Race Driver GRID
http://www.czechcrew.info/users/kveto/grid.wmv ukazka z mojho hrania a nasledny replay
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak tak
mystique je velmi dobry jazdec na klavesnici.. presvedcil som sa o tom uz v GTR2, kde ked mi povedal ze fici na klavesnici skoro som odpadol.. ale videl som video a naozaj.. dokonca je lepsi ako ja
jj ten setup a rovinky 
video stahujem.. vdaka za video
//
OMG.. to video je uplne super.. skoda ze si tam nedal original zvuky.. ale hudba sa hodi... pekne pohlad z kabiny s cim si mi urobil radost
a potom ten replay.. s tym si ani nic nemusel robit pretoze su uplne prepracovane... celkovo hra je uplne prepracovana.. grafika sa mi paci... inak keby si mal volant.. -.- ked to trha ten volant vyzera to strasne..
keby som mal hodnotit video tak 10/10
mystique je velmi dobry jazdec na klavesnici.. presvedcil som sa o tom uz v GTR2, kde ked mi povedal ze fici na klavesnici skoro som odpadol.. ale videl som video a naozaj.. dokonca je lepsi ako ja
video stahujem.. vdaka za video
//
OMG.. to video je uplne super.. skoda ze si tam nedal original zvuky.. ale hudba sa hodi... pekne pohlad z kabiny s cim si mi urobil radost
a potom ten replay.. s tym si ani nic nemusel robit pretoze su uplne prepracovane... celkovo hra je uplne prepracovana.. grafika sa mi paci... inak keby si mal volant.. -.- ked to trha ten volant vyzera to strasne..
keby som mal hodnotit video tak 10/10
-
Hulkm
Professional
pekne spravene videjko... ked siel ten replay tka som si uvedomil aku ot ma namakanu grafiku...kto by to nepoznal by si pomyslel ze je to promo video pripravovanej hry nieco ako bolo video na nfs:ps prve...mystique napísal:http://www.czechcrew.info/users/kveto/grid.wmv ukazka z mojho hrania a nasledny replay
//EDIT: to skakanie kamery pri replayi si robil ty alebo ti to samo??da sa lubovolne tocit kamerou v RP??
-
hojko
Site Admin
Odjazdil som sice len dve koliecka na BMW, ale musim uznat, ze to vyzera uplne skvele a uz sa tesim na plnu verziu. Verim tomu, ze vyjde cim skor a v lete by sa mohol zorganizovat uz treti turnaj, po dvoch Toca Race Driver 3 by to mohol byt tentoraz turnaj v GRIDe. Vidim to tak, ze po dlhom case vytiahnem volant. Graficky sa mi to tiez paci, este sa skusim pohrat s nastaveniami a uvidim, rozmazavanie mi moc nesedi.
DOWNLOAD (VIDEO): GRiD US XViD 720p
DOWNLOAD (SCREENY): SCREENSHOTS ALL (9MB)
DOWNLOAD: SCREENSHOTS BEST (6MB)
DOWNLOAD (SCREENY): SCREENSHOTS ALL (9MB)
DOWNLOAD: SCREENSHOTS BEST (6MB)
-
Kibo
Hardcore addict
no tak trosku som sa vyblaznil aj ja, najviac ma z troch moznosti oslovil drift, potom muscle a nakoniec bmw (s tym neviem odjazdit poriadne
). v prvom momente som mal strasne nervy, ale akonahle som si zvykol na fyziku tak som sa zazral
velmi ma to oslovuje a v lete budem mat o nedostatok spanku postarane.
trosku som sa vyblaznil v drifte a vyzera to asi takto (kvalitu a kompoziciu videa nerieste, neslo mi o profi video
)
uplne prvy pokus v drifte bol na urovni 2500 bodov
no tak este som porobil trosku zlobu, tentokrat s mustangom a nebolo to jazdene na cistotu a ferovost, len som sa blaznil
videjko
trosku som sa vyblaznil v drifte a vyzera to asi takto (kvalitu a kompoziciu videa nerieste, neslo mi o profi video
uplne prvy pokus v drifte bol na urovni 2500 bodov
no tak este som porobil trosku zlobu, tentokrat s mustangom a nebolo to jazdene na cistotu a ferovost, len som sa blaznil
-
webmasterr
Medium Professional
tak pridam sem aj ja moje video z hrania..ako sa mi podarilo dostat na prve miesto
hral som to na 1024x768 LOW na klavesnici
(aspon mozete vidiet ako to vyzera na uplne low
)
http://sporttuning.sk/GRID.wmv
(ospravedlnujem sa mierne sekanie ... (idem mi to ako tak normal a este fraps si zobral svoje)
)
hral som to na 1024x768 LOW na klavesnici
http://sporttuning.sk/GRID.wmv
(ospravedlnujem sa mierne sekanie ... (idem mi to ako tak normal a este fraps si zobral svoje)