|
| Autor |
Správa |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1058 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:32 Predmet: |
|
|
| z grafickej stranky ovela krajsie a hlavne realnejsie vyzera nove GT5, z ostatnych hladisk to sa dozvieme ked to vyjde, posledna TRD ma sklamala, uvidime co bude z tohto tu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1864 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
optimalizacie sa nebojim praveze nech je na tom co naj grafika moja PS3 to utiahne  |
tak lukkas si s nami cez net nezahra
slavo: ked to bude tak optimalizovane tak dpc hram aj ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 530 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 13:53 Predmet: |
|
|
| dobre spravy + videa TU |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 751 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 13:55 Predmet: |
|
|
Príliš prečačkané, pohľad z kokpitu málo prehľadný, motion blur ohavný, ale aj tak som zvedavý čo z toho bude.
Len aby to neskončilo ako Need For Speed... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 681 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 14:09 Predmet: |
|
|
posledna NFS ma velmi nebrala.....z poslednych nfs bola MW asi najlepsia tak dufam ze sa to hratelnostou vyrovna.......ta grafika je dost precacka ako bola aj v dirt skade ma aj hra engine kde sa mi grafika velmi nepacila  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7815 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 16:00 Predmet: |
|
|
oh... perfektne spracovanie... ale.. kedze to fici pod Dirt Enginom tak viem ze to uz teraz ani len nespustim...
ale tak vyzera to pekne.. kto vie aka je fyzika.. ale tie drifty by som si skusil
// prosim vas nazov pesnicky z prveho videa
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26892&r=top
ak niekto vie
////Update 30 min. ago
uz som nasiel
Queens of The Stone Age - No One Knows (Unkle Remix) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1864 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 16:12 Predmet: |
|
|
| naj ten engine ide dpc. vobec nanas nemyslia k***y v******e |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 01 Máj 2008, 13:59 Predmet: |
|
|
| to drift video (prve) je uplne na <> .. fyzika auta ala NFS.. predtym v predoslych videach to vyzeralo lepsie o dost.. grafika je aj tak pekna.. ale to nezachrani hratelnost... to druhe video uz o nieco lepsie.. ale uplne zle to vyzeralo ked to hral dotycny na klavesach alebo na sipkach.. neviem.. fyzika uplne tiez ala NFS... grafika ale pekna.. a pohlad z kokpitu je super urobeny.. akoze cakal som trosku ako taky posun od Race Driver 3... lenze nic.. stale je to arkada.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 01 Máj 2008, 15:43 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| to drift video (prve) je uplne na <> .. fyzika auta ala NFS.. predtym v predoslych videach to vyzeralo lepsie o dost.. grafika je aj tak pekna.. ale to nezachrani hratelnost... to druhe video uz o nieco lepsie.. ale uplne zle to vyzeralo ked to hral dotycny na klavesach alebo na sipkach.. neviem.. fyzika uplne tiez ala NFS... grafika ale pekna.. a pohlad z kokpitu je super urobeny.. akoze cakal som trosku ako taky posun od Race Driver 3... lenze nic.. stale je to arkada.. |
mas pravdu, na to ako vo videach rozpravali ze: konzultovali sme to(fyziku atp) s ozajstnymi zavodnikmi aby sme zabezpecili najlepsi zazitok... no neviem... ale mozno to je len "beta" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 01 Máj 2008, 15:56 Predmet: |
|
|
| aj kebyze by to bola zeta... tak to ovladanie aut je dost onicom oproti tomu ako to popisovali ake to bude fantasticke a dokonala fyzika |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 01 Máj 2008, 16:10 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| aj kebyze by to bola zeta... tak to ovladanie aut je dost onicom oproti tomu ako to popisovali ake to bude fantasticke a dokonala fyzika |
strasne mi to pripomina uputavky na pro street, tie ze tam je neviem ake realne poskodenie... len sa mi to nezda o codemasters mam (zatial) dobru mienku, ze nejdu len po peniazoch ako EA... no ale ludia sa menia.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.frump Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 17:28 Predmet: |
|
|
| Mne sa to z tých videí zdá strašne arkádové. Grafika sa mi vidí taká zvláštna, niekedy super a niekedy nereálnaa prečačkaná. Ale to je len môj názor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 681 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
mne sa zda cim viac a viac vidim videi z hry ze mi to pojde stale menej a menej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 01 Máj 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
mne sa zda cim viac a viac vidim videi z hry ze mi to pojde stale menej a menej  |
presne o tom som pisal.. taky isty nazor mam aj ja |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|