|
| Autor |
Správa |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 343
Zaslal: 11 Jún 2008, 8:13 Predmet: |
|
|
|
mam presne ten co ty a nerobi mi to ziadne problemy a nemam ani ten prvy patch nainstalovany...islo mi to aj v deme
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3488 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 9:22 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Kibo: Ako si prisiel na to, ze ten patch je uz vonku??? Ja som ho este nikde nevidel. |
ja som to ani neotvoril ten link, len som videl ze patch sem - patch tam, tak som posunul link lama lamovita
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sendrej Amateur

Stav:  Založený: 09.05.2008 Príspevky: 31

|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| sendrej: Ako si sa k tomu dopracoval??? Ci si nahodil patch 1.1???
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Waldo Medium Expert

Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 107
Zaslal: 13 Jún 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
| Ja mam tiez to iste rozlisenie a nijak som sa k tomu nemusel dopracovat. Mal som ho tam defaultne hned po spusteni hry.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sendrej Amateur

|
Zaslal: 13 Jún 2008, 16:56 Predmet: |
|
|
| nedopracovaval som sa, proste som ho tam mal na vyber. Asi to vzne zalezi od monitora mam 22LCD
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
To rozlisenie tam je aj bez patchu, nechapem co sa tu okolo toho tolko riesi.
mi-chau: stiahni si GTR2, uroven si daj Simulation a povedz mi ako dlho ti trvalo prejst jednu trat bez toho aby si vyletel z trate Pokial si to sam nevyskusas, nezistis skutocny rozdiel medzi arkadou a simulaciou.
NFS uz davno nie je taky arkadovity ako byval a uz vobec to nie je plny plyn a zatacanie. Ak to niekto tvrdi, zrejme NFS uz pekne dlho nehral.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sendrej Amateur

|
Zaslal: 14 Jún 2008, 10:08 Predmet: |
|
|
No ja som hral uz vsetky nfs ale uz pekne davno a podla mna to je plny plyn a zatacanie.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Waldo Medium Expert

Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 107
Zaslal: 14 Jún 2008, 10:43 Predmet: |
|
|
| sendrej napísal: |
No ja som hral uz vsetky nfs ale uz pekne davno a podla mna to je plny plyn a zatacanie.  |
Suhlasim.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 12:44 Predmet: |
|
|
| v NFS:PS uz bolo treba pouzivat aj brzdu (trosku) ^.^
|
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1522 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| v NFS:PS uz bolo treba pouzivat aj brzdu (trosku) ^.^ |
fuha.. uz iba 8 dalsich pokracovani a bude to skoro na hranici arkady a simulacie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miro2004 Light Star

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 249
Zaslal: 14 Jún 2008, 13:11 Predmet: |
|
|
neviem ale mne sa zda ze toto je o Race Driver GRID?
podla mna sa NFS a GRID neda porovnat .. !! NFS skoncilo z hratelnostou pri Porsche
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1322
Zaslal: 14 Jún 2008, 14:14 Predmet: |
|
|
Tie rozlisenia sa ukazuju nie len podla monitora ale aj podla VRAM pamati na grafickej
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 14:30 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
No.. kazdopadne ak mysli ten problem co ja staci nepustat soft co je k tomu "Logitech Gaming Software" ale priamo v controls si navolit jednotlive tlacidla. Akurat ze budes mat digitalny plyn a brzdu co dost serie aj mna.
BTW vysvetli mi niekto preco je GRID povazovany za arkadovy? A vobec aky je rozdiel medzi simulatorom a arkadovkou? Nejak v tom nemam jasno, pretoze Grid mi pride skor ako simulator.. opravte lamu, do toho!
//aha, uz mam v tom jasno co urcuje tento faktor.. teraz budem na inych forach machrovat  |
V simulatore o dost viac citit hmotnost auta a najviac sa to da vidiet na rychlostiach, akymi sa daju prejst rozne druhy zakrut. V arkadach su tieto rychlosti omnoho vyssie a auta tam casto sedia na ceste ako prikovane. Velka pretacavost na drift sa da nastavit na kazdom pretekarskom aute, ale prilnavost ide iba po urcitu hranicu.
Plny plyn a zakruty: zakruty sa daju na plny plyn prechadzat aj v simulatoroch, ale vacsinou sa jazdi tak na pol plynu, vtedy sa da dosiahnut najvacsia prilnavost, pretoze ked sa ide bez plynu, tak motor kolesa brzdi a to sposobuje pretacavost. Najlepsie to je vidiet v Richard Burns Rally, kde sa na sotoline jazdi vzdy pod plynom.
No aby som to zhrnul: najlepsie sa to da rozlisit pri replayi, ked si pozries realne video a potom replay a vsimas si rozdiely v spravani auta
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lol4 Light Expert

Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 49
Zaslal: 22 Jún 2008, 17:45 Predmet: |
|
|
Síce som na GRID zo začiatku nadával kôli ovládaniu, po vydaní patchu je už všetko v pohode a mohol som sa začať hrajkať ako malý Jojo S NFS sa to teraz naozaj nedá porovnávať..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|