyhladať a zrušiť upozornenia.
Maki
Darca
Darca

ahaaaa - v tom pripade tam bude u mna svietit velka nula cely cas lebo za 2 a pol roka co som na fore som nesledoval este nic... nedalo by sa nakodit nech sa to zobrazenie da vypnut?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:ahaaaa - v tom pripade tam bude u mna svietit velka nula cely cas lebo za 2 a pol roka co som na fore som nesledoval este nic... nedalo by sa nakodit nech sa to zobrazenie da vypnut?
nemohol si sledovať nič, lebo som to iba včera (resp dnes o pol druhej ráno) dokončil :)

a čo sa týka skrytia, ono to malo byť skryté pokial je tam nula, zrejme som bol už prepracovaný a som upravil tú podmienku. Ale neviem prečo som to spravil :D
Maki
Darca
Darca

audio - myslim tym to ze som nesledoval ani odpovede ani nic... takze ani toto sledovat nebudem... nahod tam pls tu podmienku ze ak nula tak nech sa nezobrazuje a uz bude fajn :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:audio - myslim tym to ze som nesledoval ani odpovede ani nic... takze ani toto sledovat nebudem... nahod tam pls tu podmienku ze ak nula tak nech sa nezobrazuje a uz bude fajn :)
pozrem to
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

inac mi dnes prislo prve info o citacii, je to vynikajuca vec, este raz velmi pekne dakujem za vypocutie ;-)
Napísať odpoveď