|
|
|
| Autor |
Správa |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1309
Zaslal: 09 Máj 2008, 21:29 Predmet: |
|
|
Defaultne ULTRA - 1280x1024 - 4xMSAA
Krasne plynulo 50-80FPS! |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
| Dem0n napísal: |
| Dohrane 4 zavody vratane 1 online! ... a poviem vam ... je to zazitok ako ste nikdy nezazili! |
Nuz...ja som to hral na klavesnici (volant tu teraz nemam) a som z toho trochu rozcarovany. Chce to analogovy ovladac, lebo pri pouziti kalvesnice a pohladu zvnutra som to nedokazal hrat.
Inak grafika celkom pekna, ale po prvom preteku som vypol motion blur, lebo ten je pouzity snad na vsetko a pripadal som si ako keby som mal sedy zakal.
Inak samotna jazda je spracovana pekne, realitu si nedovolim hodnotit, ale ma to asi skor blizsie k arkade. Zaujal ma tzv. Flashback, je to funkcia, ktoru vam hra ponukne po rozflakani auta - cas sa zastavi, mozete si ho posunut pred nehodu a pocas efektneho prechodu sa prirpavite na napravu chyby.
Ale celkovo mi to po grafickej stranke pripada gycove, je tam tych efektov velmi vela a zda sa mi to nevkusne.
PS: poskodzovanie je super
PS2: po stiahnuti sa prilis neradujte, caka vas este aspon 15 minut instalacie... (C2D 1.8GHz, 5400rpm HDD)
//nie, predtym som to asi 5 minut rozbaloval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Zaslal: 09 Máj 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
| S tym 5400rpm HDD ... sa necudujem dlhej instalacie ... mne to trvalo 4 minuty. Mne sa demo strasne paci: grafika je top, hratelnost tak akurat a hlavne to bavi kvoli realnosti spravania auta. Poskodzovanie je ultimatne. Multak je docela dobry, skoda nepritomnosti nejakeho privatneho zavodu a VoIP. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7981 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:47 Predmet: |
|
|
skoda... cakal som, ale myslel som si ze to spustim.. neviem ci je chyba v CPU (SSE2) alebo vo VGA.. pretoze ako recommended je tam 6800 minimum... ovladace mam najnovsie, som ich menil kvoli assassinovi ktory aj tak nesiel
nainstalovane za par minut.. asi 3 alebo 4..
Gothar neinstaloval si to priamo z toho Zipu ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
webmasterr Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 338 Bydlisko: Virtual World Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 23:47 Predmet: |
|
|
hmm no nvm ja som to instaloval na booku s 5400rpm (turionX2 1.6) diskom a pohoda cca 4minuty
inak z hry mam zmiesane pocity, nvm to ovladanie mi nepasuje na sipky vobec..tuknem donej a kolesa idu full nastranu..s nastaveniami som sa este nehral..inak na booku mi to ide na low ale aj takto vyzera pekne takze na full to musi byt nice grafika..a ten model poskodenia je super ale trosku prehnany sa mi zda...kusa tuknem a uz auto taha doboku jak blbe a neda sa s nim jazdit..ale celkovo si myslim ze to bude podarena hra  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 2:37 Predmet: |
|
|
prve dojmy...
instalacia nemam sajnu kolko mohla trvat ale hlavne ze sa to nainstalovalo....ako prve som zapojil gamepad s ktormy mrvim nfs:mw na moje prekvapenie mi hra vobec nereagovalo nan, co som bol zviknuty hrat auta snim a nic....tak som to teda skusin na sipakch co bolo, ako uz bolo spominane, dost blbe lebo bocilo hned na full, mozno sa na to bude dat zviknu ale dlho som nehral lebo sami nechcelo....hra si nastavila 1280x800 a nieco 4x to uz neviem co bolo najprv sa to dalo hra ale potom zacalo fajne piect nb... zajtra bude skusanie pokracovat... co som hral kusok tak som to celkom fajne rozbil, ako sa da v tom replayi otacat kamera pls???po grafickej stranke to hodnotim velmi dobre paci sa mi to viac ako dirt to bolo az velmi prezrate efektami...demo sa mi zatial paci co ale bolo aj pri nfs:ps ale full ma velmi nebrala, ze ma to bavilo bolo asi tym ze to bolo nove tak som zvedavy ako to bude pri GRID...MP vyskusam mozno v nedelu lebo sa mi neda zajtra... vyzera to velmi dobre na moje prekvapenie som to pustil ....pls skusal niekto gamepad na hre???robi to niekomu??privitam vsetky napady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasmate Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 757 Bydlisko: The Martin City Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 10:12 Predmet: |
|
|
Moje prve dojmy z dema.
Ovladatelnost: Zo zaciatku som si musel trosku zvyknut, po case sa to da bezne zvladat, sice par krat som urobil pekne hodiny ale celkovo je to na dobrej urovni.
Grafika: Proste vymakana, pekne prepracovana do kazducickeho detailu, najviac sa mi paci zahrievanie brzdovych kotucov pri prudkom brzdeni . Auto je prepracovane do najmensieho detailu, poskodenie je dokonale.
To najlepsie nakoniec!
Multiplayer: Na ten som sa najviac tesil, ako som tusil, nesklamal.
PS: Nezahrame dneska? |
|
| Návrat hore |
|
 |
rochedo Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 504
Zaslal: 10 Máj 2008, 10:24 Predmet: |
|
|
Celkovo ak by som si mal vybrat - tak si zahram tu Xboxovu verziu... lepsie sa to ovlada... grafika je mozno na pcku lepsia - ale je tam uz plno tych efektov cize velmi sa mi to uz nepaci... celkovo kvalitna hra... dufam ze plna hra bude este lepsia...
PS: mozme dat MP |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1504 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 13:24 Predmet: |
|
|
mne to akosi nereaguje..
chcem to spustit, ale nic sa nedeje. ziadna hlaska, ani nic
//autoeditácia príspevku ( 10 May 2008, 13:24 )
/stiahol som to zas, nainstaloval, ale aj tak to nejde,, bee:( |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2056
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:03 Predmet: |
|
|
mam problem, naistaloval som, 1x spustil, vsetko ok, ale pre loadingom som zbehol do options a zmenil si rozlisenie 1280x1024 - moje nativne, hra sa vypla, a zapla, ale tentoraz uplne zalagovana, so sekajucim obrazom, zvukom... nepomohol reistal celej hry a precistenie registrov stale to iste, WTF ???
//problem odstraneny |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1804 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:11 Predmet: |
|
|
ist to ide pekne, graficky je to obstojne, spracovanie je tiez slusne...
ale ja to bohovi nedokazem ovladat - asi som stara skola ale aby som na kazdej aj miernej zakrute chytal hodiny - zrejme nic pre klavesnicu.. Asi sa uz nedockam aut, ktore by ma bavili a boli vyslovene arkada, skoda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mateq Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2007 Príspevky: 351 Bydlisko: Trnava, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:13 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
| Zaujal ma tzv. Flashback, je to funkcia, ktoru vam hra ponukne po rozflakani auta - cas sa zastavi, mozete si ho posunut pred nehodu a pocas efektneho prechodu sa prirpavite na napravu chyby. |
S tým myslím prišla ako prvá už hra Evolution GT.
V Gride je ten flashback neobmedzený, albo sa rovnako ako v EvoGT pomaly znovu dopĺňa? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2056
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:58 Predmet: |
|
|
hmm... ovladanie viac menej arkadne, celkovo dobra zabava, dal by som tomu 7 z 10 (demo)
Ale celkova hra ma velky potencial... autory namiesali velmi dobru jazdnu atmosferu... robim jedno video potom ho sem upnem...
S max setings, v 1280 x 1024 to islo od 30- 50 FPS |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pulpman Medium Expert

Stav:  Založený: 18.11.2007 Príspevky: 134
Zaslal: 10 Máj 2008, 17:29 Predmet: |
|
|
no skusil som to pustit na mojom nb , najviac ma zaujali drifty, skusal som to pustit na 1400x900 16x XQCSAA stabilnych 15fps, co sa dost cudujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Zaslal: 10 Máj 2008, 17:44 Predmet: |
|
|
| O "stabilnosti" by som v takom pocte FPS nehovoril. Mne to ide na 16QC-bla bla ... priemerne 45FPS |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|