Neviem ci hravate aj ten multiplayer, ale vacsina ludi si to myli s flatout Uz vidim tie hadky, ked to tu budeme hravat A velky problem robia lageri, kedze im auto skace vselijak, kolkokrat tak do mna naburali, alebo aj ja som niekoho vyhodil z trate aj ked z mojho pohladu som ho netukol. To by mali nejak doriesit...
mspeedo napísal:Neviem ci hravate aj ten multiplayer, ale vacsina ludi si to myli s flatout Uz vidim tie hadky, ked to tu budeme hravat A velky problem robia lageri, kedze im auto skace vselijak, kolkokrat tak do mna naburali, alebo aj ja som niekoho vyhodil z trate aj ked z mojho pohladu som ho netukol. To by mali nejak doriesit...
Taketo problemy su pri vsetkych online simulatoroch aut. Len napriklad v LFS, ak sa hra liga, tak plati zakaz jazdenia prilis blizko ostatnych aut, lebo potom staci maly lag a nehoda je na svete. Lenze GRID hravaju asi menej zodpovedni hraci
ak mate grafiku ATI so serie X1xxx, tak nove ovladace 8.5 vyriesili graficke problemy pri zobrazovani
EDIT:
14:19 tak tato hra je pecka, perfektny pocit s pretekov, fyzika ujde, grafika uzasna a slape to v pohode na max 1280x1024 bez AA a AF - cca 25-50 fps..... tak pri tomto urcite vydrzim viac ako 20 minut ako pri NFS
Nechcem tu nikoho provokovat ale ja osobne som od toho ocaval omnoho omnohoviac.Hravam to na PS3 + Logitech driving force ale akoze nic moc ta fyzika je priam hrozna absolutne sa nedokazem spojit z vozom.Kdezto ked prepnem na GT5 to vydno ze tam bol odvedeny velky kopec prace.
lol akurat som to sem chcel pridat aj ja ....
strasne sa tesim na tie vsetky mody hry najme ma zaujal co bol v clanku spominany nahananie sa na japonskych kopcoch, asi to bude dost tazke ale moze to vyzerat riadne
Skvele idem tahat, konecne si spravim dake ratio na torrentleech . Hlavne ze crack funguje, je to nuked len koli tomu ze pracuje na dakej emulacii ci co, niekde nuked niekde unnuked